Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SD manekenka Švarc Pipanova zavrnila rokovanje z Janšo LOL

SD manekenka Švarc Pipanova zavrnila rokovanje z Janšo LOL

No, sedaj pa v jok in ns drevo. Bravo Domunika, takšni kači hinavski ti pa res ni treba roke dati. Hinavec jo je molil proti njej, saj je ja videl, da jo je v njegovi bližini od njegove podlosti zeblo v roke. Ne moreš spustiti v osebni prostor nekoga, ki se je s svojimi”preteklimi dejanji že dokazal.” Sicer pa smo  JJ želeli v Hrastniku pozdravit, pa je stisnil rep med noge in skoraj skrivaj prišel. Kultura je eno, spoštovanje človeka pa nekaj drugega kot hinavščina za publiko.

Jaz se že dve leti z nikomer ne rokujem. Imamo ali nimamo pandemijo?

Odgovor na objavo uporabnika
Ja,ja, 11.04.2022 ob 14:45

No, sedaj pa v jok in ns drevo. Bravo Domunika, takšni kači hinavski ti pa res ni treba roke dati. Hinavec jo je molil proti njej, saj je ja videl, da jo je v njegovi bližini od njegove podlosti zeblo v roke. Ne moreš spustiti v osebni prostor nekoga, ki se je s svojimi”preteklimi dejanji že dokazal.” Sicer pa smo  JJ želeli v Hrastniku pozdravit, pa je stisnil rep med noge in skoraj skrivaj prišel. Kultura je eno, spoštovanje človeka pa nekaj drugega kot hinavščina za publiko.

Še ena Fajonka več v SD.

Potem pa bodo jokali ob slabem volilnem rezultatu. Saj druge agende kot agendo proti JJ itak nimajo. Do kdaj to lahko deluje?

SD je bila svojčas, ko je imel še Pahor prste vmes, kar ok, perspektivna stranka. Znebili so se malo vpliva starih komunistov in bili na dobri poti. Zdaj pa vedno bolj kopirajo vedenje skrajne Levice.

Ti ta mlajši, Fajon, Nemec in podobni so stranko spet premaknili nekaj desetletij nazaj. Očitno tudi Pipanova ni bistveno drugačna.

juhuhu501, 11.04.2022 ob 15:20

Še ena Fajonka več v SD.

Potem pa bodo jokali ob slabem volilnem rezultatu. Saj druge agende kot agendo proti JJ itak nimajo. Do kdaj to lahko deluje?

SD je bila svojčas, ko je imel še Pahor prste vmes, kar ok, perspektivna stranka. Znebili so se malo vpliva starih komunistov in bili na dobri poti. Zdaj pa vedno bolj kopirajo vedenje skrajne Levice.

Ti ta mlajši, Fajon, Nemec in podobni so stranko spet premaknili nekaj desetletij nazaj. Očitno tudi Pipanova ni bistveno drugačna.

Odkar je Nemca za tiča držala, ji jaz ne bi ponudil biti prsta, kaj šele roko.

Janša je občutil samo pikico tistega, kar bi, če bi se večkrat podal med “rajo”. Drugače je dramo iz tega začel delat SDS.

“Roke, ki neutrudno verbalno klofuta, žali, napada, diskreditira in grozi državljankam in državljanom, političnim nasprotnikom, medijem, predstavnikom civilne družbe in neodvisnih institucij … Ki si podreja državne podsisteme, izvaja represijo, uničuje državo, in ob tem s ciničnim nasmeškom igra rock zvezdo. Ne, gospod predsednik vlade, ponujena roka ni bila ponujena iskreno in ni bila izraz želje po sodelovanju,” je posnetek še pojasnila kandidatka SD za poslanko.   Poudarila je še, da z nekom, ki vedno znova prestopa vse meje spodobnega, ni možno sodelovanje, in ne zasluži mojega spoštovanja, niti zaigranega ne. “Kot sem vam povedala v delu posnetka, ki ste ga izrezali: “Gospod predsednik vlade, razočarali ste. Nekje je meja. Enkrat je dovolJJ,” je še zapisala Švarc Pipanova.

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-uzaljen-ker-se-svarc-pipan-z-njim-ni-zelela-rokovati-sledilo-je-tole-384471 – http://www.zurnal24.si

Tudi jaz mu ne bi dala roke,raje bi mu v fris pljunla!

djvxnla, 11.04.2022 ob 15:26

Janša je občutil samo pikico tistega, kar bi, če bi se večkrat podal med “rajo”. Drugače je dramo iz tega začel delat SDS.

“Roke, ki neutrudno verbalno klofuta, žali, napada, diskreditira in grozi državljankam in državljanom, političnim nasprotnikom, medijem, predstavnikom civilne družbe in neodvisnih institucij … Ki si podreja državne podsisteme, izvaja represijo, uničuje državo, in ob tem s ciničnim nasmeškom igra rock zvezdo. Ne, gospod predsednik vlade, ponujena roka ni bila ponujena iskreno in ni bila izraz želje po sodelovanju,” je posnetek še pojasnila kandidatka SD za poslanko.   Poudarila je še, da z nekom, ki vedno znova prestopa vse meje spodobnega, ni možno sodelovanje, in ne zasluži mojega spoštovanja, niti zaigranega ne. “Kot sem vam povedala v delu posnetka, ki ste ga izrezali: “Gospod predsednik vlade, razočarali ste. Nekje je meja. Enkrat je dovolJJ,” je še zapisala Švarc Pipanova.

Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-uzaljen-ker-se-svarc-pipan-z-njim-ni-zelela-rokovati-sledilo-je-tole-384471 – http://www.zurnal24.si

Seveda, SD je podpisala predvolilni pakt proti Janši.

Slovencem se to zdi nekaj normalnega. Tudi to, kar piše Pipanova.

Ampak ne, dragi moji, TO NI NORMALNO.

Pustimo, da dejanja JJ niso normalna.  A s takšnimi dogodki kot je ta, celo Janšina dejanja relativizirate!

Nika Švarc je navadna attention whore. Bila in bo.

Na kakšni ravni je pamet ženske vidiš po tem, ko se poda na lepotno tekmovanje, daje svoje telo na izvoli in ocenjevanje. Še njene noge v štiklah si lahko kupil za reklamo, kaj šele roko.

Zdaj pa finoča viha nos nad dejanji predsednika vlade.

attention wh, 11.04.2022 ob 15:35

Nika Švarc je navadna attention whore. Bila in bo.

Na kakšni ravni je pamet ženske vidiš po tem, ko se poda na lepotno tekmovanje, daje svoje telo na izvoli in ocenjevanje. Še njene noge v štiklah si lahko kupil za reklamo, kaj šele roko.

Zdaj pa finoča viha nos nad dejanji predsednika vlade.

Ko se začne govori o zunanjosti nekoga, je jasno, da je ozadju SDS-mašinerja. Ste postali prav smešno prozorni.

pri ženskah – videz

pri moških – videz + zaslužek

To je na prvo žogo. Potem pa dalje, če to ne zadošča. Orbanova šola?

Ou je, 11.04.2022 ob 13:26

Jajo žanje to kar seje. Se bo moral sprijazniti, da mu zaradi njegovega vedenja nekateri pač ne bodo dali roke.

Pa ne samo to – sprijaznit se bo moral, da vsem pač ni in ne more biti všečen in ugajati -never in nikoli.

Z veseljem bi se rokovala z Dominiko Švarc pipan .In tudi jaz, po bontonu gor ali dol, ne bi po vsem tem zadnja leta Janezu ponudila roke v pozdrav.

Še malo zdržimo. pa bo lahko predsednik gnojne jame, pa se mu ne bo potrebno več “poniževati” pred ljudmi, ki ga prekašajo v večini človeških vrlin.

Vsak lahko počne s svojim telesom kar želi in mu ustreza,

Vaš silni PM je tudi tik pred osamosvojitveno vojno/se je skrival v bunkerju ob njej?/ svoje telo v komunističnih pohodih v Jajce udejanjal. Ker pač ni lep, se ni prijavil za lepotnega mistra.

Replika325, 11.04.2022 ob 14:42

to je otročje, 11.04.2022 ob 14:35

Replika325, 11.04.2022 ob 14:26

ni pravilno ravnala, 11.04.2022 ob 14:22

izvoli, 11.04.2022 ob 13:52

ni čisto res, 11.04.2022 ob 13:34

izvoli, 11.04.2022 ob 13:22

glej in se čudi, 11.04.2022 ob 13:17

Dominika Švarc Pipan se ni hotela rokovati z Janšo. Ker jo je razočaral.

Dobro, ni samo njo, ampak ženska se za svojo politično kilometrino malo preveč vzvišeno obnaša.

FDV doktorat ne nadomesti slabe vzgoje v otroštvu.

Ta bo še velikokrat razočarana, če bo vztrajala v politiki.

https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/6253fe982412b/jansi-ni-dala-roke-nad-bontonom-so-tudi-druge-vrednote

Po bontonu roko ponudi ženska – očitno JJ niti osnovnega bontona ne pozna!

JJ je predsednik vlade, višji po položaju na več kot očitno POLITIČNEM DOGODKU. Na takšnem dogodku mora  on ponudit roko praktično vsem, ker so tam vsi iz istega razloga.

Če bi šlo za srečanje drugačne narave, bi ženska ponudila roko moškemu.

Pa tudi tega Dominika ni storila.

Če se že podaja v politiko, mora imeti vsaj toliko sposobnosti, da že zaradi profesionalnosti ohrani osnovni nivo spoštovanja določenih avtoritet v državi kot so predsednik države, predsednik vlade, sodniki, tožilci ipd. Ne glede na to, kdo je na fuknciji.

To je tudi izkaz spoštovanja državi.

Ne, oba sta bila tam kot kandidata za poslanca!

On ima še vedno veljavno funkcijo v državi in je predsednik vlade.

Govora je o naravi dogodka, ne o tem, da sta bila tam kot kandidata za poslanca.

Zelo malo veste o teh stvareh…

Kot večina ljudi v Sloveniji.

Ah dej no nabijat. Ja, če bi šlo za državniški obisk ali sestanek na višji ravni, bi tole nerokovanje bilo pomembno in škandalozno.

Če pa rine vanjo na cesti, pa ona odskoči (kot vsak normalen) ,je pa to irelevantno za politiko.

Ni bila na cesti.

Mogoče bo s tem dobila kakšen glas več, saj se v Sloveniji na volitvah vsi ravnajo samo po tem ali so za Janšo ali proti, generalno gledano pa to, kar je naredila ni in ne more biti vrlina nekega dobrega, resnega politika oz. političarke. Sploh če v preteklosti onadva med sabo nista imela nobenih osebnih sporov, da bi bila takšna reakcija smiselna.

Kot političarka se je pokazala za labilno, subjektivno, čustva prevladujejo nad razumom, nima se pod kontrolo.  Vse to bi politik moral biti. In ja, tudi veliko sranja mora znati požreti. Brez tega v politiki ne gre. Že v okviru lastne stranke, kaj šele kaj drugega.

Izpadlo je otročje.

Ja, ker se ima pacient tako pod kontrolo? Mal si njegove twite preberi, bolj impulzivnega  in čustveno zamerljivega pisanja ne boš našel.

Tega nerokovanja ne podpiram, ga pa razumem.

In?

Vse res o JJ.

A tukaj je ona tista, ki je kiksnila.

djvxnla, 11.04.2022 ob 15:42

Ko se začne govori o zunanjosti nekoga, je jasno, da je ozadju SDS-mašinerja. Ste postali prav smešno prozorni.

pri ženskah – videz

pri moških – videz + zaslužek

To je na prvo žogo. Potem pa dalje, če to ne zadošča. Orbanova šola?

No, jaz bom volil Goloba, ne SDS, če že koga zanima.

Si ne želim na mestu predsednika vlade gledati ne Janeza Janšo ne Tanje Fajon.

Volil bom preračunljivo. Najbolj mi ustreza Povežimo Slovenijo, a so preveč blizu SDS. Vseeno upam,da pridejo v parlament in sodelujejo z Golobom.

Slovenija rabi neko novo retoriko in novo sodelovanje.

Robi650, 11.04.2022 ob 14:41

Kdo se sploh rokuje s kriminalcem in genocidnikom, kateri bi moral biti na Dobu zaprt.

Robi650, in kako kaj zdravje danes. Ste zdravi. Halucinacije so lahko simptom težke bolezni.

Zdaj v živo, v realnem času gledamo, kako je na Madžarskem, Slovaškem, Poljskem, v Rusiji zamrla demokracija. Točno s takimi prijemi, kot jih zdajle izvaja Jajotova mašinerija. Popoln pogrom nad Golobom in vsemi, ki se upajo oglasit. Zmerjanje na vsakodnevni bazi, izmišljevanje afer, pljuvanje, polivanje gnojnice, zakupljanje ključnih besed. Nič več ni sveto. Prav penasti so.

In če ne bi bilo par redkih medijev, ki niso pod Janševo taktirko, nasprotne zgodbe ne bi več slišali. In če bo zmagal Janša, je tudi nikoli več ne bomo. To so zadnje volitve, ko opozicija sploh še ima glas!

Po bontonu: v delovnem okolju ponudi roko oseba na visjem polozaju   ali ki ima daljsi staz.

Ce bi tej frkljici roko ponudil Obama, ki ima na vesti ogromno smrti, bi se plazila na kolenih, da bi mu stisnila roko.

nesposobna645, 11.04.2022 ob 16:02

Po bontonu: v delovnem okolju ponudi roko oseba na visjem polozaju   ali ki ima daljsi staz.

Ce bi tej frkljici roko ponudil Obama, ki ima na vesti ogromno smrti, bi se plazila na kolenih, da bi mu stisnila roko.

Janša pa nikakor ni Obama 🙂

djvxnla, 11.04.2022 ob 15:56

Zdaj v živo, v realnem času gledamo, kako je na Madžarskem, Slovaškem, Poljskem, v Rusiji zamrla demokracija. Točno s takimi prijemi, kot jih zdajle izvaja Jajotova mašinerija. Popoln pogrom nad Golobom in vsemi, ki se upajo oglasit. Zmerjanje na vsakodnevni bazi, izmišljevanje afer, pljuvanje, polivanje gnojnice, zakupljanje ključnih besed. Nič več ni sveto. Prav penasti so.

In če ne bi bilo par redkih medijev, ki niso pod Janševo taktirko, nasprotne zgodbe ne bi več slišali. In če bo zmagal Janša, je tudi nikoli več ne bomo. To so zadnje volitve, ko opozicija sploh še ima glas!

Resno?

V katerem svetu ti živiš? Mislim glede medijev.

Naj te potolažim, večina medijev, ki jih ima JJ, ni vredna piškavega oreha, so namenjeni izključno SDS volilni bazi, da se ne bi navzeli nekih novih, čudnih idej.

Zato vedno ko pride na oblast, nastavi svojega človeka na portal Siol, zdaj ima vpliv še na Planet TV, ki pa je v primerjavi z nacionalko in Pop TV slabo gledana.

Realno gledano je  dosti več medijev proti Janši kot za. Še Reporter, ki je bil kakšno desetletje njegov zvesti sopotnik, je zdaj  odkrito proti njemu.

Iz tvojega zapisa sklepam,da si mlajše generacije, zato to tako dojemaš kot dojemaš. Navajena si klikati po netu, ne pa kupovati časopise. NA spletu  pač poteka propagandistična vojna. In eni ste to vzeli preveč resno.

Kakorkoli, še enkrat ponavljam, en bom volil ne SDS ne SD. To je zame vse preživeto. Nekaj, akr bi moralo ostati v prejšnjem stoletju.

Ja kaj vam pa je?  Domionka je poskrbela za svojo zdravstveno varnost, ko se ni z njim rokovala – on se je cel dan že prerokoval naokolki – a mislite, da si je za vsakim rokovanjem razkužil rokice ? 🙂 🙂 🙂 🙂

Pametna, ni reskirala okužbe in prenosa korona virusa z rok in ob taki obliki možne okube. Virus še vedno hara med nami – ga ravno prebolevam, uradno v izolaciji, s pildkom. Tako so nas fopali dve leti, a zdaj se bomo pa kar že rokvali, ali kaj? jok bato – ni tako nedolžen tale virusek.

Da.

Sivpa, 11.04.2022 ob 16:11

Da.

Tole je odgovor na djvxnla

Replika325, 11.04.2022 ob 13:47

Mami treh zverc, 11.04.2022 ob 13:43

Replika325, 11.04.2022 ob 13:37

Mah, sem razmišljala o tem. Pri meni bi bil to čisti refleks (kakor tudi izgleda na posnetku) , ne bi se pa hvalila s tem in objavljala, kot je ona.

Enako, refleksno…mogoce bi zraven sicer tud mal bruhnla?, kot mi počas tudi že postaja refleksno, ko JJ ali koga od opranoglavcev kje vidim, žal imam opravka skorajda dnevno z njimi..

Ja. Jest čist resno cajteng obrnem na drugi stran, če je kakšna slika na prvi strani.

Do rokovanja bi oa tudi imela organski odpor.

Meni je jasno, da se v politiki rokujejo (za fotografe) tudi najbolj sprte strani. Ampak tukaj gre po mojem za čisto človeški odpor do dotika s tako osebo.

Moje mnenje pa je, da če nekdo tako resno in na tak način vzame politiko in Janeza Janšo, da ima do tega že osebni odpor, potem je z njim nekaj narobe in res ni za v politiko.

Prej za na psihiatrijo.

Saj Janez tudi vse vzame preveč osebno, ampak on je tak po “sto letih” politiziranja, ti mladi so pa že zdaj takšni. Kaj še bo.

moje mnenje, 11.04.2022 ob 16:15

Moje mnenje pa je, da če nekdo tako resno in na tak način vzame politiko in Janeza Janšo, da ima do tega že osebni odpor, potem je z njim nekaj narobe in res ni za v politiko.

Prej za na psihiatrijo.

Saj Janez tudi vse vzame preveč osebno, ampak on je tak po “sto letih” politiziranja, ti mladi so pa že zdaj takšni. Kaj še bo.

Komot imam osebni odpor do točno tistih, ki mi ne pašejo.

Naj bo to igralec, sosed, politik, sodelavec, sorodnik. Zakaj bi bilo to zrelo za psihiatrijo, veš samo ti.

Če je nekdo gnida, jaz ne vidim potrebe da hinavim in se slinim okoli njega, se pač umaknem in ne iščem kontakta.  Kar se mene tiče, je to bolj zdravo obnašanje, kot hinavščina.

Vsaj klofute ni dobil, čeprav si jo zasluži.

On seje, to kar so mediji želi. Samo mediji ga delajo sovražnika št. 01, v resnici pa če pogledamo delo njegove vlade, je naredila OGROMNO. Samo eni kot noji potiskajo glavo v pesek, ker nočejo vedeti in videti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close