Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Scwarcvaldska klinika

Scwarcvaldska klinika

Zanima me, če kdo ve, če bodo kdaj ponavljali to nadaljevanko. Je nemška nadaljevanka, gledala sem jo pred približno 20 leti. Zelo mi je bila simpatična.

P.s: Nisem znala pravilno napisati naslova.

Jaz bi jo tuuuudi gledala.

Nostalgija a?

Tudi jaz bi.

Pa Gozdarsko hišo Falkenau, pa še kaj dobrega se je našlo v tistih letih…

Aaah…

kmetija! Je pa že bila boljša češka njemocnica na kraju grada al kaj že..bolnišnica na koncu mesta po naše, primarij Sova:)!!
Nasploh so bile tudi češke risanke zakon in še danes se vsi lahko skrijejo pred Krtkom!!!!

Udooooo kako ga pogrešam!

Jaz bi pa gledala Alfa.

joj, jaaaa.
vse zgoraj omenjeno! :))

Večkrat se spomnim prizora, ko se je Udo razkuril, pa mu je njegova vrgla blazino v roke, da ne bi kaj razbil. Potem je bil pa smeh. Saj se jo da verjetno kje dol potegnit?

Spomnim se, da sem jo gledala v mojih srednešolskih letih na HTV. Bila je
v poznih nočnih urah, toda kljub temu nisem zamudila niti enega dela. Na sporedu je bila vsak dan, tako da sem hodila spat okrog polnoči, zajutraj
pa sem morala na vlak že ob petih. Zelo mi je bil všeč Udo, bili so mi všeč pravzaprav vsi, v spominu mi je ostala tudi glavna sestra Hildegard
in pa strežnik Miša. Pred nekaj mesecih so ponavljali Švarcvaldsko kliniko
na avstrijski televiziji in to od prvega do zadnjega dela. Seveda sem jo
spet gledala.

Jaz bi pa fuuuul gledala Arabelo (otroška češka nadaljevanka) ……

Pa mislite, da bi nam bilo v današnjem času vse zgoraj omenjeno res tako všeč, kot nam je bilo takrat?
Glede na to, da smo takrat imeli 5 TV programov in izbira res ni bila velika, zdaj pa je programov >50 in ni da ni na TV.

Jaz bi pa gledala Odpravo zelenega zmaja!!!!

Kaj pa tisto otroško špansko Modro poletje? Meni je bil tist Javi tko všeč. Sem pa gledala vse tele tud Arabelo, tisto bolnišnico na koncu mesta, se pa spomnim samo ene sestre Ine, ker mi je bilo ime tako všeč, da sem ga šparala za hči.

Jaz bi pa spet gledala:
– Pod krinko (manekeni, ki so bili dejansko nekakšni policaji)
– Vrnitev v paradiž (avstralska nadaljevanka)
– Gasilci (tudi avstalska nadaljevanka)
– Dinastijo
– Hišica v preriji
– Grizli Adams

Se kdo spomni češke nadaljevanke z naslovom “Nikogar ni doma”?

– Schwarzwaldska klinika
– Vrnitev v paradiž
– Sužnja Isaura
Sem pa včeraj med gledanjem Beverly Hillsa videla igralca iz Santa Barbare.

Lep pozdrav, Marjeta

Sem bila še zelo mala. A spomnim se, kako je fantek govoril: Niko nije doma…:)))

Evo vam iz lastne roke povem: sem si hudo želela gledati Vrnitev v paradiž in v spominu jo imam kot hudo moderno zadevo. KOt otroci smo takrat samo zijali, obleke, nakit itd. No pa positnarim možu, naj jo sname z neta. Začneva gledat in se sam reživa. Jao jao kaki kadri, kake frizure, obleke, kamera je kot da bi jo meni dali v roke. Res se je čas spremenil, lepotni ideali so se spremenili in ženska se mi danes zdi kvečjemu starikava in pusta, takrat pa huda lepotica, spremenile so se tehnike snemanja, režiserji so res pravi mojstri…

No po drugi strani pa sem si nedavno ogledala tudi celoten Sever in jug in moram rečt samo VAU, tako stara zadeva, pa še vedno in, dobri posnetki, igralci, res brezčasno….

bubalu,kje si dobila sever in jug, če imaš na cd/dvd-jih bi mi posnela prosim?

lp

ja, meni je bil tudi tako všeč Sever in jug, a se da sneti kje iz neta?

New Report

Close