Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še dobr da ma moja…

Še dobr da ma moja…

No samomor je pač ena od opcij v življenju. Smrt je del življenja, način ni nikjer predpisan.[/quote]
Ne moreš pa rečt, da je to način življenja. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No samomor je pač ena od opcij v življenju. Smrt je del življenja, način ni nikjer predpisan.[/quote]
Ne moreš pa rečt, da je to način življenja. :)[/quote]

Kdo pa določa način življenja? Ti? Ali vsak sam za sebe?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kakor vzameš, če ti zadeva ne prinaša užitka se je pač izogibaš, po moje. In seks zaradi dokazovanja… hvala lepa, pa lahko v tistem momentu s trdim okrog hodim.
Zato pa pravim, klinc pa seks, če do človeka ne čutiš … kar pač moraš čutit.[/quote]

No ja, hotla sem povedat, da je ene moške v bistvu strah žensk….sploh – kot si lepo napisal – odkar
ženske odkrito uživamo v seksu….in enostavno cvikajo, da ne bodo dovolj “dobri”.
To pol prekrivajo z lažno indiferentnostjo, (v tem forumu) tudi s sovražnim obnašanjem do žensk, v skrajnih
primerih s posilstvi ali celo pedofilijo ….samo da ni “ocenjevanja”
Kot da je ženski orgazem neki tako zelo groznega in mističnega….pri tipu, ki obvlada, povprečni ženski
pride v parih minutah….in osnov se da naučiti mimgrede….sam mal zanimanja je treba pokazat….[/quote]
Delo je umazano, užitki so božanski… Nobenega problem se mi ni posvetit ženski, do katere nekaj čutim, do tiste, pa ne čutim ničesar, je pa problem, verjetno bi bilo nekaj na hitro in zato napol opravljeno delo, tega se pa jaz ne grem. :-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

No ja, hotla sem povedat, da je ene moške v bistvu strah žensk….sploh – kot si lepo napisal – odkar
ženske odkrito uživamo v seksu….in enostavno cvikajo, da ne bodo dovolj “dobri”.
To pol prekrivajo z lažno indiferentnostjo, (v tem forumu) tudi s sovražnim obnašanjem do žensk, v skrajnih
primerih s posilstvi ali celo pedofilijo ….samo da ni “ocenjevanja”
Kot da je ženski orgazem neki tako zelo groznega in mističnega….pri tipu, ki obvlada, povprečni ženski
pride v parih minutah….in osnov se da naučiti mimgrede….sam mal zanimanja je treba pokazat….[/quote]
Delo je umazano, užitki so božanski… Nobenega problem se mi ni posvetit ženski, do katere nekaj čutim, do tiste, pa ne čutim ničesar, je pa problem, verjetno bi bilo nekaj na hitro in zato napol opravljeno delo, tega se pa jaz ne grem. :-))[/quote]

Mi dolenčki rečemo “dejlu je pacastu, ampak abčutki so pa božanski”…. :-)))

Ne moreš pa rečt, da je to način življenja. :)[/quote]
Ne more bit način, če je pa dovršnik. Za način mora trajat mal več kot v najslabšem primeru … kaj vem koliko časa se pač umira če imaš smolo…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Samomor je vedno beg.
Kaj je herojskega na tem, pa ne vem. Hrabro smo zbežali? Pogumno smo podili sovražnika za nami?

Dejstvo je, da si ti trdil, da moški zmorejo, ženske pa ne. Jaz sem ti samo dokazal, da nimaš prav. Nisem nikjer pisal o tem, da ženske ne delajo samomora. Pa še nekaj dejstev o samomorih v Sloveniji:
– Leta 2011 je v Sloveniji zaradi samomora umrlo 436 prebivalcev, 347 moških in 89 žensk

Tolk o tem, kolk je kdo sposben samostojno živet, od obeh spolov.[/quote]

Če bi imel več kot trohico možganov bi razumel da se ne gre tu o ”sposobnosti, samostojnega življenja” ampak o smislu življenja na sploh………… ti pač potvarjaš in daješ ”vse” ali večino samomorov na nek skupni imenovalec, kar je itak samo po sebi napačno, in ne ljubi se mi razlagat zakaj….. pomisli malo.

Samo pač kdo bi zameril moškemu ki se fenta, v Svetu s perspektivo kot nam jo kaže trenutna situacija……….

Nad ničemer nimamo večje pravice, kot nad lastnim telesom in življenjem, in če je pač več moških sposobnih reci bobu bob in pritisnit na petelina, to ne dela žensk bolj sposobnih ampak ravno obratno, ženske raje jamrajo, moški raje končajo trpljenje…. tu je bistvena razlika med spoloma in dejstvo zakaj več samomorov, ženske so pač prevlki pussyi da bi se fentale, in to jih ne dela boljših, samo bolj strahopetnih, ampak pač v feminističnem Svetu je samomor tisti ki je označen za strahopetnega, pa pomisli če je to res, če ti nekdo da pred tebe pištolo, se bi bil sposoben fentat? Jaz ne, priznam, bi raje pograbil pištolo pa fental par politikov pa me naj policija nafila s streli, kot pa da bi se sam………..[/quote]
Je še nekaj, ni samo jamranje in pomoč ampak občutek da si nekomu odveč. Jaz se zelo težko postavim v situacijo, v kateri bi se nekomu obesil, da bi še nekdo moral delati nekaj, kar sam nisem sposoben. Občutek, da morajo drugi poskrbeti zame, je meni odveč in verjetno tista slamica, ki lomi hrbte.

nič herojskega. Ampak še enkrat- nobenemu ne obtičiš na pukli.

Dejstvo je, da si ti trdil, da moški zmorejo, ženske pa ne. Jaz sem ti samo dokazal, da nimaš prav. Nisem nikjer pisal o tem, da ženske ne delajo samomora. Pa še nekaj dejstev o samomorih v Sloveniji:
– Leta 2011 je v Sloveniji zaradi samomora umrlo 436 prebivalcev, 347 moških in 89 žensk

Moški nosimo večje breme. Če tip nima šihta, če ne more it na svoje, če ne zbere dovolj za avto, mu pač ne bo ratal. Ženske se pa tu “prešvercajo”, vse kar potrebujejo je kolikor toliko soliden izgled, pa magari še isti dan dobijo zaposlitev, bogatega partnerja, se preselijo k njemu, furajo njegov avto, uprabljajo njegovo bančno kartico,…

Od tu potem ta visoka številka.

nič herojskega. Ampak še enkrat- nobenemu ne obtičiš na pukli.[/quote]

Hja….recimo. Zame edini razlog bi bil samo olajšanje umiranja ob težki bolezni….ampak razumem
tudi tvojega…

Tako je….. pa niti ne tolko to, vbistvu je to bolj zaradi lastnih nazorov…. jaz vem da je meni odveč ko me babica kliče da bi jo peljal tja, da bi ji pomagal to pa ono pa tretjo, pa ne ker sem nehvaležen, ampak zato ker imam SVOJE lastno življenje, in ne čakam v nizkem štartu da bi skočo k nekomu ko si on tak zamisli……….. zato sam ne želim bit taki, in ko vsega več sam ne bom zmogel, se mi zdi bolj častno umret, kot pa fehtarih druge da mi pomagajo……….. oklepanje življenja nad smiselnostjo je ena izmed težav naše kvazi humane družbe….. zato pa pravim, ukinit zdravila za ljudi nad 65 let, če si zdrav živi dalj, če ne pa naredi prostor na tej zemlji

osnovno opravilno sposobnost cenim nad vse vrline individualnega človeka, in ko je nisem več sposoben so vse ostale vrline odveč in nepomembne………

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Moški nosimo večje breme. Če tip nima šihta, če ne more it na svoje, če ne zbere dovolj za avto, mu pač ne bo ratal. Ženske se pa tu “prešvercajo”, vse kar potrebujejo je kolikor toliko soliden izgled, pa magari še isti dan dobijo zaposlitev, bogatega partnerja, se preselijo k njemu, furajo njegov avto, uprabljajo njegovo bančno kartico,…

Od tu potem ta visoka številka.[/quote]

Samo moraš biti res nerzagledan, da take stvari pišeš. Ne boš verjel, meni v trgovini prav nič ne dajo zastonj. Ravno toliko moram plačati kot tip. Noben mi ne da bančne kartice, noben nič ne podari. Ne vem od kje tebi take ideje, da ženske to vse dobimo? To zveš na sprehodih po faksu ali kako?

Tako je….. pa niti ne tolko to, vbistvu je to bolj zaradi lastnih nazorov…. jaz vem da je meni odveč ko me babica kliče da bi jo peljal tja, da bi ji pomagal to pa ono pa tretjo, pa ne ker sem nehvaležen, ampak zato ker imam SVOJE lastno življenje, in ne čakam v nizkem štartu da bi skočo k nekomu ko si on tak zamisli……….. zato sam ne želim bit taki, in ko vsega več sam ne bom zmogel, se mi zdi bolj častno umret, kot pa fehtarih druge da mi pomagajo……….. oklepanje življenja nad smiselnostjo je ena izmed težav naše kvazi humane družbe….. zato pa pravim, ukinit zdravila za ljudi nad 65 let, če si zdrav živi dalj, če ne pa naredi prostor na tej zemlji

osnovno opravilno sposobnost cenim nad vse vrline individualnega človeka, in ko je nisem več sposoben so vse ostale vrline odveč in nepomembne………[/quote]

babici ti je težko ustreči, na MONu se pa hvališ kako boš podedoval stanovanje po njej.
če to ni za bruhat.

osnovno opravilno sposobnost cenim nad vse vrline individualnega človeka, in ko je nisem več sposoben so vse ostale vrline odveč in nepomembne………[/quote]

babici ti je težko ustreči, na MONu se pa hvališ kako boš podedoval stanovanje po njej.
če to ni za bruhat.[/quote]

Ona bi morala “častno” crknit, da bi se on lahko kar že vselil….tle je res eden, ki bi lahko naredil prostor
na zemlji…brez škode…

Od tu potem ta visoka številka.[/quote]

Samo moraš biti res nerzagledan, da take stvari pišeš. Ne boš verjel, meni v trgovini prav nič ne dajo zastonj. Ravno toliko moram plačati kot tip. Noben mi ne da bančne kartice, noben nič ne podari. Ne vem od kje tebi take ideje, da ženske to vse dobimo? To zveš na sprehodih po faksu ali kako?[/quote]
Misliš, če bi shujšala za 50kg, se vpisala na fitnes, se lepše oblekla, si uredila lase, nohtke, se naličila, obula petke, da bi bilo kaj boljše ? 🙂

Ja, Matkič, se na vse pretege po netu hvalisa kako njemu ni treba nič ustvarjat, ker samo čaka, da babica umre in on dobi stanovanje. Potem pa se še repenči po MONu, ker bi kdaj pa kdaj ta ista babica rabila pomoč.
Včasih si taka babica najde pomoč. Nekoga, ki ji rad pomaga, včasih taka babica tudi komu drugemu zapusti imetje in ne vnuku.
Mogoče bi morala ta babica brati MON in potem bi mogoče matkič ostal brez strehe nad glavo 🙂

V fitnes? Uf, vseeno bolje, da se predebela kot, da bi se družila si fitneserji, ki non stop gledajo v ogledalo sami sebe. Katastrofa fitneserji, samo v ogledalo se gledajo. Bolje, da ostanem debela kot, da bi imela tako izmaličeno pamet kot enostavni bog.

Same sebe razkrivaš, daj še kaj povej, kar veš izpred 2 let?

Enostavnega boga si jaz takole predstavljam:
je ene praške tako podobno kot pitanci na farmah
visi v fitnesu, non stop se ogleduje v ogledalo, a da bi se ukvarjal s kakim športom? To pa ne, če gre na kolo ali v gore, se ne more v ogledalo gledat. Zato gre v fitnes, med ogledala in se občuduje.
Tu in tam gre na sprehod na faks, opazovat ljudi. Da lahko reče, da hodi na faks.
Ostali čas pa visi na monu med ljudmi, ki jih zaničuje.

Same sebe razkrivaš, daj še kaj povej, kar veš izpred 2 let?[/quote]

Lahko še več let. Leta in leta te že berem kako se hvalisaš, da boš dedoval in kako visiš na monu non stop. Saj se vedno hvališ, da ti ni treba delati, če pa imaš babico, ki ti bo vse darovala. Pa vidiš, midva sva si čisto podobna. Oba visiva na monu in zajedava druge ljudi. Prava sva. Podobnost je očitna.

Same sebe razkrivaš, daj še kaj povej, kar veš izpred 2 let?[/quote]

Lahko še več let. Leta in leta te že berem kako se hvalisaš, da boš dedoval in kako visiš na monu non stop. Saj se vedno hvališ, da ti ni treba delati, če pa imaš babico, ki ti bo vse darovala. Pa vidiš, midva sva si čisto podobna. Oba visiva na monu in zajedava druge ljudi. Prava sva. Podobnost je očitna.[/quote]

Težko še kaj dosti več let, če pa sem se registriral 02.03.12 18:58 prvi prispevek pa sem napisal PAR dni pred tem………

Služba kliče, pa uživaj še naprej v svojih blodnjah! 😉

No, saj tudi dve leti in pol je veliko časa. Tipa, ki se tako hvalisa, da bo podedoval in obenem mu je težko nekaj pomagati babici, se človek res zapomni.
Redno prebrem vse kar napišeš.

Jst pretečem 5km v 20ih minutah. Za zraven pa še 3krat-4krat na teden delam z utežmi. To, da občudujem svoje izklesano telo v ogledalu je res. Saj ti bi tudi, če bi bila na mojem mestu 😀

Jaz lahko v noči pravega razpoloženja požrem 3 -4 litre rdečega in vseeno ostanem trden na nogah. Potem pa še eno flašo za po poti domov.

Jst pretečem 5km v 20ih minutah. Za zraven pa še 3krat-4krat na teden delam z utežmi. To, da občudujem svoje izklesano telo v ogledalu je res. Saj ti bi tudi, če bi bila na mojem mestu :D[/quote]

A to samo na tekočem traku v fitnesu tečeš ali mogoče tečeš tudi v naravi? Samo v naravi ne vem kako to poteka. A najameš koga, da zraven tebe teče in ti nosi ogledala, da se gledaš med tekom ali kako?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close