Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Še dobr da ma moja…

Še dobr da ma moja…

Še nedolgo nazaj si pisal o tem kako od bivše naprej še nisi spoznal ene pametne, da bi se imel z njo kaj za pogovarjat. Zdaj veš, zakaj. ;)[/quote]
Nikoli nisem napisal, da je moja bivša bila pametna. Vse kar sem napisal je, da je bila še najbolj zanimiva, od vseh, ki sem jih do danes spoznal.

Ampak kaj drugega pričakovat od največjega provokatorja… 🙂

Adijo bebček.[/quote]
Ja no, pol pa tolk huje, če niti bivša ni bila. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pametna ženska sploh obstaja ne. Ker če bi obstajale, potem ne bi cel čas potrebovale ob sebi nekoga za oporo, ob katerem bi se počutile bolj varno, nekoga, ki bi mu vsake tok najedala o svojh problemih/težavicah,…

Moški pač lahko komot živimo brez ženske, medtem ko ženska niti slučajno ne more živet brez moškega. Lahko valda ostane samska, samo zadovoljna pa ne bo nikoli, vedno bo čutila nek primankljaj.

Ja,. vemo, da ti ne maraš žensk, da te zanimajo moški. Zakaj moraš to kar naprej poudarjati? Daj raje oglas, da iščeš tipa. Ne pa da kar naprej priskutariš kako ne maraš žensk in kako jih ne rabiš. Vsi smo dojeli, da te ženske ne privlačijo. Zato se lahko nehaš ponavljat in daš oglas, da iščeš sebi podobnega tipa. Pa saj tu gor vas je kar nekaj takih. Sparite se med sabo pa nehajte cviliti in jokati okrog.

Nikoli nisem napisal, da je moja bivša bila pametna. Vse kar sem napisal je, da je bila še najbolj zanimiva, od vseh, ki sem jih do danes spoznal.

Ampak kaj drugega pričakovat od največjega provokatorja… 🙂

Adijo bebček.[/quote]
Ja no, pol pa tolk huje, če niti bivša ni bila. :))[/quote]
Če ni bila pametna, še ne pomeni, da je bila neumna. Kaj v tvoji glavi obstajajo samo še ekstremi ?

Je pa še vedno imela več v glavi od tvoje Petrce, ki vse kar zna je doma stat za štedilnikom. Moja bivša je bila vsestransko talentirana, na faxu je cepala 9ke,10ke, znala je več tujih jezikov, na športnih tekmovanjih nizala uspehe,…

Ampak to zame še vedno ni neko merilo inteligence, pameti. Jaz sem pač mnenja, da bomo moški vedno pametnejši od žensk, že samo zaradi boljšega razumevanja, logičnega sklepanja. Prej bo tip razrešil neko zapleteno uganko, kot pa ženska. Ženske vse kar znajo je kopirat od drugih in pa vsake tok se potolažit kako so nam enakovredne. Ko pa se jim kje zalomi pa prec v jok in že tečnarjenje, kako imamo moški več pravic od njih. Ženska je ne koncu še vedno samo ženska, izgubljeno prestrašeno bitjece, brez jajc, poguma, ki potrebuje čustveno oporo nekoga, da sploh lahko normalno funkcionira čez dan…

Enostavni bog, če bi bila tvoja bivša res pametna, ne bi nikoli bila s tabo. Ker je pa bila vsaj malce pametna je pa vseeno hitro spregledala napako in te skenslala. Če bi bila pa neumna pa bi ostala s tabo. Tako, da verjamem, da ni bila neumna.

“Dobro” teorijo si izumil. Bravo. Upam, da veš, zakaj si potem zgoraj napisal, da ti nimaš takih težav, ko se je pisalo o tem, da nekateri ne srečujejo pametnih žensk. :))
Ti tud nisi preveč bister a ne?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mater si otrok…

Samo še dudico bi ti moral nekdo zatlačit v usta.

Glej, v eni sapi včasih poveš toliko neumnosti, da je kar mučno brati. Moški znajo živeti brez ženske in pri tem ne čutijo nobenega primanjkljaja praviš? Ne vem, al se delaš butla ali pa res ne veš, koliko se jih zaradi ženske zapije oziroma celo kar ubije (obesi).

Ja no, pol pa tolk huje, če niti bivša ni bila. :))[/quote]
Če ni bila pametna, še ne pomeni, da je bila neumna. Kaj v tvoji glavi obstajajo samo še ekstremi ?

Je pa še vedno imela več v glavi od tvoje Petrce, ki vse kar zna je doma stat za štedilnikom. Moja bivša je bila vsestransko talentirana, na faxu je cepala 9ke,10ke, znala je več tujih jezikov, na športnih tekmovanjih nizala uspehe,…

Ampak to zame še vedno ni neko merilo inteligence, pameti. Jaz sem pač mnenja, da bomo moški vedno pametnejši od žensk, že samo zaradi boljšega razumevanja, logičnega sklepanja. Prej bo tip razrešil neko zapleteno uganko, kot pa ženska. Ženske vse kar znajo je kopirat od drugih in pa vsake tok se potolažit kako so nam enakovredne. Ko pa se jim kje zalomi pa prec v jok in že tečnarjenje, kako imamo moški več pravic od njih. Ženska je ne koncu še vedno samo ženska, izgubljeno prestrašeno bitjece, brez jajc, poguma, ki potrebuje čustveno oporo nekoga, da sploh lahko normalno funkcionira čez dan…[/quote]

Si pa res en zagrenjen, prestrašen, nesamozavesten, zbegan revček….

Vem tudi za eno teorijo, da se gredo dedci vojske zato, da jim ni treba gledat(svojih) žensk:-))
Mislim tudi, da se marsikomu zdi seks precenjen. Sploh če si v vezi z nekom, do katerega ti pač ni.
Se pa ne govori o tem, sploh dedci ne. Ker taprav dec … saj veš kaj vse mora in zmore:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Vem tudi za eno teorijo, da se gredo dedci vojske zato, da jim ni treba gledat(svojih) žensk:-))
Mislim tudi, da se marsikomu zdi seks precenjen. Sploh če si v vezi z nekom, do katerega ti pač ni.
Se pa ne govori o tem, sploh dedci ne. Ker taprav dec … saj veš kaj vse mora in zmore:-))[/quote]

V katero vojsko pa gredo?
Jaz sem slišala, da so včasih, ko je bila še JLA, komaj čakali, da pridejo do kakih domačink. Da so neskočno trpeli, ker so čutili pomanjkanje žensk. Danes pa ne vem, ne poznam nikogar, ki gre v vojsko.

Se pa ne govori o tem, sploh dedci ne. Ker taprav dec … saj veš kaj vse mora in zmore:-))[/quote]

Teorija, ja.
Praksa pa vemo kakšna je….

Dlakocepiš. Mišljeno je vojne, greš na državne stroške na ogled sveta… Glede domorodk, ja kul, ampak njihove so ostale doma.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kot da ženske pa ne delajo samomorov, samo moški jih lol

Potem pa vi pametnjakoviči mislite, da se ti brezupni primerki družbe gredo zaradi ženske fentat Tak človek že po defaultu ni ravno pri zdravi pameti, lahko bi storil samomor tudi zaradi česa drugega. Recimo, da je ta “incident” bil samo pika na i, o samomoru je pa lahko že dosti prej razmišljal 😉

Teorija, ja.
Praksa pa vemo kakšna je….[/quote]
Praksa… no odkar imate ženske pravico do orgazma, imamo dedci pravico do migren:-)

Težko ti odgovorim, ampak res ne poznam nikogar, ki bi šel v vojsko.
Poznam samo tipe, ki so morali v JLA in jamrali kako so ubogi, ker so morali služiti vojsko in kako so bili ubogi eno leto brez žensk.
Poznala sem dva tipa, ki sta se raje obesila kot šla v vojsko in pustila punci sami doma.
Poznam moške, ki so se na vse pretege branili iti v našo vojsko.
Sedaj pa sploh ne poznam nikogar, ki bi šel v vojsko. Tako, da ti težko komentiram tvoje teze.

No samomor je pač ena od opcij v življenju. Smrt je del življenja, način ni nikjer predpisan.

Vsak vsaj malce razgledan ve, da veliko več moških stori samomor kot žensk.
Da ne govorimo o zelo popularnem ‘športu’ pri nas, ko moški, ko ga ženska zapusti, gre in žensko ustreli. Kolikokrat si slišal, da bi ženska ustrelila moškega, ker jo je zapustil?
Da ne govorimo o vseh zapitih ločencih in razcevetelih ločenkah.
Pa to ti pišem ženska, ki je obupana, ker je samska. Čeprav sem totalno obupana, ker sem samska, vseeno vidim, da v parih ni vse rožnato in kaj se pogosto zgodi, ko ona njega zapusti.

Teorija, ja.
Praksa pa vemo kakšna je….[/quote]
Praksa… no odkar imate ženske pravico do orgazma, imamo dedci pravico do migren:-)[/quote]

Tko nekak, ja.
Ene moške že ob misli na seks kar mrzel pot oblije….spet se bo moral DOKAZAT….pa kaj pa če ne
bo dost dober zanjo….pa kaj so bo pa ona misnla, če ji ne pride ob njem….pa kaj če ne bo najdu
njenih erogenih con….pa kje hudiča je tisti mistični ščegetavček (tega so si babe ziher zmisnle)
pa kje so tisti zlati cajti, ko se je lahko sam spraznu lepo vanjo, pa je blo…
Vem. Čista groza vse skupaj.

Dejstvo je, da si ti trdil, da moški zmorejo, ženske pa ne. Jaz sem ti samo dokazal, da nimaš prav. Nisem nikjer pisal o tem, da ženske ne delajo samomora. Pa še nekaj dejstev o samomorih v Sloveniji:
– Leta 2011 je v Sloveniji zaradi samomora umrlo 436 prebivalcev, 347 moških in 89 žensk

Tolk o tem, kolk je kdo sposben samostojno živet, od obeh spolov.

Da ne govorimo o zelo popularnem ‘športu’ pri nas, ko moški, ko ga ženska zapusti, gre in žensko ustreli. Kolikokrat si slišal, da bi ženska ustrelila moškega, ker jo je zapustil?
Pa to ti pišem ženska, ki je obupana, ker je samska. Čeprav sem totalno obupana, ker sem samska, vseeno vidim, da v parih ni vse rožnato in kaj se pogosto zgodi, ko ona njega zapusti.[/quote]
Vseeno sem prepričan da večina samomora ne gre delat iz jeze zaradi drugih, ampak zaradi sebe. Kar se tiče športa umor/samomor, je pomoje kontra, samomor naredi zato, ker je uvidel kakšno sranje je naredil z umorom in je nato iz.. nevem, recimo obupa še sebe pokončal. In ne gre zato da bi pred odhodom v večna lovišča še poračunal z dolžniki. Lahko da se motim, mogoče bi lahko kakšen psiholog kaj več povedal…

Praksa… no odkar imate ženske pravico do orgazma, imamo dedci pravico do migren:-)[/quote]

Tko nekak, ja.
Ene moške že ob misli na seks kar mrzel pot oblije….spet se bo moral DOKAZAT….pa kaj pa če ne
bo dost dober zanjo….pa kaj so bo pa ona misnla, če ji ne pride ob njem….pa kaj če ne bo najdu
njenih erogenih con….pa kje hudiča je tisti mistični ščegetavček (tega so si babe ziher zmisnle)
Vem. Čista groza vse skupaj.[/quote]
Kakor vzameš, če ti zadeva ne prinaša užitka se je pač izogibaš, po moje. In seks zaradi dokazovanja… hvala lepa, pa lahko v tistem momentu s trdim okrog hodim.
Zato pa pravim, klinc pa seks, če do človeka ne čutiš … kar pač moraš čutit.

Pa to ti pišem ženska, ki je obupana, ker je samska. Čeprav sem totalno obupana, ker sem samska, vseeno vidim, da v parih ni vse rožnato in kaj se pogosto zgodi, ko ona njega zapusti.[/quote]
Vseeno sem prepričan da večina samomora ne gre delat iz jeze zaradi drugih, ampak zaradi sebe. Kar se tiče športa umor/samomor, je pomoje kontra, samomor naredi zato, ker je uvidel kakšno sranje je naredil z umorom in je nato iz.. nevem, recimo obupa še sebe pokončal. In ne gre zato da bi pred odhodom v večna lovišča še poračunal z dolžniki. Lahko da se motim, mogoče bi lahko kakšen psiholog kaj več povedal…[/quote]

Samomor je posledica skrajnega obupa, razočaranja, včasih tudi hude fizične bolezni, v glavnem pa, ker se v svetu človek ne znajde, ker neskončno trpi. Ponavadi je tako, da ženska prej poišče pomoč in ne pride tako daleč. Moški pa ne prizna, da je kaj narobe in to v sebi nosi. Razlogi samomorov so pa hudo različni. Skupno pa jim je to, da je bil človek resnično obupan. Včasih je obup poseldica recimo invalidnosti, raka, druge hude bolezni. Včasih ima recimo kako hudo težko breme nad sabo (recimo, da je nekoč povozil otroka in je ta otrok umrl). Včasih se stvari preprosto tako hudo naberejo, da je človeku preprosto dovolj. Se pa najdejo tudi osebe, ki so bile vedno v vato zavite, potem pa ga zapusti punca in misli, da je konec sveta in se obesi. Vse mogoče je. Ženske naredijo manj samomorov predvsem zaradi tega, ker prej poiščejo pomoč. Pa tudi vzgoja je drugačna. Žensko se ponavadi vzgaja, da mora podpirati tri vogale in je preprosto vajena večjih bremen.

Umor pa je spet znak neke bolezni. Če mene ne mara pa tudi ona ne bo uživala ali kdo drug ob njej. Skrajno ljubosumje.

Dejstvo je, da si ti trdil, da moški zmorejo, ženske pa ne. Jaz sem ti samo dokazal, da nimaš prav. Nisem nikjer pisal o tem, da ženske ne delajo samomora. Pa še nekaj dejstev o samomorih v Sloveniji:
– Leta 2011 je v Sloveniji zaradi samomora umrlo 436 prebivalcev, 347 moških in 89 žensk

Tolk o tem, kolk je kdo sposben samostojno živet, od obeh spolov.[/quote]

Če bi imel več kot trohico možganov bi razumel da se ne gre tu o ”sposobnosti, samostojnega življenja” ampak o smislu življenja na sploh………… ti pač potvarjaš in daješ ”vse” ali večino samomorov na nek skupni imenovalec, kar je itak samo po sebi napačno, in ne ljubi se mi razlagat zakaj….. pomisli malo.

Samo pač kdo bi zameril moškemu ki se fenta, v Svetu s perspektivo kot nam jo kaže trenutna situacija……….

Nad ničemer nimamo večje pravice, kot nad lastnim telesom in življenjem, in če je pač več moških sposobnih reci bobu bob in pritisnit na petelina, to ne dela žensk bolj sposobnih ampak ravno obratno, ženske raje jamrajo, moški raje končajo trpljenje…. tu je bistvena razlika med spoloma in dejstvo zakaj več samomorov, ženske so pač prevlki pussyi da bi se fentale, in to jih ne dela boljših, samo bolj strahopetnih, ampak pač v feminističnem Svetu je samomor tisti ki je označen za strahopetnega, pa pomisli če je to res, če ti nekdo da pred tebe pištolo, se bi bil sposoben fentat? Jaz ne, priznam, bi raje pograbil pištolo pa fental par politikov pa me naj policija nafila s streli, kot pa da bi se sam………..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tko nekak, ja.
Vem. Čista groza vse skupaj.[/quote]
Kakor vzameš, če ti zadeva ne prinaša užitka se je pač izogibaš, po moje. In seks zaradi dokazovanja… hvala lepa, pa lahko v tistem momentu s trdim okrog hodim.
Zato pa pravim, klinc pa seks, če do človeka ne čutiš … kar pač moraš čutit.[/quote]

No ja, hotla sem povedat, da je ene moške v bistvu strah žensk….sploh – kot si lepo napisal – odkar
ženske odkrito uživamo v seksu….in enostavno cvikajo, da ne bodo dovolj “dobri”.
To pol prekrivajo z lažno indiferentnostjo, (v tem forumu) tudi s sovražnim obnašanjem do žensk, v skrajnih
primerih s posilstvi ali celo pedofilijo ….samo da ni “ocenjevanja”
Kot da je ženski orgazem neki tako zelo groznega in mističnega….pri tipu, ki obvlada, povprečni ženski
pride v parih minutah….in osnov se da naučiti mimgrede….sam mal zanimanja je treba pokazat….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close