Saša Lendero
Poznam jo osebno oziroma poslovno. Ima res veliko srce in poskrbi za vsako zavrženo žival. Ima veliko sposobnost empatije, je prijazna, simpatična, ljubeča in topla oseba. Takšno sem jo spoznala jaz. Poleg tega je tudi razgledana in univerzitetno izobražena. Stara je pa okoli 30 in meni se niti od daleč ne zdi niti malo starikava.
Fovš bi bila lahko npr. ..Tinkari Kovač, ki je lepa, nadarjena, samozavestna in resnično uspešna. Preveč za enega človeka, recimo :))) (samo za primer, da me ne boš narobe razumela).
Saši Lendero pa…, mi nič ne pade na pamet, samo na živce mi gre, ker je tako pocukrana, priliznjena in prisiljena. No, če je pa dobra do zavrženih živali, ji pa dam prvi +.
Fovš ji pa res nisem, :)))
Joj ženske, kako ste čudne, le zakaj bi bila pocukrana. Takšna je in takšno je vzemite. Ni človeka, ki bi bil vsem všeč. Enim je všeč Simona, enim Helena, so pa tudi ljudje, ki jim naše pevke sploh niso všeć. Pa kaj, vsaka ima pravico, da je takšna kot je. Pa kam bi prišli, če bi bile vse enake. Sigurna sem, da bi začele ogovarjati vsako, samo, da vržem kost pa bi jo že obirale do onemoglosti. Če faušija bi gorela…..
Na forumih RTV Slovenija se pojavlja nick Saša. Ta oseba, ki piše pod tem nickom se predstavlja za Sašo Lendero in je udarila na forumu o EMI. Ven je prišel škandal, o tem se je že pisalo po revijah in govorilo po TV – to ni bila prava Saša L. Ta forumska Saša je pljuvala po ostalih znanih Slovencih, še posebej po glasbenikih. Sebe je povzdigovala, druge je tolkla na dno. ampak, še enkrat – razkrito je že bilo, da to ni prava Saša!
Tudi meni sicer ni všeč njena glasba, ampak takole se delati norca iz ljudi je pa tudi too much.
Jaz je ne poznam osebno, ampak mislim, da sva iz istega konca , ker jo večkrat srečam v trgovini ipd. Sploh se ne dela da je prijazna, ampak je taka v resnici. Zdi se mi, da takih ljudi sploh nismo več navajeni in se nam zato zdi da sigurno blefirajo. Kar se pa živali tiče je pa res taka , da se zavzame za vsakega revčka. Večkrat sem že kaj prebrala na to temo, ampak – saj vemo, da se marsikaj piše. Potem so mi pa v videoteki povedali, kako je pred njihovim pragom pobrala povoženega ranjenega mucka in ga isti hip odpeljala na veterino (vedo, ker je od njih telefonirala). To se mi zdi zelo lepo, sploh ker ni več veliko takih.
Ampak, to je samo moje mnenje in moja izkusnja. Vsak ima pravico do svoje. Pozdravljeni vsi!
jaz še nisem pisala na ta forom ampak se mi zdi, da moram tud jaz povedat, da je Saša lendero res v redu. Imela sem že nekaj bežnih stikov z njo. Sem se pa pogovarjala s tistimi, ki jo bolj poznajo. Baje je res zelo dobra po srcu. Jim kar verjamem. Marina, tisto o živalih je pa sploh …!
Ciao “babe”!
Full cotkana in seksi dama! Ampak Natalija je še bolj – njene učke so takoooooooo lepe, pa obraz ima tako previlen – jest se ponavadi kr stopim k jo vidm. Sam me mal moti, k ma tako velke prsi in vedno kadar je na TV se kamermani raje skoncentrirajo na prsi kakor na njene učke, tko da sem prikrajšan. No ja, bo že.
Forum je zaprt za komentiranje.