Najdi forum

Še ena težka

Ko sem reševal podatke iz mašine ni šlo drugače kot da sem backupiral datoteke na prenosen disk in jih tam restavriral. Žal nisem vedel (pogruntal kasneje) da se pri restoru da izklopit security nastavitve. Šele sedaj sem videl da ko hočem odpret datoteke mi javi “acces denied” . Kako razbiti zaščito??

Ko sem reševal podatke iz mašine ni šlo drugače kot da sem backupiral datoteke na prenosen disk in jih tam restavriral???
Malo pojasni s čim si jih bekapiral in jih potem restavriral???
Jih nisi preprosto skopiral?

Napiši kateri jezik imaš – angleški ali slovenski, ker je potrebno nekaj malce klikanja da prevzameš – Take ownership – torej nadzor nad datotekami.

samo to ti manjka, minutka klikanja, razen če nisi imel datoteke
shranjene in potem z npr. CA-jem zakriptirane .- v tem slučaju se kar poslovi od datotek,.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Datoteke sem backupiral z programom znotraj xp-jev ki so mi nardili en .bkf file in sicer sem ta bkf naredil na prenosni disk . Tega .bkf fila mi sedaj z programom restore odpre ampak pravi da v njem ne najde pravih podatkov za restavrirat(čeprav če grem browsat jih znotraj vidim). Na srečo sem predem sem mašino formatiral probal če tale restore res dela in sem datoteko, ki jo rabim restavriral na prenosni disk in jo spet nisem mogel prebrat.Potem sem pa videl da se da izključit neke secure nastavitve(nikoli nisem nič posebnega nastavljal v xp-jih) in sem restavriral drugo datoteko podatkov in je blo ok. Normalno prebral in kopiral. No napaka je bla da še enkrat nisem restavriral one prve z izključenimi secure nastavitvami. Sedaj je pa ta problem da .bkf noče več restavrirat .. oni že restavriran file pa noče odpret (acess denied) , pa smo tam.

sedaj je slovenščina… ampak datoteka ki bi jo rad odprl je na prenosnem disku in je ne morem skopirati na računalnik niti je odpreti (access denied)

format c:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close