Še enkrat acrobat reader
Pred kakšnim mesecem mislim da sem že spraševal o acrobat readerju, pa vseeno.
Torej, na netu iščem veliko notnega materiala. Večina stvari kar sem dosedaj našel je bilo v pdf. obliki. No in tu se pa težava pričenja, namreč ko kliknem na download, se pojavi spodaj v vrstici kjer je start ikona acrobat reader programa. In takrat mi za cca.2 minuti povsem zamrzne comp. Ne morem ne miške premikati, ne ničesar drugega početi , je povsem mrtvo vse.Samo slika, ki je bila nazadnje , ko sem kliknil na download ostane gor. no po cca dveh minutah se pa prikaže “downloadano gradivo ” odprto v acrobat readerju in potem spet vse deluje normalno. Imam sicer neko strao verzijo acrbat readerja mislim da je 3,1. no danes sem potegnil dol z neta verzijo 5.0 , pa vendar je še nisem instaliral, ker ne vem, če se sploh splača. Naj povem , da imam widowse 98 SE, za protivirusni program pa Norton antivirusni program , ki je redno tedensko updatan ( ravno danes sem ga ponovno updatal ) tako., da virus ni!
Naj povem še , da ostale stvari ki jih lowdam z neta( ne v pdf obliki) pa potekajo povsem normalno brez vsakega problema.
Torej čemu je vzrok to zmrzovanje PC- ja
Lp
posavec
Forum je zaprt za komentiranje.