screensaver
Živjo!
Z enim problemčkom si belim glavo že nakaj časa in sedaj sem se spomnila še na vas, in upam, da mi boste lahko pomagali:)))
Po emailu sem dobila ful lepe slike živali v obliki Power point prezentacije. Zanima me, kako jih lahko naštimam, da jih bom imela za screensaver.
Že vnaprej lepa hvala za pomoč in lep dan vsem skupaj,
@
Hja, se pravi najprej moraš slike dobiti ven iz tvoje prezentacije.
Za to potrebuješ PowerPoint (no ni niti tako hudo nujno, ampak tako bo najlažje).
Če slik ne moreš spraviti ven se oglasi in poiskali bomo način, kako jih dobiti.
Sedaj predpostavljava, da imaš slike spravljene na tvojem (trdem) disku in da so kolikor toliko dobre kvalitete.
Odsurfaš na stran in si izbereš enega od progamčkov, ki ti omogočajo narediti svoj lastni ohranjevalec zaslona z svojimi lastnimi slikami.
Še ena alternativa pa je tudi Webshots, kjer že imaš ogromno slik, tudi na temo živali
Ja PP imam, samo ko “potegnem” slike ven je taka oznaka kot za predogled slike in ko jo poskušam odpret mi napiše da predogled ni na voljo. Če pa kliknem za odpiranje uporabi, pa dam PP, mi pa napiše neki v tem smislu, da ga ne najde?
Upam, da si razumel, kaj sem hotla napisat:)))
Hvala za pomoč,
Lp
@
Približno :))
Če želiš, mi lahko datoteko pošlješ na jernej72@yahoo.com pa bom jaz poskusil.
Forum je zaprt za komentiranje.