Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SDS čvek

SDS čvek

Zakaj se ta forum ne preimenuje v sđs čvek, ker 90% komentarjev je istih kot na nori24. Nesmeš imeti svojega mnenja mnenje je samo eno od velika jj.

Jaz ne hodim na volitve niti nisem v nobeni stranki, me pa znima kje pa to vidiš, ker jaz v večini na tem forumu vidim velikokrat neke nekulturne žaljivke zoper  trenutno vlado. Meni se zdi, da se vse vlade trudijo, za to sedanjo vlado se mi pa tudi zdi, da se trudijo. Koronsko krizo so izpeljali skozi, v novicah piše da bodo izvedli neke nove reforme ki obetajo veliko- če jih bodo izpeljali kot so rekli, sedaj bodo vodili EU, zadnjič sem bral članek o zunanjem ministru, ki počne kar počnejo pametne države, da ima veliko pogovorov in prijateljski odnos prav z vsemi državami, ne vem točno, mislim da je imel čez 25 srečanj z različnimi predstavniki tujih vlad in predsedniki.

Mogoče bi lahko bilo kaj bolje, ampak včasih se mi pa kritike zdijo malo neupravičene, ker se mi zdi da se trudijo. Saj tudi prejšnja vlada se je trudila, ampak ta se pa tudi zdi da se trudijo.

Edino malo nelogično se mi je zdelo, da ko se je prva koalicija razpadla, pa se je sestavila druga koalicija, da je prva koalicija tako hitro hotele nazaj da bi spet vodili koalicijo in niti priložnosti niso dali novi koaliciji. To je tako kot da gre neko podjetje v “stečaj”, pa pride novo vodstvo zamenja, potem bi pa takoj nazaj rado prišlo staro vodstvo, ki je povzročilo “stečaj”. Je treba biti malo bolj potrpežljiv in dati priložnost še drugim, saj po koncu mandata so vedno volitve in so spet enake možnosti za vse… Sicer so pa dve stranki iz prejšnje koalicije tudi v tej koaliciji tako da se ni čisto vse premešalo.

Novinarji norih medijev so dobili nalogo, da povecajo branost in gledanost, pa ne gre in ne gre. Bolj kot so agresivni, bolj jih noben ne hebe, tudi na tem forumu ne, kjer so/ste prisiljeni c pogovarjanje sami s sabo in kreativno izmisljanje vedno novih nickov, da lahko odgovarjate na lastne poste . Vedno me je zanimalo, a to vasi sefi “kupijo”? A res mislijo potem, da je odziv?

Veliko tem je ravno proti vladi ne pa za vlado tako da potem težko kdo samemu sebi odgovarja.

Ljudem ki imajo vse, služba, družina in podobno, jim je vseeno za ostale stvari kar je malo žalostno, ker v drugih državah se pa kar zanimajo za vsakdanjo politiko. Pri nas povprečen človek niti ne znajo naštet vseh predsednikov Evropskih in ostalih držav ki so večje ali blizu, kaj šele da bi vedeli njihov politični sistem.

Če je jutri vojna kjerkoli na svetu, se bo to poznala prav vsem, samo to si ljudje  v svojih mehurčkih še niso prišli gor.

aja??? Ti nisi v nobeni stranki, samo hvalaiš tega fašista Janšo in njegovo fašsitično stranko….iz aviona se te vidi dragi fašistek:

so mi zgoraj pobrislai link prasci fašistični:

h t t p s://w w w.y o u t u b e.c o m/watch?v=G3m3xe2vO1Q

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close