Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SE ALI NE

SE ALI NE

zanima me koliko moških se brije pod pazduho?

Men je še britje po obrazu krepko odveč … Pa tudi potim se ne toliko in za higieno in ustrezna oblačila skrbim, tako da ne čutim potrebe po britju drugje kot po obrazu.

1.213.846.285. Preverjeno. Danes zjutraj so bili pa trije manj.

Jaz se pod pazduho SE NE brijem (nameravam zacet, ko bo bolj topolo), ker se se obril “spodaj” in moram rect, da je NORO dobro!! Pa se punci je fuull vsec k ni dlak 😉
SomeOne

Vsekakor pod pazduho, spodej pa tudi. Brijem se pa nekako 2 na mesec, poleti pa 1 na teden. Kolker sem opazil jih to počne zelo veliko.

Jaz osebno se ne brijem kajti to me ne moti.Poznam pa par kolegov ki se redno brijejo pod pazduho.

jst se brijem redno,manj “svicas” ne “smdi…..itd

Obriti tam spodaj je isto, kot bi pogledal opuljenega petelina. Ali ni lepši
tisti z lepim perjem?

Rajši imam spodaj depiliranega, kot pa da me žulijo njegove kocine v moji muci, pa še celega lahko sprejmem kamorkoli želim!!!

moj može se brije pod pazduho, vendar pozimi ne preveč redno, medtem, ko v času kratkih rokavov zelo redno.

A se vam britje spodaj in pod pazduho ne zdi malce pedrsko??? Sam se seveda ne brijem nikjer. Poleti (proti švicanju) pa uporabim zelo dober antiperspirant in nihče ne opazi ničesar.

Poznam pa “znance”, ki se povsod brijejo, pa tudi poleti potem povsod smrdijo kot kuge.

Tista o obritem kokotecu je dobra. Jest da vidim obritoglavca kar dol padem od smeha.

LP Rozi

Bravo tistim, ki skrbijo za svojo higieno, tako ali drugače.

lp

mislite si svoje.

Ni niti malo pedersko. Čeprov se tvoji kolegi brijejo to še ne pomeni, da se nerabijo več umivat. Sam se brijem že vrsto let pa si sedaj ne predstavljam, da bi mel po “kokotu” cel šop dolgih dlak. A ti pri ženski rajši zaužiješ še kako 3 cm dolgo dlako, ki se ti zatakne med zobe?

Pod pazduho si cisto na kratko pristrizem(mi ona pristrize:)),spodaj pa tudi drug drugemu pomagava,seveda nad ticem samo pristrizeva,ker bi smesno zgledalo ob vseh ostalih kocinah,ce bi bilo gladko pobrito…

hej, hej
pa vi ste cisat mimo
naravno je naravno! tisocletna, pardom miljardo let trajajoca zgodovina ze ve zakaj nekaj raste tam spodaj ali zgoraj. evolucija ni bila kar tako in dlakce tudi niso kar tako brez namena

Točno tako! Evolucija ni kar tako, zato je že čas, da se začneš
DEPILIRAT!!!
Fantje, ki se brijejo pod pazduho že vedo zakaj in verjemi mi, da niso nič manj seksi. Meni so še bolj všeč taki, ki dajo kaj nase.

Meni se zdi hecno, če vidim moškega čist pobritega. pa pedrsko.

Uau. Tole me je pa tko zrajcal, da se mi bo kar med delovnim časom zmešal. Od kje pobirate take fore?

no, po mojem tale Miki ne da kaj veliko na higieno…skoda, pa je verjetno cist fejst fant – skoda, ker je tako zabetoniran v svojem mnenju.
Moj se vestno brije – konec koncev ful kolesari, se ukvarja s sportom in je pol tud bolj prakticno, ce nisi ves dlakav.

Moški s šopom dolgih dlak pod pazduho? Neokusno!

Tudi spodaj je fino malo “frizurce”, dolge dlake, ki štrlijo na vse strani so prav smešne. Ampak to je že stvar navede in mode. Večina mladih in najstnikov pa se danes redno depilira zgoraj in spodaj in je to že kar obvezno:)

Miha, te rajcajo pobriti moški?
No, pa imava nekaj skupnega. 😉

Jaz sem se zacel briti in je NORO!!
Full dobr!
SomeOne

Si jih pristrižem, da niso tako dolge! Predstavljaj si poraščeno žensko po prsih!

miki : 23-03-04 19:33
hej, hej
pa vi ste cisat mimo
naravno je naravno! tisocletna, pardom miljardo let trajajoca zgodovina ze ve zakaj nekaj raste tam spodaj ali zgoraj. evolucija ni bila kar tako in dlakce tudi niso kar tako brez namena

Miki, pol moras kosmate zenske naravnost obozevati 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close