Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saša Lendero se druži z največjima antivaxerjemaa

Saša Lendero se druži z največjima antivaxerjemaa

Težko razumem, da sta Saša Lendero in Miha ostala prijatelja z vernerjem in Andrejo (objava na fb) . Slednja sta ena najbolj glasnih zanikovalcev virusa in spodbujevalcev neupoštevanja  ukrepov. Saša in Miha se doslej glede virusa nista javno opredeljevala, ampak to, da se še vedno veselo družita z njima najbrž pomeni, da se tudi sama nagibata v to smer.

Sasa in Miha sta mi ljuba, ampak žal se vama sedaj vrata zapirajo.

Meni je čisto vseeno, kakšno prepričanje o neki specifični stvari ima človek, s katerim se družim. Lahko je vernik ali nevernik, levičar ali desničar, vegi ali vsejed… glavno, da je pošten! Blizu so mi iskreni, odprti, optimistični ljudje in tak je moj prijateljski krog. Verjetno tudi Saša ne izbira prijatejev glede na njihova prepričanja, ampak gleda na lastnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
pa kaj pol, 01.08.2021 ob 00:23

Meni je čisto vseeno, kakšno prepričanje o neki specifični stvari ima človek, s katerim se družim. Lahko je vernik ali nevernik, levičar ali desničar, vegi ali vsejed… glavno, da je pošten! Blizu so mi iskreni, odprti, optimistični ljudje in tak je moj prijateljski krog. Verjetno tudi Saša ne izbira prijatejev glede na njihova prepričanja, ampak gleda na lastnosti.

Ja za te skupine, ki si jih nastel/a, je tudi meni vseeno. Pri covid opredelitvi pa imam žal težave. Moj svak recimo glasbo in samozavestno govorici, da ne bo upošteval ukrepov in da mu je vseeno če okuži kup ljudi, itak je to gripa, virus pa farsa. In to blebeta kljub temu, da sem hudo bolna in sodim med ogrožene. Žal mi je, a moja čustva do njega so se spremenila.

Poznam še en par, ki se druži z njima, pa sta oba cepljena.

So pač pametnejši od tebe in spoštujejo to, da različno razmišljajo.

podoben folk se skupaj druži, toliko sladkorja na kupu, da sladkorno dobiš!

Hecno, kako se v vsaki tezji situaciji takoj pojavijo ovaduhi, ki vse vedo o drugih  in jih po potrebi pomagajo posiljat v kanclagerje.

Golazen,  z drugo besedo.

Res, brez debilnih gestapovcev, ki uživajo v segregaciji in covid nasilju, danes ne bi imeli fašizma in psihopatske golazni na oblasti.

Če bi vsi skupaj stopili in ravnali v dobro družbe, do vsega tega niti prišlo ne bi. Tko se pa o vas že nastaja pisno gradivo za potomce. Borci za svobodo in udobje ste krivi, da bomo v tem sranju se dolgo časa in da bo še mnogo smrti. Občudujem sosedino stabilnost, ki se je morala posloviti od moža, ker je k njim prišel okužen kolega, ki ne verjame v virus. Meni se strga,  res.

Dvomim, da je kdorkoli antivaxer. Poznam ogromno ljudi, ki se niso cepili ampak nobeden od njih ni anti torej proti cepivom, so pa za svobodo odločanja. To, da so Saška in verner za svobodo odločanja pa tudi mene preseneča, nisem mislil, da so tako razgledani.

Bik., 01.08.2021 ob 08:50

Dvomim, da je kdorkoli antivaxer. Poznam ogromno ljudi, ki se niso cepili ampak nobeden od njih ni anti torej proti cepivom, so pa za svobodo odločanja. To, da so Saška in verner za svobodo odločanja pa tudi mene preseneča, nisem mislil, da so tako razgledani.

Se strinjam. Tudi sebe nikakor ne štejem med anticepilce ali zanikovalce virusa. In pravzaprav verjamem v pozitiven rezultat cepljenja, vsaj za večino otroških bolezni ali pa npr. proti klopnemu meningitisu ali malariji… To so skozi mnoga leta in desetletja zelo dobro preizkušena cepiva z dobro in natančno statistiko ter  opisanimi stranskimi učinki pri ljudeh.

Medtem ko so cepiva proti Covidu nova, sproducirana na brzino pod časovnim pritiskom in se trenutno ZDAJ preizkušajo v živo, na ljudeh.

In tudi jaz spoštujem možnost človekove osebne svobode in odločitve, kar naj bi bilo v demokraciji nekaj povsem običajnega.

NAJ BI BILO:((

Nvm kaj se cudite. Tistim ki se jim je pipca zaprla ( kao kultutnikom pevcem itd) so logicno vsi proti vladi.. in ce so proti vladi to debili povetujejo s tem da vladi nagajajo kot eni najstniki in krsijo pravila. In verner in njegova butara sta itak ena najstnika ze cel lajf… pri njiju bi palilo edino da vlada rece da se nihce vec ne sme cepit!!! Potem bi onadva zacela kampanijo za cepljenje?? saska in miha enakooo, samo ona je bolj oportunisticna, pa javno ne bo rekla da je priti vladi ( beri priti cepljenju) so pa res budale da ne locijo med cepljenjem po celem  svetu in vlado ( pri nas)..,

Logicno, 01.08.2021 ob 09:17

Nvm kaj se cudite. Tistim ki se jim je pipca zaprla ( kao kultutnikom pevcem itd) so logicno vsi proti vladi.. in ce so proti vladi to debili povetujejo s tem da vladi nagajajo kot eni najstniki in krsijo pravila. In verner in njegova butara sta itak ena najstnika ze cel lajf… pri njiju bi palilo edino da vlada rece da se nihce vec ne sme cepit!!! Potem bi onadva zacela kampanijo za cepljenje?? saska in miha enakooo, samo ona je bolj oportunisticna, pa javno ne bo rekla da je priti vladi ( beri priti cepljenju) so pa res budale da ne locijo med cepljenjem po celem  svetu in vlado ( pri nas)..,

Oh. A proti cepljenju so torej samo tisti, ki so proti vladi oz. tako imenovani “levaki”? Daj no. Malo si preberi komentarje pod članki o Covidu na portalu Nore24TV, tam v 99% komentirajo fanatični oboževalci JJ-ja in vlade, pa jih je kar veliko med njimi proti cepljenju. Kako razlagaš to?

Teli cepljeni so kot mesečniki. Z stegnjenimi rokami slepo hodijo v propad. Podpirajo tiranijo in slepo verjamejo svetovnemu nategu.
    Kaj je pa drugega kot diktatura tale tiranija. Precepljenost ni rešitev, rešitev je čredna prekuženost. Verjamem, da virus je, ne pa v taki propagandni paranoji. Če bi virus res bil tako problematičen potem bi se svet odločil tako, da bi se pripravili na 14 dnevno popolno zaprtje brez izjem in bi se statistika popravila v 100% nic okuzenih. Ne to pa ne, bomo rajše narod malo v glavo zezali. Po drugi strani če je to virus pa kar naj traja so se ljudje vsaj roke naucili umivati.

Kr neki787, 01.08.2021 ob 09:29
    Teli cepljeni so kot mesečniki. Z stegnjenimi rokami slepo hodijo v propad. Podpirajo tiranijo in slepo verjamejo svetovnemu nategu.

Cepilni debili sledijo covid ideologiji iz istih razlogov, kot so debili včasih sledili nacistični ideologiji. Verjeli so, da jim bo nacizem prinesel svobodo. Zato so podpirali tiranijo, segregacijo….In dandanes se dogaja podobno, le ideologija je dobila ime Covid.

pa koga briga s kom se druži ena plehka kokoš Saška in njen prav tako glup mož? Če že, je bolj udarna novica, da je Einstainova relativnostna teorija potrjena tudi v primeru črnih lukenj. Ali pa, da   …So ob sobotah na cesti kamioni, ki delajo gužvo ob že tako gostem prometu…ali pa, da so zahtevali potniki, da se na naši strani premalo gleda covidna potrdila, zdaj, ko imamo gužvo so to poostrili in je ta še večja, aha Francelja zanimajo Saškine spodnje gate, Micko pa spodnje gate Saškinega moža, Saško in njenga kekca pa keš, ki ga dobita od teh neumnosti!

robi445, 01.08.2021 ob 08:19

Res, brez debilnih gestapovcev, ki uživajo v segregaciji in covid nasilju, danes ne bi imeli fašizma in psihopatske golazni na oblasti.

a so levi kaj boljši. sam ne hodim na volitve in tudi nikol več ne bom šel, ker se vsi sam za svoje riti. tale opozicija ni vredna besede opozicija, pozivajo k cepljenju isto k janez. so kaj drugačni. nič. kordežu je še rdeča zvezda iz kape dol padla od sramote. take naj jaz volim, ni šans.opozicija brez hrbtenice, če že zdaj pozivajo k cepljenju kaj bodo počeli šele na oblasti.

Zadnja stavr, ki me zanima je, s kom se druži Lendero.

Edino manj me zanima, kje je jj na dopustu.

a so levi kaj, 01.08.2021 ob 09:56

a so levi kaj boljši. sam ne hodim na volitve in tudi nikol več ne bom šel, ker se vsi sam za svoje riti. tale opozicija ni vredna besede opozicija, pozivajo k cepljenju isto k janez. so kaj drugačni. nič. kordežu je še rdeča zvezda iz kape dol padla od sramote. take naj jaz volim, ni šans.opozicija brez hrbtenice, če že zdaj pozivajo k cepljenju kaj bodo počeli šele na oblasti.

Levo desna usmerjenost je le navidezna in so sami sebi namen.

In danes je werner na naslovnici nove! Pa kak si to uredniki dovolijo??? Fak ej, ta ki je odgovoren bi moral letet. Črta!

me nič ne zanima, 01.08.2021 ob 09:56

Zadnja stavr, ki me zanima je, s kom se druži Lendero.

Edino manj me zanima, kje je jj na dopustu.

Enako.

Kajkaj, 03.08.2021 ob 08:58

In danes je werner na naslovnici nove! Pa kak si to uredniki dovolijo??? Fak ej, ta ki je odgovoren bi moral letet. Črta!

Kaj je zdej werner, a ne kričiš, da novinarji lažejo, a za to so pa dobri? kako je biti brez objav si že okusil, še slabše bo. Enako z ostalimi. Glede tega da so ga dali v revijo, bo pa tko sankcija, nč bat.

Novkainar, 31.07.2021 ob 23:37

Težko razumem, da sta Saša Lendero in Miha ostala prijatelja z vernerjem in Andrejo (objava na fb) . Slednja sta ena najbolj glasnih zanikovalcev virusa in spodbujevalcev neupoštevanja  ukrepov. Saša in Miha se doslej glede virusa nista javno opredeljevala, ampak to, da se še vedno veselo družita z njima najbrž pomeni, da se tudi sama nagibata v to smer.

Sasa in Miha sta mi ljuba, ampak žal se vama sedaj vrata zapirajo.

Fašistično kovidno religijo zagovarjate samo še omejeni ljudje in tisti, ki ste podkupljeni s temi dodatki. Krvav denar je to. Te umazanije  nikoli ne boste sprali s sebe.

Obstajajo tudi desničarske prpe, ki kar naprej obtožujejo antivakserje, sami pa ravno tako niso cepljeni, ker se bojijo igle. In potem si izmišljujejo nekakšne alergije in podobne klobase.

JP jp eni ste pač izkoristili covid, da se losate svoje slabe družbe, a ne avtor, s kom si, takšen si.

Bolniki v buci se delite na cepilce in necepilce.

Vsi ostali se opredelimo na svobodno voljo odločanja posega v svojo telo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close