Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Še en uporaben programček

Še en uporaben programček

Trojanci, hijackerji in zahrbtni vohunčki se nam ponavadi namestijo tako, da se samodejno zaženejo ob startu polkenc. Programček StartupMonitor pa čiča nekje v odzadju in skoči pokonci le, ko nekdo želi popraviti del registra v katerem piše, kaj se izvaja ob zagonu polkenc in nam ponudi izbiro, ali mu pustimo, da se naseli tja ali ne.
Uporaben je tudi za vse tiste nadležne stvari, ki se kopičijo v tray, npr mesenger, qttask od Quick Tima, winamp agent in še malo morje stvari.

Zasede le 180K v ramu, je brezplačen, dobite pa ga tule
Več o programčku pa tule

O, lejga, spet o uporabnih zadevah piše. Noj jst sm par dni nazaj fasala ”trojan downloader” zadevo k sm downloadala trapaste risanke od pixarja. prou mi je. u glaunem, sm probala tole dol snet, sam mi pol zateži da je file neki corrupted. A sam jst ne znam neki narest spet al kaj? LP!!!

Prosim, če me naučiš, kako naj v winraru raspakiram datoteke,
nikakor mi ne uspe, a je sploh treba?

Malo te bom počakala, pol pa spt.

LP

O lejjo, kk gre tretja poguba?
Si že pobila vse hudičevce? :))

Ne bi smelo bit nič corupted, torej delaš nekej narobe :))

Če želiš datoteko zagnati, jo je načeloma potrebno prej razpakirat oz. po domače ekstrahirat:)

Če imaš Winrar nameščen, potem je verjetno najlažje kar z desno mišjo kliknit na rarano datoteko in si izbereš Extract Here ali Extract To MAPA\.

Pa upam da me nisi predolgo čakala, me je namreč že ena druga čakala, pa ni hotla spat 🙂

ja, sej se mi j zdel. bom dons probala še 1x. a ne rš pr razpakiranju sam ”extract all” pa pol sam use nardi? i’m so smart 🙂
ja, doom mi še kr gre. mal me mot, k se stalno ganjam po samem železju. niso mogl nikamr nobene rože postaut, da bi blo mal bl prijazno okolje. ful so mi ušeč tisti mejhni robotki- tisti pajkci- k te vodjo okrog. ja no. LP!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close