Savudrija – pretepli Slovenski par
beda od Hrvaške, 17.08.2025 ob 08:32
Gre se za to, da kljub temu, da ima hotel koncesijo na del obale, imajo drugi, ne hotelski gostje, pravico do dostopa in vstopa. Pravno gledano. V praksi pa to izvajajo drugače. Odgovoren je hotel Kempinski (čeprav se je od dogodka distanciral), ki je varnostnike najel in varnostniki sami.
Lepo vas prosim. na svetu sem že nekaj časa. pa smo bili stari 18, pa šli v disko v Poreč, brez problema.
Nikoli v mojem življenju, ki gre skoraj proti Abrahamu, me ni noben varnostnik hotel tepst. Kaj šele ven vrečt iz diskača. Kaj šele kaj drugega.
Moje prepričanje je kar tako, da take “žrtve” same izzovejo take incidente.
Sedaj so še članek “popravili”. Prej je lepo pisalo, da je družba šla dol na plažo z vikenda, da ne bi motili sosedov. Zdaj pa tega v članku ni več. Ha ha.
Meni je vse jasno, bili so glasni gor in še glasnejši, ko so prišli na plažo. Ok, ni prav, da so jih pretepli, ampak očitno so zelo provocirali.
Včeraj je kazalo posnetke na tv. Oni so dejansko šli k obali zato, ker niso želeli motiti sosedov, je bilo povedano v videu. Torej so vedeli, da so bili preglasni.
Zakonsko gledano so imeli pravico biti na tisti plaži ob hotelu, ampak zamolčali pa so, zakaj so varnostniki prišli do njih in kakšne besede so padle preden so jih varnostniki zgrabili.
vpitje, 17.08.2025 ob 08:47
Včeraj je kazalo posnetke na tv. Oni so dejansko šli k obali zato, ker niso želeli motiti sosedov, je bilo povedano v videu. Torej so vedeli, da so bili preglasni.
Zakonsko gledano so imeli pravico biti na tisti plaži ob hotelu, ampak zamolčali pa so, zakaj so varnostniki prišli do njih in kakšne besede so padle preden so jih varnostniki zgrabili.
Če gre za kaljenje nočnega miru, se pokliče policijo, da jih sankcionira!
Nimajo varnostniki prav nobenih pooblastil!
Sicer pa dobro, da se razve kaj delajo Hrvati s turisti. Naj se sliši čim dlje!
nek se čuje, 17.08.2025 ob 08:55
Če gre za kaljenje nočnega miru, se pokliče policijo, da jih sankcionira!
Nimajo varnostniki prav nobenih pooblastil!
Sicer pa dobro, da se razve kaj delajo Hrvati s turisti. Naj se sliši čim dlje!
Nihče tega ne dojema kot turiste. Ampak kot nevzgojeno golazen, ki ni za med ljudi. Več tega, direkt na gobec, bi moralo bit.
Vprašam za prjatla, 17.08.2025 ob 08:26
A naj se postavim na stran butastih in primitivnih slovencljev? O ,ne, bi me bilo lahko sram za to.
@vprašam za prjatla – si prijatelj od tistih varnostnikov? Mogoče tudi sam primitiven in nasilen varnostnik, ki si najbolj od vsega želi, da bi lahko sproščal frustracije na mladih fantih in dekletih?
Anonimno 10633, 17.08.2025 ob 09:00
@vprašam za prjatla – si prijatelj od tistih varnostnikov? Mogoče tudi sam primitiven in nasilen varnostnik, ki si najbolj od vsega želi, da bi lahko sproščal frustracije na mladih fantih in dekletih?
Si cviknilo? Se tudi ne znaš obnašat, ko greš med ljudi?
Verjetno so bili glasni in to na plaži od hotela. Da tip brca žensko ,punco ,ki je na tleh ,mora bit malo psihopata. V tem primeru,bi varnostniki morali takoj poklicat policijo, sledi denarna kazen za motenje posesti ,če bi se jim upirali ,pa streznitev na postaji. Nedopustno je pretepanje pijanih ljudi ,totalno neprofesionalno. Aja ,če pa so bili nemoteči do hotela ,pa ne razumem varnostnikov ,zakaj posredujejo v takem primeru, ponoči ,nekje na plaži ,kjer ni nobenega .Manjka se takih pijanih družb ob morski obali…
spet
skrajna levičarka inkluzivna ultra feminsitka je nazaj lapala, kaj druzga. je prasica levičarska misnla , da smo fsi moški kot njen pezde smrdljivi vodljiv feminiziran gnoj, drek od samca. beta luzer. pa sta jih fino dvignila. naj bo kurba levičarska srečna da je živa in da ni noseča prasican ičcvredna. njega pa na bojo pa vlečt po morju, dokler ga pes ne požre, prokletega luzerja. ničvreden luzer levičarski pesdrski ČIST PRAV, PRASICA LEVIČARSKA NE BO NIKOLI VEČ PRIŠLA IN NIKOLI VEČ GOPCALA.
ŠE BOLJ BI JIH MORALI.
KAKO PA MENE IN MOJE DRUZINE NIHE NIČ EN NAPDADE. nas imajo povsod radi.
mogoče ker smo normalni.??
Vprašam za prjatla, 17.08.2025 ob 08:00
Pa kaj bluzite, seronje?
Tile mulci so bili definitivno nadležni, pijani ali zadeti, stoprocentno preglasni,bolu jih je ku…. za vse,ki so bili okrog in so jih motili s svojim riganjem, kretenskim rezgetanjem,ki mu eni rečete smeh, pa kričanjem….
Kaj pa,če so hotelski gostje poklicali varnostnike, da bi lahko končno spali?
Ah, ne, slovenclji že niso taki…. ja pa jade…kar o Šiški si preberite ,kako stanovalci trpijo zaradi goved.
Ne vi men o ubogih, nič krivih,pridnih slovenskih fantkih in punčkah…prav je,da so jih dobili po gobcih, mogoče pa bodo taki dogodki dali drugim vsaj eno miljoninko pameti v glavo in se v bodoče ne bodo po tipično slovenceljsko, ne slovensko, obnašali kot zadnji debilčki sveta. Ker, ni vse moje, kamor pridem, a ne?
Verjamem, da so bili mulci nadležni, preglasni, zadeti. Samo zato se jih NE pretepa. Varnostniki morajo poznati protokol, kako je v takem primeru. Če tega ne obvladajo, ne morejo biti varnostniki. Hrvati bi se morali malo zamisliti. O teh pretepih varnostnikov je bilo tudi na netu, v časopisju izven HR in SLO. Kdo bo šel v državo, kjer ga varnostnik pretepe skoraj do smrti ?!
Oh, wtf :):):)
Ne, nisem ne varnostnik, ne psihič, ampak normalna ženska, ki lahko kadarkoli dopustuje tudi na Hrvaškem, pa se mi ne bo zgodilo nič slabega…..ker sama ne počnem slabih stvari, ker nisem kreten,kot so tile, ki zdaj povsod lažno jamrajo in delajo svinjarije, kamor pridejo.
Naj se še pokažejo ,pa da vidimo, kdo so, bebci zadrogirani.
p.s. pa ne dopustujem samo na Hrvaškem, do not worry, bebo:):)
Anonimno 2488, 17.08.2025 ob 08:59
Nihče tega ne dojema kot turiste. Ampak kot nevzgojeno golazen, ki ni za med ljudi. Več tega, direkt na gobec, bi moralo bit.
Golazen…večina ljudi je normalnih , Španija ,Grčija ,razpolaga z diskotekami ,lokali kjer gulijo turiste za denar,imajo pa profesionalne redarje in policijo kjer ukrepajo tako ,da te odstranijo iz lokala kot otroka,brez poškodb….
Stoka, 16.08.2025 ob 22:01
Slovenci se obnašajo na Hrvaški obali kot da je vse njihovo. Že če pogledaš Ljubljančane kako je.bejo gostinsko osebje ali zavaljenega prostaškega Štajerca, ki se dere na ves glas na plaži ali Gorenjca, ki z govedarsko muziko in raztegovanjem harmonike posiljuje vse živo okoli sebe z izrazom na faci kot da je prizadet, da ne govorim o njihovem bebavem humorju, ni čudno, da imajo Hrvati poln k Slovence. Še meni gre ta primitivna raja, nagnetena po plažah in na avtocestah na k.
Ne razumeš !
…https://www.youtube.com/watch?v=kYtvTvcpDJE&list=RDkYtvTvcpDJE&start_radio=1
Srbi niste pretirano pametni, tu smo doma !
Vprašam za prjatla, 17.08.2025 ob 09:20
Oh, wtf :):):)
Ne, nisem ne varnostnik, ne psihič, ampak normalna ženska, ki lahko kadarkoli dopustuje tudi na Hrvaškem, pa se mi ne bo zgodilo nič slabega…..ker sama ne počnem slabih stvari, ker nisem kreten,kot so tile, ki zdaj povsod lažno jamrajo in delajo svinjarije, kamor pridejo.
Naj se še pokažejo ,pa da vidimo, kdo so, bebci zadrogirani.
p.s. pa ne dopustujem samo na Hrvaškem, do not worry, bebo:):)
Tudi sam dopustujem samo na Hrvaškem ,nikoli problemov,samo na taka občutljiva mesta ,kjer se mladina napija ,jih gulijo za denar,govorim na splošno,ne ta primer ,moraš zaposlit profesionalne varnostnike ,v primeru večjih krajev masovnega turizma ,diskotek ,mora oz ima v tujini policija tudi specialne enote ,te ukrepajo pravilno ,da odstranijo vroče glave…
Ja, perfektni varnostniki bi bili idealna varianta,drži….ampak, kako bi en tak varnostnik na lep ,fin način dopovedal kretenom,kot so bili tile razgrajači, da se naj spravijo nekam na samo? Ko začnejo taka goveda blejat, ne mukat, temu ni konca.
Včasih je pač tako, da je treba na sranje it samo z istim sranjem, sicer budale ne razumejo.
Kar so iskali, so dobili in zaslužili, jebi ga.
zeloodvisno02, 17.08.2025 ob 09:32
Tudi sam dopustujem samo na Hrvaškem ,nikoli problemov,samo na taka občutljiva mesta ,kjer se mladina napija ,jih gulijo za denar,govorim na splošno,ne ta primer ,moraš zaposlit profesionalne varnostnike ,v primeru večjih krajev masovnega turizma ,diskotek ,mora oz ima v tujini policija tudi specialne enote ,te ukrepajo pravilno ,da odstranijo vroče glave…
Na HR dopustujemo , več ali manj, že skoraj 40 let. Hujših težav nismo imeli nikoli. No, nismo ljudje, ki razgrajajo ( se glasno veselijo…)…). Bili smo deležni kar nekaj nacionalističnih opazk, a se nismo spuščali na tisti nivo.
Ta dva incidenta se mi zdita vseh obtožb vredna. Čisto ( zelo) mogoče, da so v obeh primerih mulci težili, razgrajali, samo tepež ni odgovor na to !! Nikakor ! Poklicali bi policijo, jih po potrebi zadržali čez noč in kasneje ovadili. Pretepanje pa , no way ! In to tako, da je človek skoraj podlegel. Katastrofa.
Se vprašam, kot nekdo že pred mano, bodo ljudje še radi prišli na Hrvaško. Predvsem evropejci, ki so o tem brali v vseh novicah.
Le zakaj hrvaški bralci, ki gotovo poznajo sceno, zmorejo več empatije od hlapčevskih Slovencev? Pri nas pa samo – če so jih nalamali, so že sami krivi. Če so jo posilili, je že sama kriva, itd. Privoščljiva gamad ste, Slovenci.
ni bilo problemov, 17.08.2025 ob 09:52
Na HR dopustujemo , več ali manj, že skoraj 40 let. Hujših težav nismo imeli nikoli. No, nismo ljudje, ki razgrajajo ( se glasno veselijo…)…). Bili smo deležni kar nekaj nacionalističnih opazk, a se nismo spuščali na tisti nivo.
Ta dva incidenta se mi zdita vseh obtožb vredna. Čisto ( zelo) mogoče, da so v obeh primerih mulci težili, razgrajali, samo tepež ni odgovor na to !! Nikakor ! Poklicali bi policijo, jih po potrebi zadržali čez noč in kasneje ovadili. Pretepanje pa , no way ! In to tako, da je človek skoraj podlegel. Katastrofa.
Se vprašam, kot nekdo že pred mano, bodo ljudje še radi prišli na Hrvaško. Predvsem evropejci, ki so o tem brali v vseh novicah.
Včeraj sem se pogovarjala s prijatelji Nemci. Oni dopustujejo na Hrvaški obali že skoraj 20 let. Brali so o teh incidentih in bili zgroženi. Sem jih v štosu potolažila, češ, da je to usmerjeno v glavnem na Slovence. Še huje, to je nacionalizem, so rekli. V tako državo ne bodo najbrž več hodili. Vprašanje je, če so edini.
Kaj bi šele pisale slovenske novičarske gazele, če bi jim poklicali policijo:):):)
Musaka in Golob bi protestirala pred Hrvaško ambasado :):).
Dajte raje, v izogib takim scenam , vzgojiti svoje nadebudneže tako, da se bodo znali obnašati, ne glede na to, kam pridejo. Ker fasali jih bodo tudi kje drugje, če bodo taki.
Ampak, to je pa že druga zgodba, a ne?
Anonimno 3469, 17.08.2025 ob 09:15
spet
skrajna levičarka inkluzivna ultra feminsitka je nazaj lapala, kaj druzga. je prasica levičarska misnla , da smo fsi moški kot njen pezde smrdljivi vodljiv feminiziran gnoj, drek od samca. beta luzer. pa sta jih fino dvignila. naj bo kurba levičarska srečna da je živa in da ni noseča prasican ičcvredna. njega pa na bojo pa vlečt po morju, dokler ga pes ne požre, prokletega luzerja. ničvreden luzer levičarski pesdrski ČIST PRAV, PRASICA LEVIČARSKA NE BO NIKOLI VEČ PRIŠLA IN NIKOLI VEČ GOPCALA.
ŠE BOLJ BI JIH MORALI.
KAKO PA MENE IN MOJE DRUZINE NIHE NIČ EN NAPDADE. nas imajo povsod radi.
mogoče ker smo normalni.??
E tako je dragi Anonimno 3469.
Sem sicer družboslovna desničarla, redka sorta, nikjer nikoli nisem izzivala in bila pametna pa sem res prepotovala ves svet, od metropol do zakotnih predelov in zloglasnih četrti in lej si ga no, po mojem me bo prej v slo en papak napadel.
Je pa tako, prisegam na tih jezik in umik, če je nasprotnik močnejši.
Za vsak primer pa sem trenirala karate, kickbox in kraw mago. Znam čist lepo človeka ubit z dvema prstoma, mu iztaknit goltanec in oči.
Ta svet je nevaren. Zelo nevaren. V njem je treba znat preživeti.
Forum je zaprt za komentiranje.