satelitska antena
Živjo
Morda ta forum ni najbolj primeren za moje vprašanje, a morda se bo našel kdo, ki mi bo znal odgovorit.
Torej, kot popoln laik na tem področju, sprašujem ali je z namestitvijo ene satelitske antene na stanovanjsko hišo možno sprejemati iste televiziske programe na več televeziskih sprejemnikih preko te antene ali je potrebno kupiti več “krožnikov”. V hiši imamo namreč dve stanovanji in tri TV sprejemnike na katerih bi želeli spremljati programe preko satelita.
Hvala in lep dan
Forum je kar pravi..
pri satelitskih zadevah je tako, da na en satelitski sprejemnik gre en televizor.
če imaš pa več tv sprejemnikov moraš imeti več satelitskih sprejemnikov.
lahko imaš pa več tv sprejemnikov na en satelitski sprejemnik ampak bodo vsi imeli isto sliko kanala kot bo izbran na satelitskem sprejemniku.
lp
Si kar prav razumel(a), namreč sama povezava v tvojem primeru poteka takole:
– Satelitska antena
– satelitski sprejemnik
– 3x televizor
in vsi trije televizorji imajo tisto sliko iz satelita, kateri je pač izbran
na satelitskem sprejemniku.
Na žalost ni možno takole:
1. televizor – na njem MTV za mularijo
2. televizor – nogomet
3. televizor – Vroče Švedinje plačujejo Gorenjcem pri Kam’nu
lp
Mah – ti kar poglej na najdi.si pa odtipkaj satelitska ali kaj podobnega…
Drugače pa ne – vem natančno mislim da te to pride pod 100 k sit z montažo vred.
lp
ps. saj najbrž misliš digitalno, ker na analogni itaq ni nič (skoraj).
lp
hehe, ja jest sem slišal, da pri švedinjah bolj velja ta, da ktera je z majhnim zadovoljna, večjega nikol ne bo imela 🙂
hmm, kaj pa vem, zdejle itak ni nobenga pametnega cajta, morbit četrtek??
Sicer mormo pa na lepši del počakat, da bojo zmogle štrudle, piškote in bureke spečt, al kaj je že vse obljubljeno :))
Forum je zaprt za komentiranje.