Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se boste zdej cepili?

Se boste zdej cepili?

vlada uvaja povračilo škode za stranske učinke po cepljenju

Bo zdaj kaj  več zanimanja za cepljenje?

2560px-Pfizer-svg

Ne.

Kaj mi bo denar?

Zaenkrat vozim cisto dobro brez cepljenja in bom se en cas tako.

Nisem klasicni anticepilec, sem imela zelo dober namen se cepit v jeseni, plan je bil jesensko ceoljenje, da drzi cez zimo skozi najhujse mesece.

No, pa se je v Izraelu izkazalo, da cepljenost ni ravno neka zascita in sem odlozila plan, da vidim, kaj bo z Dansko. In evo, spet, Danci sprejemajo nove in nove ukrepe.

Zdaj cakam spet Izrael z njihovim tretjim odmerkom, da vidim, ce bo to zdaj zagotovo delovalo. Bomo videli.

Glede na to, da je okuzba s kovidom nepredvidljiva, lahko te orng rukne ne glede na cepljenje, glede na to, da sem v letih, ko 95% ljudi preboli to virozo brez tezav, glede na to, da se striktno drzim varnostnih ukrepov zase, mislim, da lahko se en cas pocakam.

ha ha ha ha ha, ja, že tečem.

Moja mati bo zaradi cepiva postopoma oslepela.

Na nevrološki kliniki ji ne morejo pomagati.

Kaj ji potem denar, ko bo do konca življenja preživela v temi?

Tudi jaz ne. In prav tako sem se želela jeseni cepiti, ko pa sem ugotovila, da sem svojim bližnjim manjša grožnja, če se vsake 48 ur testiram, in da so na intenzivni prav tako cepljeni sem si premislila. Poleg tega sem prebolela v zelo zelo blagi obliki.

Ker imajo drzave z vecino cepljene populacije tako dobre rezultate, da grejo v lockdown??????????????????

Vlada bi to morala po pogodbi zagotoviti že takoj od začetka cepljenja. Zakaj šele zdaj?

Itak pa, karkoli potožiš, te vedno odpravijo s tem, da tvoje težave niso povezane s cepljenjem. Kar povprašajte ljudi, ki so se obrnili na zdravnike po cepljenju.

To bo samo še en sklad, ki se bo pretakal v priskledniške žepe.

Odgovor na objavo uporabnika
No povejte, 19.11.2021 ob 13:00

vlada uvaja povračilo škode za stranske učinke po cepljenju

Bo zdaj kaj  več zanimanja za cepljenje?

Kaj če mi vse bogatstvo sveta, če me več ne bo?

Lalalaland, 19.11.2021 ob 13:11

Tudi jaz ne. In prav tako sem se želela jeseni cepiti, ko pa sem ugotovila, da sem svojim bližnjim manjša grožnja, če se vsake 48 ur testiram, in da so na intenzivni prav tako cepljeni sem si premislila. Poleg tega sem prebolela v zelo zelo blagi obliki.

Tudi pri meni je (cepljen) bliznji s kupom kronicnih bolezni en od razlogov, da se zaenkrat ne cepim.

Ne, ker je moje zdravje več vredno kot pa odškodnina, ki bi jo morebiti dobila (če bi  mi slučajno uspelo dokazati povezavo).

Se testiram 3x tedensko, občasno še v zdravstvenem domu s HAG testom, pazim, ne hodim v množice, nosim masko in čakam, da bo prišlo cepivo, ki bo bolj učinkovito in pri katerem se vsaj 2-3 leta po cepljenju  ne bodo pokazali nezaželeni stranski učinki.

Pfizer, 19.11.2021 ob 13:04

2560px-Pfizer-svg

BOOSTING YOUR IMMUNE SYSTEM since 2021

Tiste odškodnine, naj raje prišparajo zase, ker so jim namestvo cepiva vbrizgali vodo.  Le kaj vsebuje cepivo johnson, ali astrazeneca, saj je efektivnost samo 2 meseca. Najverjetneje  navadno vodo. Najverjetneje bi nas zdrav posameznik , lahko cepil z lastno slino, efekt bi bil isti.

Ok, večini ljudi, ki se ne cepi, je bila to glavna motivacija zakaj ne. Zdaj ko so to uredili, se je tudi motivacija premaknila. Sami izgovori hahaha.

Testiranje vas ne varuje pred okuzbo !   Do novega leta boste vsi zboleli.  Ne pol jamrat , ko boste umirali na intenzivni ali na hodniku.

No povejte, 19.11.2021 ob 13:30

Ok, večini ljudi, ki se ne cepi, je bila to glavna motivacija zakaj ne. Zdaj ko so to uredili, se je tudi motivacija premaknila. Sami izgovori hahaha.

Meni so glavni razlog stranski učinki. Kaj ti pomaga denar, če si zaheban za cel lajf?

Pa da ne boste mislili, da bo šlo za neke presežke. V redkih primerih, ko ne bodo mogli zanikati vzročno-posledičnega razmerja, bo govora o 5, maksimalno 10k odškodnine.

Saj vemo kakšna je realnost, tebe pokopajo, z odškodnino, pa ne moreš kupiti kikirikija v eurospinu.

Vem, da me testiranje ne varuje pred okužbo, pred njo se varujem sama s pametnim samozaščitnim življenjem.

Ne ogrožajo pa me stranski učinki cepiva.

Ne, zdaj vem da sem imuna na to korono. Ze 9 oseb s katerimi sem bila v stiku in se vedno neg.in nobenih znakov. Razen ce bo nov sev, pol ni sigurno.

Že tečem v vrsto.

Hahaha, in oni bodo dokazal da je od cepiva kej narobe 😀 bo vlada nastavla svojga podkupljenga zdravnika.

Sprejemajo odgovornost za stranske učinke, katerih ne sprejemajo. Kako potem odškodnina, če pa ni stranskih učinkov?
Pa tud da bi to res veljal, rabjo tolk časa za potrditev, da bi prej guznu še tist, ki bi mogu dobit odškodnino od umrlega.

eva604, 19.11.2021 ob 13:09

ha ha ha ha ha, ja, že tečem.

Moja mati bo zaradi cepiva postopoma oslepela.

Na nevrološki kliniki ji ne morejo pomagati.

Kaj ji potem denar, ko bo do konca življenja preživela v temi?

Torej boš bogat dedič…. Lažeš kot pes teče !

samo če bo pelcovanje zakonsko obvezno . Drugače pa živ ne.

yram, 19.11.2021 ob 13:44

Ne, zdaj vem da sem imuna na to korono. Ze 9 oseb s katerimi sem bila v stiku in se vedno neg.in nobenih znakov. Razen ce bo nov sev, pol ni sigurno.

A si preverila protitelesa? Jih imaš kaj?

Zakaj bi karkoli verjeli prevarantski in skorumpirani vladi?

Z dolgoročnimi posledicami nezaželenih stranskih učinkov eksperimentiranja boste prepuščeni samim sebi. Če ne boste zaradi posledic zmožni za delo, z boleznimi itd. boste pač živeli v bedi od državnih drobtinic. Ne nasedajte usklajeni propagandi o tem kako vas bodo strokovnjaki rešili in vam pomagali. Vse posledice bodo zanikali in vas pošiljali od vrat do vrat. Še vedno je bilo tako in tudi bo tako. Preveč denarja je na mizi in igra se je komaj dobro začela. Vse farmacevtske korporacije kot je npr. Pfizer so bili vpleteni v različne kriminalne zgodbe, korupcije… Če ne verjamete, raziskujte sami. Njim ni v interesu, da bi bili zdravi, ampak da bi bili njihovi potrošniki čim dlje, do konca življenja. Vse je preračunano, od odmerka do odmerka, od tablete do tablete… Če bi bili zdravi, komu naj prodajo tablete?

Wit, 19.11.2021 ob 13:53

A si preverila protitelesa? Jih imaš kaj?

Sem preverila, nimam jih. Mi je pa nekaj zelo zanimivo, sin cepljen (res da je meril protitelesa 2 meseca nazaj) in jih je imel veliko – pa ravno prebolevata kovid. Zdaj ali so mu tako padla ali je kaj drugega. Bo sel spet merit ko preboli do konca.

Zakonec ali starši imajo v primeru smrti pravico do 10 tisoč evrov odškodnine, otrokom osebe, ki bi umrla, pa pripada skupaj 20 tisoč evrov.

Se pravi moje 3 mladoletne otroke bodo izšolali in spravili do kruha s 20k?

Kdo jim bo plačal kredit za streho nad glavo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close