Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še ena neumnost – moški in budilke

Še ena neumnost – moški in budilke

Kaj je z moškimi in budilkami – skoraj vse moje prijateljice in jaz inamo enake probleme…

Namreč moj si budilko naredi včasih tudi po eno uro prej, ko se namerava dejansko vstat, pol ure prej pa najmanj.

Se pravi če namerava vstat ob 6:30 zvoni budilka prvič že ob 5:45 ok če jaz zvečer pošteno težim ob 6:00…potem pa do 6:30 vsakih 5 min (AAAAGRRRRHHHHHH?!!!!!??!!!!!?!!!!!!!???).

Ko je ura 6:30 tako ali tako ne ve, kolikokrat mu je že zvonila in da je sedaj pa RES čas, da se vstane, zato moram jaz narediti še svojo budilko…

Največkrat pa ga moram lastoročno torpedirat s postelje, ker zraven njega lahko brni 10 budilk in bo on sposoben spat spanje pravičnega še dalje 😀

Jaz pa se zbudim že ob prvem pisku in potem ne morem več nikakor zaspat :S:S:S se pravi, da moram včasih pod mus it eno uro prej na šiht, ker sem že tako ali tako budna….

Moja tečna navada, ki pa mojemu gre straaaašno na živtiče pa so sprehodi 😀 … nikakor da ga spravim…rajši si nogo odgrizne…laufat takoj, sprehod pa pač ne…

i

Hmmm no ja, takšno navado imam pa tudi jaz… Prva budilka- 6.40. Druga- 6.50. Tretja- 7.00. Četrta-7.15. Včasih pa tudi peta in zadnja: 7.30 (treba pa res nujnoooo vstat, da tamalega prav čas spravim v šolo!!!!)

aaaampaaak to pomeni 1 uro maaaanj spaaaanjaaaaa….tega res ne razumem :S:S

Moj tudi slabo sliši budilko. Jaz se zbudim na 2.zvonec, on pa…? Huje je tisto priganjanje iz postelje….

Ne pomeni to tega… Jaz bi realno gledano morala vstati, ko zvoni prva budilka. Da vse opravim/pripravim v miru. Ampak jo preslišim oziroma na ekspres klofnem po telefonu in še zmeraj spim. Drugo že slišim, ampak je postelja pretopla. Ponavadi vstanem, ko tretja “odpoje” svoje… 🙂
Če vstanem kasneje, je že vse na ekspres potem, se mi mudi…

hehe so true!

To je res neumnost, da si budilko nastavljate eno uro prej in se potem tolažite, da še lahko spite…..

Bolje nastaviti takrat, ko je treba vstati in takrat se tudi takoj vstane.

ne vstaneš SE iz postelje, ampak samo vstaneš…
to ni francoščina: se lever, se reveiller…

težiš

forum ni namenjen slovnično in pravopisno pravilnemu izražanju.
pol tud tebi manjkajo recimo velike začetnice.

ne tega govorit za moške, ker ste ženske enake.

vsaj pri meni doma je tako….hvala bogu pa jaz vstanem takrat, ko si ona začne turnus petih premikov bujenja in me tako ta ritual ne moti. Siver bi pa budillko nekam zabrisal, za vekomaj.

Jaz nikoli ne vstanem ob prvem bujenju, kvečjemu če zaspim in imam potem cel dan uničen, meni paše da se zjutraj pocrkljam, da mal premislim kaj bom oblekla, pa da se posmilim sama sebi, zakaj moram že ustat. Tko da ene 20 minut to traja, preden sem zmožna dvignit rit iz postelje. Tega sem zdaj navadila tudi mojega, ker včasih mi je bil prav tečen s tem skakanjem iz postelje prvo sekundo, ko je pozvonilo, pa da je potem to pričakoval še od mene. Še vedno pa vstaja pred mano, da pelje psa ven.

SE VSTANEM je bistveno bolj narobe, kakor pa neuporaba velike začetnice, ki se v elektronski komunikaciji že precej opušča…

ti pa kar mirno piši narobe, bo vsaj vsak takoj videl, kolk pametna si…

Luna seka?

težiš

in jaz nikjer nisem napisala, da se vstanem. tvoja logika je v k***, kar tudi dosti pove o tvoji pameti.

Moj je isti 🙁 In vmes med temi zvonjenji tekmuje, ce mu bo uspelo zaspat nazaj predno ura spet zvoni. Kr neki. In ce mora bit nekje ob 8.00, vstane sele ob 7.50. Itak zamuja, ceprav mu budilka prvic zvoni pravocasno. lp

Moj pa je takoj gor ko zazvoni. Takoj se vstane in gre. Jaz pa si naredim budilko pol ure prej in do takrat, ko se morem vstati zazvoni še pet krat.

Jaz se ponavadi zbudim kaksno minutko predno mi zazvoni…ker vstajam skoraj vsako jutro isti cas.. zato sovrazim premike ure jeseni in pomladi…
Mojemu lahko zvoni deset budilk, pa vse preslisi… ima mene,. da ga zrukam v jutro… vem, cista razvada…
Otrok ponoci nikoli ne slisi.. tudi ko so bili dojencki in so spali z nama v pojstli… nikoli… grrr

Ko je na sluzbeni poti ali ce sem jaz odsotna..ja, potem pa ze zrihta, da pride pravocasno pokonci.. ponavadi s pomocjo telefonskega bujenja… in seveda vsaj eno uro prej kot je potrebno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close