s(d)s kader
je precej podoben zokijevem kadru…, čista jeba, ko ima mafija aablast v rokah..
https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/sef-poste-pritiskal-za-posel-v-imenu-sds-897188
whitecow neprijavljen, 16.08.2021 ob 12:45
no če je tolk podoben zokijevemu kadru ne vem zakaj jih tolk šimfaš….saj zorana bežno omeniš sm in tja, pa poskusi to še pri janezu…..če ne druzga bo forum bolj berljiv pa manj trolanja bo gor
Zoki ni nikoli bil predsednik vlade. Pacient pa že 3x, drugič, ko ga je zoki premagal pa je jaja sestavil vlado, isto kot Šarec pred dvemi leti in lani tretjič s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank..
Pač pohlep po aablasti in državnem denarju.., zoki je bil vsaj podjetnik, menedžer in to kar uspešen, kar pomeni da ni lomastil po državni blagajni.
wd40118, 16.08.2021 ob 16:40
Če primerjaš njun kvocient škoda/priložnost, sta kar tam tam. Nič ne bi imel proti njunem igranjem klavirja štiriročno.
Tud jst, to bi bil stos za rumeno greznico, ko bi bila oba na istih vatlih v cuzi, svečkarji pa zunej z prižganimi svečkami, hehe..
Popay npr, 16.08.2021 ob 12:10
je precej podoben zokijevem kadru…, čista jeba, ko ima mafija aablast v rokah..
https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/sef-poste-pritiskal-za-posel-v-imenu-sds-897188
He he he he, necenzurirano, vir , ne me basat, kako sploh lahko normalen človek bere vse te laži ?
Rumenomodra partija nastavlja lopuže, da bodo pokradli denar za rumenomodro partijo… Predvolilne kampanje niso poceni. Če ne bo treba spet Orbana prositi za finančne injekcije, pa Đuđi Muđi d.o.o. za oprane pare od Dijane iz Prijedora.
JaJo in njegove rabote so kar znane. Spet bo zaropotalo v kleti na Trstenjakovi.
V vsaki državi, v vsaki vladi imajo občasno dobijo posel nekatera podjetja, potem v drugi vladi pa druga. To je povsod na svetu.
Drugače se mi pa ne zdi fer da pišete S(D)S, ker so demokratična stranka kot vse druge. Priseljencev je bilo 2020 bojda kar 32.000 oz 15% več kot leto povprej… Meni se zdi to kar visoka številka, to je eno večje mesto.
Isto za ministre, direktorje in podobno… prav v vsaki državi, tudi v vsaki slovenski vladi, so se ob menjavi koalicije menjavali ministri in ožji sodelavci, pa tudi občasno direktorji kakšnih državnih podjetij.
Pa eno so dogovori za posel, najpomembneje je po mojem da dobi posel slovensko podjetje (katerokoli že, ker se s tem spodbuja domač kapital), eno je pa ko nekatera podjetja ostanejo dolžna kar 29 miljonov evrov.
Electi ne bo treba plačati osmih milijonov evrov davka – RTVSLO.si
Ampak razlika je v tem, da take novice, so mogoče par ur na naslovnici in izginejo , za kakšno manjšo nepravilnost kakšnih drugih strank, kjer je samo sum/dvom bo po en teden eno in isto… Pa ne privoščim prav nobenemu podjetju, da se jim to zgodi, da ostanejo dolžni in tudi tem podjetju katerega je povezava, mi je žal, da niso mogli odplačati dolga.
So pa nekomu nekaj dolga bojda odplačali:
Tu je pa zgodba kako naj bi odplačal nek dolg do nekoga;
Dolg Jureta Jankovića prek Hongkonga plačal hrvaški odvetnik Plišo • Pod črto (podcrto.si)
Popay593, 16.08.2021 ob 13:54
Zoki ni nikoli bil predsednik vlade. Pacient pa že 3x, drugič, ko ga je zoki premagal pa je jaja sestavil vlado, isto kot Šarec pred dvemi leti in lani tretjič s prevaro vsaj polovico volivcev dveh strank..
Pač pohlep po aablasti in državnem denarju.., zoki je bil vsaj podjetnik, menedžer in to kar uspešen, kar pomeni da ni lomastil po državni blagajni.
malo hude so te da je janes s prevaro sestavu koalicijo…..konc koncev čebi ble prevare res tolk hude bi člani strnek zapistili in šli na svoje. Torej ni ravno res kar pišeš
ja 3 je bil oz je še vedno premier. Pač ima dost močno volilno telo, pa tudi stranke s katerimi sodeluje imajo dovolj močne volilne baze da lahko z njim sestavijo koalicijo….saj se še spomniš raznih levih trojčkov da so lahk notr prišli ali je to že preveč passee
o zokiju kot uspešnemu poslovnežu pa raje nebi….na YT je zagotovo še vedno tisti znameniti rek, jaz sem te nastavil, politika te je nastavila. To je izrekel Rop, LDS kader. Mercator je bil državn, bil je monopolni, spomni se kako se je obnašal do ETE kamnik in ostalih. V takih primerih itak da zadeva laufa pozitivno. Tudi Telekom Slopvenije, pa razne energetske družbe posleujejo z dobičkom ne glede na to kdo jih vodi…le zakaj?
Tako da če zoran ne bi bil dobro zapisan pri svojih botrih bi verjento v Mercatorju zgojl zlagal solato na police, o tem da bi prišel do vodilnega položaja pa nit ne gre razmišljati
@whitecow…, če gremo zdej v analizo… ok, jajo ni nobenega prevaral, ko je sestavil to nesrečno koalicijo. Sta pa prevarala počivalšek in Pivčeva vsaj polovico svojih volivcev. Jst sem namreč volil stranko smc samo zato, ker je Cerar obljubil pred volitvami, da njegova stranka ne bo sodelovala z jajatom…, kaj zdaj teb ni jasno.. Torej jst sem v tisti polovici volivcev stranke smc, ki smo bili podlo nategnjeni in Pacient vlada tud s pomočjo mojega glasu proti moji volji.
Potlej grem dalje, izrazi v politiki.., kar se te prevare tiče, ko si se zapičil v to besedo, ki sem jo napisal in je res izpadlo tako kot, da je jaja prevaral volivce, ok, moja napaka… ampak gremo zdej na jajatovi šoder modej kako poročajo o dogodkih, protestih, kolesarjih in vseh, ki niso po njihovih pacientovih vatlih….
Tisto, ko so protestniki poškodovali oz. napadli tistega novinarja fotografa.., zdej ne vem al jih je bilo več na tem fotografu ali samo en.. Vemo pa vsi, da je bil na teh protestih poškodovan “samo” en fotograf., sicer je tudi ta preveč za moje poje, da se razumemo, ampak poročila s(d)s šoder medijev je bilo takšno, da na vsakih protestih najmanj deset fotogrrafov na urgenco v rešilcu odpeljejo…, veš poba…, politika je qurba in ti si krepko pristranski s(d)s ovc za debato o objektivni politiki, čeprav kolikor toliko normalen od vseh, ki simpartizirajo jajatovo stranko.
to o zokiju se pa kar strinjam, men se jebe z njega kot za lanski sneg… amapk ima vseeno ene 100x več kilometrine kot jajo v gospodarstvu in nikoli ni bil v zsms in zvezi komunistov jugoslavije. jajo pa živi že od svoje polnoletnosti samo od politike.., razen eno leto mogoče malo več pred osamosvojitvijo je imel nek posel z računalniki.
In na koncu, mislim, da si tako realen, da veš, če ne bi bilo korone, da jaja ne bi do konca prejšnega leta vladal, kaj šele tudi to leto.., ker bi protesti bili proti jajatu vsak dan in ne samo ob petkih na kolesih z dosti večjem številom ljudi na protestih, ker se bi miroljubnih protestov udeležili tudi ljudje, ki se ne bi bali kazni, robokopov, vodnega topa in tega, da izgubijo zaposlitev zaradi udeležbe na protestih, ker jih bi nora 24 tv snemala nekje iz ozadja…
@Anonimno6259
d dajem v oklepaj, ker poznam s(d)s dušo volivcev te stranke v nulo in ta je podobna temu kar ostane brez črke d..
ja, priseljencov je preveč, zdej je v Slo. že dvamiljona sto ljudi, vemo pa, da je se cifra dolgo leta vrtela malo več kot 2 miljona… Kdo vse izdaja ta dovoljena tem tujcem jst ne vem ampak, če mene vprašaš jst jim pač ne bi tako na izi dajal teh dovoljenj in, ko poslušam tiste, ki zagovarjajo to jih bi vprašal po zdravi pameti.. toda, očitno delodejalci rabijo te ljudi.
Jp, ko se menja aaaablast se manjajo tudi ljudje, samo ne na tak kretenski način kot to počne jajo in njegova nora stranka. Ljudi se da menjat tudi na dostojanstven način, da ima še vedno ta človek filing, da ima opravla s kulturnimi, normalnimi ljudmi, ne pa z takimi marsovci brez kulture, ki jih je večina v stranki s(d)s
Anonimno 4864, 17.08.2021 ob 10:01
@whitecow…, če gremo zdej v analizo… ok, jajo ni nobenega prevaral, ko je sestavil to nesrečno koalicijo. Sta pa prevarala počivalšek in Pivčeva vsaj polovico svojih volivcev. Jst sem namreč volil stranko smc samo zato, ker je Cerar obljubil pred volitvami, da njegova stranka ne bo sodelovala z jajatom…, kaj zdaj teb ni jasno.. Torej jst sem v tisti polovici volivcev stranke smc, ki smo bili podlo nategnjeni in Pacient vlada tud s pomočjo mojega glasu proti moji volji.
Potlej grem dalje, izrazi v politiki.., kar se te prevare tiče, ko si se zapičil v to besedo, ki sem jo napisal in je res izpadlo tako kot, da je jaja prevaral volivce, ok, moja napaka… ampak gremo zdej na jajatovi šoder modej kako poročajo o dogodkih, protestih, kolesarjih in vseh, ki niso po njihovih pacientovih vatlih….
Tisto, ko so protestniki poškodovali oz. napadli tistega novinarja fotografa.., zdej ne vem al jih je bilo več na tem fotografu ali samo en.. Vemo pa vsi, da je bil na teh protestih poškodovan “samo” en fotograf., sicer je tudi ta preveč za moje poje, da se razumemo, ampak poročila s(d)s šoder medijev je bilo takšno, da na vsakih protestih najmanj deset fotogrrafov na urgenco v rešilcu odpeljejo…, veš poba…, politika je qurba in ti si krepko pristranski s(d)s ovc za debato o objektivni politiki, čeprav kolikor toliko normalen od vseh, ki simpartizirajo jajatovo stranko.
to o zokiju se pa kar strinjam, men se jebe z njega kot za lanski sneg… amapk ima vseeno ene 100x več kilometrine kot jajo v gospodarstvu in nikoli ni bil v zsms in zvezi komunistov jugoslavije. jajo pa živi že od svoje polnoletnosti samo od politike.., razen eno leto mogoče malo več pred osamosvojitvijo je imel nek posel z računalniki.
In na koncu, mislim, da si tako realen, da veš, če ne bi bilo korone, da jaja ne bi do konca prejšnega leta vladal, kaj šele tudi to leto.., ker bi protesti bili proti jajatu vsak dan in ne samo ob petkih na kolesih z dosti večjem številom ljudi na protestih, ker se bi miroljubnih protestov udeležili tudi ljudje, ki se ne bi bali kazni, robokopov, vodnega topa in tega, da izgubijo zaposlitev zaradi udeležbe na protestih, ker jih bi nora 24 tv snemala nekje iz ozadja…
@Anonimno6259
d dajem v oklepaj, ker poznam s(d)s dušo volivcev te stranke v nulo in ta je podobna temu kar ostane brez črke d..
ja, priseljencov je preveč, zdej je v Slo. že dvamiljona sto ljudi, vemo pa, da je se cifra dolgo leta vrtela malo več kot 2 miljona… Kdo vse izdaja ta dovoljena tem tujcem jst ne vem ampak, če mene vprašaš jst jim pač ne bi tako na izi dajal teh dovoljenj in, ko poslušam tiste, ki zagovarjajo to jih bi vprašal po zdravi pameti.. toda, očitno delodejalci rabijo te ljudi.
Jp, ko se menja aaaablast se manjajo tudi ljudje, samo ne na tak kretenski način kot to počne jajo in njegova nora stranka. Ljudi se da menjat tudi na dostojanstven način, da ima še vedno ta človek filing, da ima opravla s kulturnimi, normalnimi ljudmi, ne pa z takimi marsovci brez kulture, ki jih je večina v stranki s(d)s
To sem seveda jst napisal, pa pozabil nik napisat…, jebi ga takle mamo, res je ena tuga ta forum..
Forum je zaprt za komentiranje.