Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še dobr da ma moja…

Še dobr da ma moja…

Jst pretečem 5km v 20ih minutah. Za zraven pa še 3krat-4krat na teden delam z utežmi. To, da občudujem svoje izklesano telo v ogledalu je res. Saj ti bi tudi, če bi bila na mojem mestu :D[/quote]
Tipičen narcist. Le zakaj nisi politik ?:)

Zanimivo kako smo si ljudje različni. Jaz pa že od maja brez kapljice alkohola. Prav nič ga ne pogrešam 🙂

Jst pretečem 5km v 20ih minutah. Za zraven pa še 3krat-4krat na teden delam z utežmi. To, da občudujem svoje izklesano telo v ogledalu je res. Saj ti bi tudi, če bi bila na mojem mestu :D[/quote]
Tipičen narcist. Le zakaj nisi politik ?:)[/quote]

He, he, mogoče pa je, samo dobil je le en glas na volitvha, mogoče dva, svojega in maminega :).

Tipičen narcist. Le zakaj nisi politik ?:)[/quote]
Ne vem. Mogoče, ker prihajam iz poštene družine.

Bi se kar strinjal s to razlago. Razen z zadnjo trditvijo ne. 🙂
Ne gre se za to, da so ženske vajene večjih bremen, ker to niso. Saj razlog za samomor ni v fizičnem bremenu, ampak v psihičnem. In psihično breme je lažje, če ga s kom delimo. Zato ženske ne delajo toliko samomorov, ker si prej in lažje poiščejo pomoč. Kot praviš…

Mislim, da ne zato strah, ker uživate, ampak zato, ker ste prav tako postale zahtevnejše.
Razlogov za zahtevnost pa je spet lahko več. Lahko je v ozadju nizka samozavest, saj takšna ženska hitro postane nezadovoljna, če ni točno tako, kot si je zamislila. Omenjene reakcije moških, pa so prav tako enakega vzroka, ki pa ga moški prikrijejo z užaljenostjo in sovražnim obnašanjem, ker se počutijo nesposobne.

A to samo na tekočem traku v fitnesu tečeš ali mogoče tečeš tudi v naravi? Samo v naravi ne vem kako to poteka. A najameš koga, da zraven tebe teče in ti nosi ogledala, da se gledaš med tekom ali kako?[/quote]
Po asfaltu laufam. Je pa zraven ob strani še nekaj trave in dreves, tako da mogoče je to dovolj zate. Ne, to v ogledalu se gledam po opravljenem štirideset minutnem treningu z utežmi. U mad ? 🙂

Ne moreš pa rečt, da je to način življenja. :)[/quote]

Kdo pa določa način življenja? Ti? Ali vsak sam za sebe?[/quote]
Do sedaj sem bil prepričan, da ti, zdaj pa že malo dvomim. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bi se kar strinjal s to razlago. Razen z zadnjo trditvijo ne. 🙂
Ne gre se za to, da so ženske vajene večjih bremen, ker to niso. Saj razlog za samomor ni v fizičnem bremenu, ampak v psihičnem. In psihično breme je lažje, če ga s kom delimo. Zato ženske ne delajo toliko samomorov, ker si prej in lažje poiščejo pomoč. Kot praviš…

Mislim, da ne zato strah, ker uživate, ampak zato, ker ste prav tako postale zahtevnejše.
Razlogov za zahtevnost pa je spet lahko več. Lahko je v ozadju nizka samozavest, saj takšna ženska hitro postane nezadovoljna, če ni točno tako, kot si je zamislila. Omenjene reakcije moških, pa so prav tako enakega vzroka, ki pa ga moški prikrijejo z užaljenostjo in sovražnim obnašanjem, ker se počutijo nesposobne.[/quote]

Jest nisem zahtevna…dost mi je en orgazem na večer ;-))
In tud nisem huda, če mi pride drgač, kot sem si zamisnla…. :-))

Aha, po asfaltu, da se lahko vsaj v izložbe gledaš. Namreč vsi normalni tekači si izberejo boljšo podlago in ne asfalt. Če pa se moraš v špegu gledat pa ja, za silo so tudi izložbena okna dobra pa kak parkiran avto, da se na hitro v avtu v špegu pogledaš.

Dejstvo je, da si ti trdil, da moški zmorejo, ženske pa ne. Jaz sem ti samo dokazal, da nimaš prav. Nisem nikjer pisal o tem, da ženske ne delajo samomora. Pa še nekaj dejstev o samomorih v Sloveniji:
– Leta 2011 je v Sloveniji zaradi samomora umrlo 436 prebivalcev, 347 moških in 89 žensk

Tolk o tem, kolk je kdo sposben samostojno živet, od obeh spolov.[/quote]
Moški nosimo večje breme. Če tip nima šihta, če ne more it na svoje, če ne zbere dovolj za avto, mu pač ne bo ratal. Ženske se pa tu “prešvercajo”, vse kar potrebujejo je kolikor toliko soliden izgled, pa magari še isti dan dobijo zaposlitev, bogatega partnerja, se preselijo k njemu, furajo njegov avto, uprabljajo njegovo bančno kartico,…

Od tu potem ta visoka številka.[/quote]
Kaj mene brigajo razlogi, izgovori. Vsak si naredi tako, da mu je lažje. Ženska in moški. In še vedno je ta debata nastala iz tega, ker si ti napisal eno neumnost. Zdaj pa iščeš opravičila zanje, namesto da bi priznal, “zmotil sem se”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A to samo na tekočem traku v fitnesu tečeš ali mogoče tečeš tudi v naravi? Samo v naravi ne vem kako to poteka. A najameš koga, da zraven tebe teče in ti nosi ogledala, da se gledaš med tekom ali kako?[/quote]
Po asfaltu laufam. Je pa zraven ob strani še nekaj trave in dreves, tako da mogoče je to dovolj zate. Ne, to v ogledalu se gledam po opravljenem štirideset minutnem treningu z utežmi. U mad ? :)[/quote]

Po mojem maš pa traso okol Kristalne palače…..špegu je pa le špegu…

[/quote]
Mislim da, če si nekomu odveč, boš to tudi zvedel. Če nisi, potem morda samo sklepaš po sebi. Če bi tebi bilo težko skrebeti za nekoga, še ne pomeni, da to velja tudi za drugega, ko bi moral skrbeti zate. Ženskam je ponavadi skrbeti za drugega precej lažje in ni nič narobe, če moški to lastnost izkoristi. Problem je, ko ni več zaupanja med dvema.

Potem pa dobro, če ima ženska vedno še kakšno rezervno orodje pri roki. 🙂

Samo tako mimogrede…ženske ne more nikoli doseči le enega orgazma:).

Potem pa dobro, če ima ženska vedno še kakšno rezervno orodje pri roki. :)[/quote]

pa seveda, da ni zahtevna 🙂

Moški nosimo večje breme. Če tip nima šihta, če ne more it na svoje, če ne zbere dovolj za avto, mu pač ne bo ratal. Ženske se pa tu “prešvercajo”, vse kar potrebujejo je kolikor toliko soliden izgled, pa magari še isti dan dobijo zaposlitev, bogatega partnerja, se preselijo k njemu, furajo njegov avto, uprabljajo njegovo bančno kartico,…

Od tu potem ta visoka številka.[/quote]
Kaj mene brigajo razlogi, izgovori. Vsak si naredi tako, da mu je lažje. Ženska in moški. In še vedno je ta debata nastala iz tega, ker si ti napisal eno neumnost. Zdaj pa iščeš opravičila zanje, namesto da bi priznal, “zmotil sem se”.[/quote]
Nič ne bom priznal. Zgoraj sem ti napisal resnico. Od nas moških družba pričakuje več, kot pričakuje od povprečne ženske in tu potem tist pritisk, stres, razmišljanje o samomoru. Za žensko je dovolj, da si poišče moškega in do 30. leta rodi otroka, moški pa mora furat bmwja, imet svoje stanovanje, 5000 eur neto,…

Kaj mene brigajo razlogi, izgovori. Vsak si naredi tako, da mu je lažje. Ženska in moški. In še vedno je ta debata nastala iz tega, ker si ti napisal eno neumnost. Zdaj pa iščeš opravičila zanje, namesto da bi priznal, “zmotil sem se”.[/quote]
Nič ne bom priznal. Zgoraj sem ti napisal resnico. Od nas moških družba pričakuje več, kot pričakuje od povprečne ženske in tu potem tist pritisk, stres, razmišljanje o samomoru. Za žensko je dovolj, da si poišče moškega in do 30. leta rodi otroka, moški pa mora furat bmwja, imet svoje stanovanje, 5000 eur neto,…[/quote]
Ma pojma nimaš.

Samo izgledat lepo in se zraven prikupno smehljat je easy peasy. Če postaviš v računalniško igrico, je to nič drugega kot igranje lajfa na easy mode. Če ji ne bo uspelo poiskat službo, si bo pa poiskala providera. V zameno mu bo kuhala, pomivala posodo, prala gate, zvečer pa še tisto muko (seks) dat skozi, ampak bo že potrpela…

Nič ne bom priznal. Zgoraj sem ti napisal resnico. Od nas moških družba pričakuje več, kot pričakuje od povprečne ženske in tu potem tist pritisk, stres, razmišljanje o samomoru. Za žensko je dovolj, da si poišče moškega in do 30. leta rodi otroka, moški pa mora furat bmwja, imet svoje stanovanje, 5000 eur neto,…[/quote]

Potem si sploh oplel. Zate ni prihodnosti, tvoji kriteriji, pričakovanja do sebe, ki si jih nalagaš, so občutno previsoka. Pri tebi je še dolga in trnova pot do minimalca 603,32€. O damn:)).

No vidiš, ti si tko lep, da si komot najdeš providerko….pa še kuhat in prat ti ne bo treba, samo
prijazen bi moral biti, pa seks….o (spet) damn….ne bo šlo….;-)))))

Glede na to, da je enostavni bog lep, mlad postaven, bi bil idealen za kako starejšo bogato gospo, ki bi ga preživljala. Samo, skela ima prav, pri seksu bi se zataknilo. Taškna bogata gospa bi hotela kaj imeti od moškega, če ga že finacira. Gledanje ji ne bi bilo dovolj.

Pri seksu bi se zataknilo, ker bi mi bila pregrda, da bi jo sploh lahko fu*al 😀

Seveda Bog, saj si že večkrat povedal, da ti ni do seksa z ženskami. Saj vemo, da si na tipe.

Ok, tako lep si, a ne vidiš nobene pametne, niti lepe ženske, da bi z njo lahko seksal. Pa ti si res pravi narcis, ki ne rabi drugega kot sebe in druge, ki ga “kao” občudujejo. :))

Poslušaj me debilko. Za razliko od tebe, meni ni potrebno skočit v resno dolgočasno dolgoletno zvezo z dolgočasnico, da ga lahko namakam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close