Savudrija – pretepli Slovenski par
kdo je koga pretepal? Pijana smrklja je skakala v varnostnika in ta jo je odrinil. Pijana smrklja je seveda padla in z glavo nekam udarila, saj je bila KOMA! A prst na nogi so ji tudi varnostniki zlomili? Najbrž so jo držali in ji ga lomili? Poglejte kako je bila obuta in kako je pijansko opletala naokrog! Še dobro da se ni prevrnila čez ograjo in se uropila!
Predtem je pogumno metala kozarce v varnostnike. Na posnetku se tudi lepo vidi, da so bili z nečim politi.
Vse prihaja na plano, tudi to, da so varnostniki klicali policijo in ne te pijandure. Zapisniki so sestavljeni in podpisani. Najbrž se zdaj pijančki izgovarjajo zato, da ne bi dobili kakšne visoke kazni s strani policije. Oni, ne redarji.
Kar se tiče pa pravice do rogoviljenja (ne dostopa, ampak rogoviljenja!) na javni plaži…. Vsem tistim, ki opletate s termini “javno dobro” in “pravico do uporabe javne plaže” pa – izvolite v Portorož, Simonov zaliv, Fieso, Žusterno in tam ponoči norite in zganjajte kraval. Boste videli, kaj se bo zgodilo z vašo pravico do javnega dobrega!
CRO budale, 18.08.2025 ob 14:23
Zanimivo, da na hrvaških forumih večino pljuvajo po varnostnikih, medtem ko po slovenskih forumih prevladuje kritika turistov in celo zagovarjanje pretepanja žensk. Različni pogledi ni kaj.
Ne laži, veliko komentarjev se nanaša na nesprejemljivo obnašanje pijanih razgrajačev, ljudje tudi pišejo kakšne težave imajo sicer s prepotentnimi Slovenci po kampih, apartmajih, plažah in lokalih.
sram te bodi, 18.08.2025 ob 13:46
Rezi*, 18.08.2025 ob 13:43
sram te bodi, 18.08.2025 ob 13:29
Rezi*, 18.08.2025 ob 13:24
sram te bodi, 18.08.2025 ob 13:13
Rezi*, 18.08.2025 ob 13:10
Kako bi pa vi reagirali, da vam dva najedata z vsem mogočim ter še polne ‘kante’, ki vam zadajo poškodbe take ali drugačne, reagirali? Čakali, da vam sod na glavo pade? Če je nekdo vzhičen, agresiven in še žaljiv in ga verbalno ne ustaviš, je morda treba potem na trdo prijeti do prihoda drugih, ki urejajo javni red in mir. In če je ob tem upiranje zaradi razgrajaštva, pride pa tudi lahko do poškodb. Lahko zgolj predvidevam oz. razmišljam o tem. Nisem bila tam. Od samega zraka se nič ne zgodi, kot omenjeno. Je pa vzgoja ključna. Ko sem bila sicer drugje na Hrvaškem, vse in vsi spoštljivi ter še humor oz smeh. Da pride do incidentov, je pa že tu razbrati, prebrati, kako znate ‘skakati’ nekateri verbalno po ljudeh oz. uporabnikih. Tusti mladec tud ni šel samo na zrak. In bojda je tam marsikaj žaljivega izrekel znotraj lokala. Dajte se vzgojiti. Kako bodo otroci vzgojeni, če nekateri niti tu niste. Nasilja ne zagovarjam, kot rečeno. In kot že povedano, tudi od nekaterih, ne moreš se obnasati, kot da ste sami na svetu ali da je vse vaše. Sedaj je incident v obravnavi, kjer se bodo plati zgodbe odstrle.
Zagovarjanje pretepanja žensk s strani strokovno usposobljenih pretepačev ti ne more biti ravno v čast.
A Dej no. Meni je v čast spoštljivost in kot taka kot vzajemna. No povej, kako bi reagiral/a, da vate nekdo polne kante meče, s čakanjem, da še sod vate prileti oz pade? Saj sem omenila naprej, ampak si se obesila na provociranje.
Ga ni razloga (razen da mi ubije nekoga iz družine) da se spravim kot usposobljena oseba na žensko. Že samo da nekdo pomisli in napiše kaj takege pove dosti o tebi.
Odgovori, potem pa naprej. Ampak provociraš. Jest te ne bom nabunkala. Ampak provocirati znate. Odgovori si v tem delu, kakšna si. Potem pa naprej. Te bo verbalno prej kdo tu. Pa lep dan.
Saj sem napisal. Tudi če bi neka ženska vame kante metala (pa jih v dotičnem primeru ni) je ne bi pretepel. Bo sedaj dovolj jasno napisano?
PA ok, a ti znaš brat, od prve kante naprej no. Spotakni se v svojo. ?☺️☺️☺️ Da mi to pišeš, a si slep v življenju? Dej provokatorji. ??
pol nevem kje si to zasledil.. vse te njihove novice itd.. vidiš da imajo res sovražen odnos do nas..ampak to zaradi takih parih pacientov in čist taprav je da so jih nagarbali.še bolj jih morajo in se naj pričnejo obnašat tako kot se spodobi pa nobeden nebo zobekov papcav..to je to ker je današnja mladina nevzgojena in mislijo da lahko delajo kaj hočejo.. se čudim da še po sloveniji ne začnejo malo masirat te vaše dece
Stoka, 16.08.2025 ob 22:01
Slovenci se obnašajo na Hrvaški obali kot da je vse njihovo. Že če pogledaš Ljubljančane kako je.bejo gostinsko osebje ali zavaljenega prostaškega Štajerca, ki se dere na ves glas na plaži ali Gorenjca, ki z govedarsko muziko in raztegovanjem harmonike posiljuje vse živo okoli sebe z izrazom na faci kot da je prizadet, da ne govorim o njihovem bebavem humorju, ni čudno, da imajo Hrvati poln k Slovence. Še meni gre ta primitivna raja, nagnetena po plažah in na avtocestah na k.
Tako je, kar so jih fasal, so jih premalo.
Iz prve roke vem in potrjujem, da je to res, prepotentni žabarji in purgerji, pijani štajerci, gorenjci pa tudi ja…
Ja, tudi purgerjev (zagrebčani) ne marajo po obali, ker so še slabši kot žabarji.
Osebno na hrvaški obali nimam nobenih težav, ljudje so prijazni in komunikativni, seveda če se obnašamo kot se spodobi.
Podpiram hrvate in jih občudujem, ker imajo srčnosti in zavednosti več kot mi hlapci slovenci.
To je isto, kot da bi slovenski varnostniki pretepli mladi hrvaški par, ki bi poslušal glasbo in užival ob morju na plaži pred hotelom Bernardin, ki ga ima hotel Bernardin v koncesiji.
Če na miren, civilizirsn način ne uspejo umiriti ljudi, jih lahko na civiliziran način pridržijo DO PRIHODA POLICISTOV, vendar največ dve uri.
Nikjer na svetu varnostniki ne pretepajo ljudi na plaži, samo zato, ker so tam.
Vse skupaj je res primitivno in podlo in kriminalno.
Dajte začet pisat protestna pisma in maile hrvaškemu veleposlaništvu v Slo!
Varnostniki so krepko prekoračili silo in pooblastila. Krivi so tudi za telesne poškodbe. Brcati dekle v noge in ji spodnesti ravnotežje?!
Incidenta niso skušali deeskalirati, temveč so nastopili s silovito agresijo in poskrbeli za eskalacijo dogodka.
Vsak človek ima pravico poklicati policijo, ko se čuti ogrožen.
Žal mi je, da vas moram opozoriti, da se sovraštvo zoper neke narodnosti zopet dogaja in širi.
Replika378, 19.08.2025 ob 12:42
Tudi če Kempinski ima posnetke, jih ne bo predal naprej. Zaradi ugleda koorporacije, zaradi možnega upada turistov. Zaradi moči in denarja.
Saj ni treba, da Kempinski objavi posnetke. Policiji morajo biti dostopni kot morebitno dokazno gradivo na sodišču.
Rezi*, 18.08.2025 ob 15:05
PA ok, a ti znaš brat, od prve kante naprej no. Spotakni se v svojo. ?☺️☺️☺️ Da mi to pišeš, a si slep v življenju? Dej provokatorji. ??
Vse je lepo napisano in tvoje besede so povsem jasne, tako da sedaj z žalitvami ne boš ničesar dosegla.
Še enkrat : podpitanje nasilja nad ženskami, ne glede na razlog, ni sprejemljivo.
ne drži, 18.08.2025 ob 15:01
Ne laži, veliko komentarjev se nanaša na nesprejemljivo obnašanje pijanih razgrajačev, ljudje tudi pišejo kakšne težave imajo sicer s prepotentnimi Slovenci po kampih, apartmajih, plažah in lokalih.
Ne drži, velika večina komentatorjev na hrvaških forumih ne zagovarja varnostnikov.
podpiranje nasilja, 19.08.2025 ob 14:20
O kakšnih kantah govoriš? So padali kakšni sodi?
Zaenkrat je vse kar smo videli okrvavljena glava gospodične? Verjetno gre za samopoškodbo?
Ja pa res. Verjetno se je sama usekala po čelu s teleskopsko palico. Se sama brcala v glavo in si zlomila nos. Sama zlomila prst na nogi. Vse sama.
Nehaj no. Dostikrat sem v Istri in samo čudim se, kako se to njihovo ustaštvo naglo razrašča.
Kar je dol na novo naseljenih primitivcev so ustaši .
Forum je zaprt za komentiranje.