Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še ena deklica je padla :(

Še ena deklica je padla :(

Ne vem no, vsak naj živi po svoje amapk vseeno me tu pa tam kaj zelo preseneti. Tudi tokrat se e zgodilo. Ravno prebiram, da naj bi bivše dekle Alena Kobilice že nekaj časa živelo s kar 30- let starejšim dedom. On naj bi se celo ločill….wtf???
Mislim hallo…pa kaj je tem puncam, če so že dedje po 50-em čist znoreli???

http://www.zurnal24.si/alena-zamenjala-za-veliko-starejsega-clanek-135422

Djekle,dnar to dela,sam dnar.Če bi bil en vegradov delavec,verjemi,da ga še pogledala nebi.Pa tud,če bi bil po mlajši.

Boljš, da ga je pustila. Alena, mislm. Si bo vsaj najdu kakšno normalno punco. On je fejst človek, o njej pa ne bom zgubljala besed. In ja, tudi jaz sem danes tole prebrala. Se sploh ne čudim. Money makes the world go around…žal:)

Deklica? Saj je ženska ja stara 29 let :). Vsekakor dovolj, da sama sprejema odločitve tudi glede spolnih partnerjev in da s temi odločitvami tudi živi preostanek svojega življenja.

In predvsem preostanek NJIHOVEGA življenja. 😉

Ljubi bog, le kako to mora izgledati v praksi? Saj ne rečem, če sta dva s takšno starostno razliko le in zgolj ljubimca, ki se občasno srečujeta, ajde ok, ampak ne morem si predstavljati kako izgledata zjutraj navsezgodaj, ko se zbudita. On ves zguban, s podočnjaki, po malem ga že prostata matra, zobje so po vsej verjetnosti umetni…in ona še mlada, željna objemov, poljubov, pred njo je še najmanj 50 let življenja,…
Majko mila, o tem sem tudi premišljevala takrat, ko sem pri frizerju prebirala kako sta se poročila starejši Cavazza in takrat še nedolžno mlada Oriana.

Vsak po svoje, saj ne rečem, samo tole mi pa na pedofilijo smrdi. Pač moje osebno mnenje.

Me je presenetil podatek da je že 2 leti slep pa še tako aktiven.

Pedofilija, če ima ženska skoraj 30 let??? Niti ni več mlada punca in lahko za svojimi odločitvami stoji in verjemi, bolj kot objemov in poljubov, je željna denarja, tega pa lahko ima samo z veliko starejšm moškim. Da bo živela še najmanj 50 let, pa tudi ni sigurno, ne dočakajo vsi 80 let in več.

Za Alena je bila prestara in našel si je mlajšo.

:-))) to je pa in srečno se vse nadaljuje 🙂 zanj in za njo

Še mal več ozadja …

http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=17580&type=tags

Nisem pa vedela, da je Karin pred Alenom hodila tudi z Erazmom Pintarjem. Iz tega se da marsikaj sklepat … izbira bogate in vplivne partnerje

Čeprav ni pomembno, o takih ženskah ne mislim nič dobrega.
Nadstandardne, a še vedno zgolj cipe.
Zaradi materialnega ugodja bo trpela gnus fizičnega nelagodja…

Sponzoruša oziroma cash pička pač. Imamo še kar nekaj takih znanih.

Morda pa ji mlad nii mogel tudi v seksualnem življenju nuditi to kar ona potrebuje.Pa babe,kaj mislite,da stari dedi ne morejo seksati,te objemati,biti nežni.Povem vam ,da so tisočkrat boljši kot kakšen mladenič.Tako,da tiste gube zjutraj nobene ne motijo,moški pa tudi lahko živi dolgo,kje pa je rečeno,da bo ženska živela dlje.Pa sex z starejšim ni nobeden gnus,za ljubezen leta niso važna..

LOL

Dream on, girl….

OMG, kakšen je pa tale njen novi???? Zabuhel starček, majko mila, kakšen je šele, ko se sleče.
Samo v faco ga poglejte pa vam bo vse jasno. Ona pa tud ni normalna.

Žal mi je njegove žene in morebitnih otrok (morda celo vnukov), ki morajo prenašati vse tole zaradi enega starca, ki se mu je dvignil.
Bruh!!!!

http://zadovoljna.si/clanek/rubrika/trend_report/alena-kobilico-je-zapustila-zaradi-30-let-starejsega-bogatasa.html

Zanimivo. Ravno te dni sem malo razmišlajala o vzrokih vez med starejšimi moškimi in mlajšimi ženskami. Pa sploh nisem vedela za omenjen par, btw do sedaj še slišala nisem ne za enega ne za drugega. Ampak moje razmišljanje je tako- starejši moški mislim dedce po 50 letu imajo mlajše ženske (pa ne 10 let ampak več npr najmanj 20 in še več) verjetno zaradi sexa. Ker roko na srce- da imajo tako žesnko ob sebi (mlado , lepo telo) so sanje skoraj vsakega dedca oz njegovega ega. Da bi iskali “nekaj več” v taki (mlajši ) ženski po vseh teh letih in življ. izkušnjah – ne verjamem. Verjetno pa je, da se takšni dedci seveda v resnici zaljubijo. vendar je bolj na osnovi sexa. Drugače pa je pri ženskah- starejši moški (-kakšno naključje, da so ponavadi bogati-ampak to je nepomembno) so izkušeni na vseh področjih in verjetno znajo streč ženski v sexualnem smislu in tudi drugače….niso kar tako. In ženskam je to všeč sploh, če je bogat. In takoliko mlajša ženska (20 in še naprej) se zaljubi v njegov denar…no ne smemo pa posploševat,ker mogoče pa se katera le zaljubi v resnici ampak to je bolj zgodba za otroke…tak oje moje mišljenje. Sem morala povedat.

Če ti stari deci ne bi imeli veliko denarja, jih nobena mladenka še pogledala ne bi. Kaka ljubezen, dejte no! Sam poglejte, Senico, Cavazzo, Lobodo, tega v omenjeni temi, …

Se splača biti osebna trenerka!

Jaz sem vzela starega,pa ne zaradi denarja,ker ga nima ,ampak zaradi njegove intelegence,sexsa,ljubljenja,možnosti pametnega pogovora,zato ne ga srat,da vse vzamemo stare zaradi denarja.Mene pač starejš privlačijo,mlajši pa ne in pika,kaj je tu narobe.Vi se brigajte zase in svoje mladce.

Ojej, ti si pa še slabša.
Vzela si pametnega, a revnega starca, ki mu dolgo stoji, ejej – a je bilo vredno?

Bilo je vredno,!!!!!!!!!!!!!!!!

Očetovski kompleks se temu reče v psihologiji. Tak odnos je infantilen (pootročen), saj pričakuješ, da ti bo izpolnjeval čustvene potrebe, ki ti jih oče ni, ko si bila majhna, mogoče tudi skrbel zate, da si popolnoma odvisna od njega v finančnem smislu, spet “majhna deklica”.

Starejšemu moškemu je veliko mlajša ženska lahko le v seksualni draž oz. statusni simbol…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

povsem njuna stvar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj nič ne rečem, starejši tip pa to… samo so lahko 50, 60 letniki ki res za svoja leta dobro zgledajo in so privlačni, in so 50, 60 letniki, ki bi jih res lahko ženska imela samo zarad denarja, ker drugega ni nič privlačnega na njih… ta tibor spada med slednje 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close