Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še dobr da ma moja…

Še dobr da ma moja…

[/quote]
Mislim da, če si nekomu odveč, boš to tudi zvedel. Če nisi, potem morda samo sklepaš po sebi. Če bi tebi bilo težko skrebeti za nekoga, še ne pomeni, da to velja tudi za drugega, ko bi moral skrbeti zate. Ženskam je ponavadi skrbeti za drugega precej lažje in ni nič narobe, če moški to lastnost izkoristi. Problem je, ko ni več zaupanja med dvema.[/quote]
Pa ne vem… Navajen sem odgovornosti in skrbi za druge, doma in v službi, sem imel svojo skupino, kar precej dolgo… Ampak da bi padel na pleča drugega…. mogoče bi se navadil, saj ne rečem, samo trenutno …

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj če bi ti enkrat končno nehala posilevat ves čvek “raje sem..kot da bi imela tipe, take pa take”. Očitno tebe noče nobena vrsta tipov, kar ni nič čudnega. zato je vse to tvoje večno iskanje podvrst moških brezveze. Odkar si se pojavila tu gor, je čvek neberljiv. Samo težiš, najedaš in odvračaš uporabnike, da bi karkoli pisali.

Kaj če bi ti enkrat končno nehala posilevat ves čvek “raje sem..kot da bi imela tipe, take pa take”. Očitno tebe noče nobena vrsta tipov, kar ni nič čudnega. zato je vse to tvoje večno iskanje podvrst moških brezveze. Odkar si se pojavila tu gor, je čvek neberljiv. Samo težiš, najedaš in odvračaš uporabnike, da bi karkoli pisali.[/quote]

Ko bi vsaj stil pisanja malo zakamufliral…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kdo pa določa način življenja? Ti? Ali vsak sam za sebe?[/quote]
Do sedaj sem bil prepričan, da ti, zdaj pa že malo dvomim. :)[/quote]

Podjebant provokatorski, kot pričakovano….. s tem zajebantskim smejčekom na koncu………….. saj bi reko kaj v stilu da bi mel tak fris ko bi te pokrpali na urgenci, pa se načeloma na pretepam, boš se moral malo bolj potrudit

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

[/quote]
Mislim da, če si nekomu odveč, boš to tudi zvedel. Če nisi, potem morda samo sklepaš po sebi. Če bi tebi bilo težko skrebeti za nekoga, še ne pomeni, da to velja tudi za drugega, ko bi moral skrbeti zate. Ženskam je ponavadi skrbeti za drugega precej lažje in ni nič narobe, če moški to lastnost izkoristi. Problem je, ko ni več zaupanja med dvema.[/quote]

Važno je kak bi se jaz počuto, četudi NOBENEMU ne bi blo odveč skrbet za mene, pa bi še bolj hotli, če bi se jaz počuto kot da je to slabo in da jim je odveč je to vse kar je pomembno……….. ker je to subjektiven pogled. Njihove besede ne štejejo, moji občutki pa.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Do sedaj sem bil prepričan, da ti, zdaj pa že malo dvomim. :)[/quote]

Podjebant provokatorski, kot pričakovano….. s tem zajebantskim smejčekom na koncu………….. saj bi reko kaj v stilu da bi mel tak fris ko bi te pokrpali na urgenci, pa se načeloma na pretepam, boš se moral malo bolj potrudit[/quote]
Pa ne meni tega pisat, potem ko si sam napisal boldano. Moje pisanje je samo odmev tvojega. Ne vedno, a tokrat ja. Ti predlagam, da se malo vprašaš, kaj sam pišeš, če se čutiš tako pogosto provociranega. Mislim, če te tako moti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ženska ob koitusu z moškim nikoli ne doživi orgazma. Blefira ga pa. Kadar ženska izigrava orgazme, takrat bi se morala moškemu prižgati rdeča luč alarma. Očitno ga je omrežila s seksom, da ga pošteno izkoristi in izcedi finančno. Moški ženskam nismo spolno privlačni v smislu kot bi mi želeli. Vem, da je to težko sprejeti, ampak tako je.

Ma ja, cel moški svet živi v zablodi, razen tebe, da se ve.
Pa kako si ti prišel do tako redkega spoznanja? Je ena (upam, da ne več njih) odfejkala orgazem na tebi, potem pa pobrala stvari in šla drugam? To je pa res čudno a ne. Očitno je že vedela kaj išče. Naredil bi, da ji pride, pa bi mogoče ostala. Ne pa da si zdaj izmišljuješ neke zblojene teorije za svojo, kako naj lepo povem, smolo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mnja, to s financami je zgodba zase, Sem pa prepričan, da so tiste ki hlinijo orgazem, čisto same krive za to. Če bi povedale kaj je narobe, bi se dalo kaj popravit, tako pa…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj se že iz imena vid, da je troll.

Point debate je, da ima dec doma preveč potrebno žensko, od katere ima mir samo takrat, ko ima menstruacijo? Ta prava potrebnica bo seksala tudi takrat. Sam povem. 🙂

To je tako kot, da bi ločenec napisal, da ga je bivša žena oskubla, ker ni hotla bit “pocen” “kurba”. Sam to vsi vemo, da je mimo, ker profesionalkam se plača vnaprej ne pa za nazaj. So pa cenejše, hitrejše pa še pretvarjat se jim ni treba, keneda Kućko.

To je bilo napisano iskreno in nikakor ne perverzno ali trolovsko.
To povdarjam, ker je na internetu že večkrat prišlo do nesporazumov zaradi napačne interpretacije zapisane besede.

Podjebant provokatorski, kot pričakovano….. s tem zajebantskim smejčekom na koncu………….. saj bi reko kaj v stilu da bi mel tak fris ko bi te pokrpali na urgenci, pa se načeloma na pretepam, boš se moral malo bolj potrudit[/quote]
Pa ne meni tega pisat, potem ko si sam napisal boldano. Moje pisanje je samo odmev tvojega. Ne vedno, a tokrat ja. Ti predlagam, da se malo vprašaš, kaj sam pišeš, če se čutiš tako pogosto provociranega. Mislim, če te tako moti.[/quote]

Na tvoj boldan odgovor zgoraj, drugega kot to ne morem napisat, takšna je moja asociacija na tvojo absolutno dejstvo, da ne MOREMO reči da je to način, zakaj ne? Ker si ti tak napisal? Ker si ti tak določo? Ker je XYS oseba tak določla? No povej mi Marko………. kdo je določil da temu ne moremo rečt način življenja? Je bil referendum? Jaz se ga ne spomnim

Ti si absolutno določil kaj je način in kaj ne, oz bolje natančno ti si točno določo kaj ni način, kot da ti to določaš za vse ljudi kaj je in kaj ni način….

Nobena ženska v preprostem koitusu z moškim ne doživi orgazma. Nobena! Vi si kar domišljajte, luleki, tako kot si domišljate, da vas ljubijo, potem pa vsi osupli in razočarani, ko vas čez noč načevljajo. Če nekoga poženskih kriterijih ljubiš, po kriterijih, ki jih one od moških pričakujejo zase, ne moreš čez noč nekoga odjebat. Vam se pa to stalno dogaja, da vas čez noč zbrišejo, vi pa vsi osupli, ovce moške. Ne znate razmišljat, ker ste še bolj glupi od vaših kurcev.

A vedno svoje izkušnje posplošiš na vse? Nisi center sveta, veš, tega so te že v vrtcu učili, tvoja izkušnja je zgolj tvoja. Zdej pač, če ne znaš uporabljat tiča, kdo ti je kriv?

A vedno svoje izkušnje posplošiš na vse? Nisi center sveta, veš, tega so te že v vrtcu učili, tvoja izkušnja je zgolj tvoja. Zdej pač, če ne znaš uporabljat tiča, kdo ti je kriv?[/quote]

Ti si že ena od lovač o katerih pišem. Prepoznal sem te takoj, kot je tebe v slabi vesti ziritiralo moje pisanje.

Če je res zelo potrebna in če ima moški pravo orodje, je tudi to možno. 🙂
Ob rednem seksu (vsakih 2-3 dni), pa res ni možno.

[/quote]
Trolček si. Če ne razumeš, se še ne rabiš delat, da razumeš. Bom ti povedal zakaj ne razumeš. Zato, ker samomor NI način življenja. Ko narediš samomor, se življenje konča, ni več nobenega načina, ker ne obstaja. V bistvu končaš svoj način življenja. Samomor je konec življenja, načinov življenja je pa več. Razlaga za telebane.

A vedno svoje izkušnje posplošiš na vse? Nisi center sveta, veš, tega so te že v vrtcu učili, tvoja izkušnja je zgolj tvoja. Zdej pač, če ne znaš uporabljat tiča, kdo ti je kriv?[/quote]

Ti si že ena od lovač o katerih pišem. Prepoznal sem te takoj, kot je tebe v slabi vesti ziritiralo moje pisanje.[/quote]
Da ne ziiritirajo tebe vse tiste, ki jim prihaja redno, da potem pišeš take blodnje. 😉

Ob rednem seksu (vsakih 2-3 dni), pa res ni možno.[/quote]

Sem mislil, da malo bolj poznaš ženske.

…že ko jo dotakneš jo trikrat strese, a ne? :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ob rednem seksu (vsakih 2-3 dni), pa res ni možno.[/quote]

Sem mislil, da malo bolj poznaš ženske.[/quote]
Zakaj pa misliš, da imamo vsi iste izkušnje ?

…že ko jo dotakneš jo trikrat strese, a ne? :)))))[/quote]

Ne, to pa ne. Malo si pomešal:).

Sem mislil, da malo bolj poznaš ženske.[/quote]
Zakaj pa misliš, da imamo vsi iste izkušnje ?[/quote]
Saj zdaj si mu pokazal, da nimamo. Upam, da bo dojel. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close