Satan vstopa skozi tatuje in pirsinge
Evo, sem vedel, da je s potetoviranimi in prebodenimi ljudmi nekaj narobe! Moooooooo… vade retro Satana!
“Eksorcist koprske škofije je spregovoril o tem, kako po njegovih izkušnjah ljudi obsedejo zli duhovi. Kot pravi, se satan v nas lahko naseli skozi tetovaže in pirsinge.”
?
Drugace je hadis za to…
Proklet je onaj koji tetovira i onaj kome se tetovira.
Opet repla… Alo repla..? Sta te vodi? A mas kak izvor ti? Po kaksnem kopitu delas? Kako se odlocas za kaj? Na podlagi cesa? Das listke v boben pa vleces? Zrebas? Kocko meces? Al samo tavas?
Tetoviranje je drugace prepovedano znanje. Azazel naj bi ljudi pouceval o tem. Kako se tetovira… Kako se orozje dela… O crni magiji…
Šnelca_783, 18.01.2022 ob 19:24
Zanalasc njegovo ne mislim brat, cetudi ima lahko prav.
Zame je nula, niente, nada.
X mesecev sem ga klicala za molitev in se je zmisljeval vseh sort. Tako da tistega ki pustis v stiski, odpade kot knof z gat. Nada, nula, niente.
Slabo reputacijo si je naredil pri meni.
Si bila obsedena s hudim duhom ali samo tečna?
sam fprašam, 18.01.2022 ob 19:28
Si bila obsedena s hudim duhom ali samo tečna?
Baje da me je nekdo preklel oz cez moje zdravje.
Zdravje je res slabo, napredka ni. Zato sem zelela k njemu, da bi preko molitve zlomil prekletstvo izreceno nad zdravjem.
Ni edini, ki me ni vzel resno.
Zgleda da je v navezi z unim ki me je preklel.
Tako da…zelo sem duhovnike spostovala, zdaj pa vidim da jih je sam gobec in polni besed, nula, niente v dejanjih.
Naj daje pri Bogu odgovor, zakaj je zavrnil osebo v stiski.
S čim se vi ukvarjate. Katastrofa. Ena očitno resnično da ji je nekdo preklel zdravje, drugi lepi linke o tem kako so tatuji satanovo delo, za povrh vsega imamo pa še nekega nepismenega čobana ki v vsaki temi obsoja ljudi v nekem zmešanem nerazumljivem jeziku.
Pizda, a je to 21. stoletje ali petnajsto?
Šnelca_783, 18.01.2022 ob 19:33
Baje da me je nekdo preklel oz cez moje zdravje.
Zdravje je res slabo, napredka ni. Zato sem zelela k njemu, da bi preko molitve zlomil prekletstvo izreceno nad zdravjem.
Ni edini, ki me ni vzel resno.
Zgleda da je v navezi z unim ki me je preklel.
Tako da…zelo sem duhovnike spostovala, zdaj pa vidim da jih je sam gobec in polni besed, nula, niente v dejanjih.
Naj daje pri Bogu odgovor, zakaj je zavrnil osebo v stiski.
Ne vem, če si natančno poslušala eksorcista. Napni ušesa. Prvič, ko boš pozabila zmoliti, bo vstopil satan skozi tatu ali pirsing.
Forum je zaprt za komentiranje.