Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saska Lendero- prav ti je

Saska Lendero- prav ti je

Lepo. Fala za odgovor. Sem mislil da nebos odgovorila.

Kaj pa izgled? A imate kaksen opis izgleda.

Ne za obrezovanje… Pac pisal mi je nekaj drugega… Za razkosanega ptica in hod med kosi… Al kako…  Ne narobe razumet. Vidis pri nas je znak za antikrista podobno kar je Abraham naredil z pticem…

Itak dvomim da ves kaj hocem povedat.

Kako bo izgledal?

Antikrist ni nikjer v TNK omenjen, niti v rabinski l., niti talmudu itd, tako da ne vem kdo bi bil antikrist. V TKN- Tanah je logicno da ga ni saj naj bi bil antikrist nekdo, ki je proti kristusu. (Vsaj pri kristjanih je tako)

Za razkosanega ptica ne vem, bi morala it gledat kaj pise.

Ja. Pusti to.

Kako bo izgledal? Ne rabis googlat. Samo tako me zanima…?

Ne googlam haha. Leta pouka , verjetno sem si kaj zapomnila od tega. Zgledal bo pravicen, moder, sposoben itd.

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 02.10.2021 ob 20:11

Ne googlam haha. Leta pouka , verjetno sem si kaj zapomnila od tega. Zgledal bo pravicen, moder, sposoben itd.

Jaaaaaaa.

Fizicen izgled.

Grozljivo kakšni ljudje živijo med nami, pa sploh ni okužena s Covidom, da drugemu privoščiš bolezen.

Ma kaksen fizicen izgled saj ne vem ce kje pise, mogoce, ne spomnim se.  Naredil bo red na zemlji z bozjo pomocjo, kaznoval nepravicne, prinesel mir, kraljestvo ustvaril itd.

Vem da govori o nekem oslu, pa volku in ovci itd. Ne spomnim se zdaj v piko natancno, bi morala it brat, ze dolgo nisem.

I ja mislim da bi trebala malo procitat. I ne samo to. Malo i radit po tome. Nic zlonamerno.

Ni ga v tej literaturi… Samo preslepil vas bo.

Npr da bo pobrit/kosmat… Velike/majhne gradnje… Barva oci? Svetle/temne polti…

Ali pa npr a bo kontroliral vreme?

Nic taksnega?

Sej nic hudega. Ce res ne ves…

Janez315, 02.10.2021 ob 20:25

I ja mislim da bi trebala malo procitat. I ne samo to. Malo i radit po tome. Nic zlonamerno.

Ni ga v tej literaturi… Samo preslepil vas bo.

Npr da bo pobrit/kosmat… Velike/majhne gradnje… Barva oci? Svetle/temne polti…

Ali pa npr a bo kontroliral vreme?

Nic taksnega?

Sej nic hudega. Ce res ne ves…

Ne vem kaksna polt bo, oci, ne vem ce sem to sploh kdaj debatirala z rabinom, nisem. Brala sva takrat in govorila  o delih, ki jih bo naredil, bi morala prebrat  Izaija in zaharijo itd. Sem res pizabila kaj vse pise

Ann775, 02.10.2021 ob 15:07

Haha.. baje ima gripo (ki je trenutno še ni, lani pa ni bilo nobenega primera..).. pa baje se je trikrat samotestirala in bila negativna.. le kam je vtaknila palčko..?

Kako ni gripe? Jaz sem jo tudi imela oktobra in to dolgo pred letom 2019. Zaključilo se je s pljučnico. 3 tedne fejst bolna.

Nic hudega. ?

Zgrešila temo???? ?‍♂️?‍♀️

GOVORIMO o anticepilki Saški Lendero!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close