Še ena deklica je padla :(
Ne vem no, vsak naj živi po svoje amapk vseeno me tu pa tam kaj zelo preseneti. Tudi tokrat se e zgodilo. Ravno prebiram, da naj bi bivše dekle Alena Kobilice že nekaj časa živelo s kar 30- let starejšim dedom. On naj bi se celo ločill….wtf???
Mislim hallo…pa kaj je tem puncam, če so že dedje po 50-em čist znoreli???
http://www.zurnal24.si/alena-zamenjala-za-veliko-starejsega-clanek-135422
Ljubi bog, le kako to mora izgledati v praksi? Saj ne rečem, če sta dva s takšno starostno razliko le in zgolj ljubimca, ki se občasno srečujeta, ajde ok, ampak ne morem si predstavljati kako izgledata zjutraj navsezgodaj, ko se zbudita. On ves zguban, s podočnjaki, po malem ga že prostata matra, zobje so po vsej verjetnosti umetni…in ona še mlada, željna objemov, poljubov, pred njo je še najmanj 50 let življenja,…
Majko mila, o tem sem tudi premišljevala takrat, ko sem pri frizerju prebirala kako sta se poročila starejši Cavazza in takrat še nedolžno mlada Oriana.
Vsak po svoje, saj ne rečem, samo tole mi pa na pedofilijo smrdi. Pač moje osebno mnenje.
Še mal več ozadja …
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=17580&type=tags
Morda pa ji mlad nii mogel tudi v seksualnem življenju nuditi to kar ona potrebuje.Pa babe,kaj mislite,da stari dedi ne morejo seksati,te objemati,biti nežni.Povem vam ,da so tisočkrat boljši kot kakšen mladenič.Tako,da tiste gube zjutraj nobene ne motijo,moški pa tudi lahko živi dolgo,kje pa je rečeno,da bo ženska živela dlje.Pa sex z starejšim ni nobeden gnus,za ljubezen leta niso važna..
OMG, kakšen je pa tale njen novi???? Zabuhel starček, majko mila, kakšen je šele, ko se sleče.
Samo v faco ga poglejte pa vam bo vse jasno. Ona pa tud ni normalna.
Žal mi je njegove žene in morebitnih otrok (morda celo vnukov), ki morajo prenašati vse tole zaradi enega starca, ki se mu je dvignil.
Bruh!!!!
Zanimivo. Ravno te dni sem malo razmišlajala o vzrokih vez med starejšimi moškimi in mlajšimi ženskami. Pa sploh nisem vedela za omenjen par, btw do sedaj še slišala nisem ne za enega ne za drugega. Ampak moje razmišljanje je tako- starejši moški mislim dedce po 50 letu imajo mlajše ženske (pa ne 10 let ampak več npr najmanj 20 in še več) verjetno zaradi sexa. Ker roko na srce- da imajo tako žesnko ob sebi (mlado , lepo telo) so sanje skoraj vsakega dedca oz njegovega ega. Da bi iskali “nekaj več” v taki (mlajši ) ženski po vseh teh letih in življ. izkušnjah – ne verjamem. Verjetno pa je, da se takšni dedci seveda v resnici zaljubijo. vendar je bolj na osnovi sexa. Drugače pa je pri ženskah- starejši moški (-kakšno naključje, da so ponavadi bogati-ampak to je nepomembno) so izkušeni na vseh področjih in verjetno znajo streč ženski v sexualnem smislu in tudi drugače….niso kar tako. In ženskam je to všeč sploh, če je bogat. In takoliko mlajša ženska (20 in še naprej) se zaljubi v njegov denar…no ne smemo pa posploševat,ker mogoče pa se katera le zaljubi v resnici ampak to je bolj zgodba za otroke…tak oje moje mišljenje. Sem morala povedat.
Očetovski kompleks se temu reče v psihologiji. Tak odnos je infantilen (pootročen), saj pričakuješ, da ti bo izpolnjeval čustvene potrebe, ki ti jih oče ni, ko si bila majhna, mogoče tudi skrbel zate, da si popolnoma odvisna od njega v finančnem smislu, spet “majhna deklica”.
Starejšemu moškemu je veliko mlajša ženska lahko le v seksualni draž oz. statusni simbol…
Forum je zaprt za komentiranje.