Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Saša Einsiedler slaba mama?

Saša Einsiedler slaba mama?

A si ti kakšna ljubica starega dedota s prtljago?

Kakšno ekskluzivno skrbništvo? Kaj pa ti je?

Nobenega ekskluzivnega skrbništva ni!

Starejša otroka sta z mamo, ostali trije pa tudi.In kaj naj bi moški delal s skrbništvom nad tremi otroki? No, daj,

povej mi?

Mama je mama in majhni otroci pripadajo mami.Razen, če je oče res skrben in družinski, potem je skrbništvo lahko od obeh.[/quote]

hja ker pa očka ni dovolj družinski, je pa skrbništvo lahko od mamice otroci so pa lahko večino časa na stikupri nedužinskem očetu

p.s. nisem tanova z nekom s pritljago ampak (med drugim) sestra nekoga, ki to gleda (in potem to opazi še kje)

A si ti kakšna ljubica starega dedota s prtljago?

Kakšno ekskluzivno skrbništvo? Kaj pa ti je?

Nobenega ekskluzivnega skrbništva ni!

Starejša otroka sta z mamo, ostali trije pa tudi.In kaj naj bi moški delal s skrbništvom nad tremi otroki? No, daj,

povej mi?

Mama je mama in majhni otroci pripadajo mami.Razen, če je oče res skrben in družinski, potem je skrbništvo lahko od obeh.[/quote]

hja ker pa očka ni dovolj družinski, je pa skrbništvo lahko od mamice otroci so pa lahko večino časa na stikupri nedužinskem očetu

p.s. nisem tanova z nekom s pritljago ampak (med drugim) sestra nekoga, ki to gleda (in potem to opazi še kje)[/quote]

Ne bom rekla, da se kje to ne dogodi.

Večinoma pa moški precej pozabljajo po ločitvi, da so sploh imeli otroke.

In pri preživnini in pri stikih.

In takih je ZELO veliko, verjemi.

ne vem, zakaj vam ona gre tako v nos..jaz je ne poznam, izgleda simpatična in urejena..če je sposobna, da prodaja meglo, vsaka ji čast..kar se tiče otrok, niso več ravno v plenicah, ona pa tudi še ni za na žale..tako da, pustite ji malo življenja..če pa razdira zakone, vsak je še vse nazaj dobil, dvojno dozo..

p.s. nisem tanova z nekom s pritljago ampak (med drugim) sestra nekoga, ki to gleda (in potem to opazi še kje)[/quote]

Ne bom rekla, da se kje to ne dogodi.

Večinoma pa moški precej pozabljajo po ločitvi, da so sploh imeli otroke.

In pri preživnini in pri stikih.

In takih je ZELO veliko, verjemi.[/quote]
Nekaj pa moras priznati-taksni so bili ti kekci od ocetov ze prej, samo mame tega niso opazile oz. so bile mnenja, da je mama ena sama in tako vecvredna.:-) Tako da, drage dame, ce tako povelicujete svoje materinstvo, pac dobite temu primernega darovalca semena! Poglejte malo naokoli oz. pri sebi, pa boste videle, da tisti, ki je odgovoren stars, tak tudi ostane potem.
Aja, sem zenska, mama, oce mojih otrok pa je od rojstva dalje enakovreden, skrben stars. Trdno verjamem, da bo tak ostal tudi ce greva kdaj midva narazen.

Res je. In prav je, da se pove tudi druga plat. Sašo se ves čas brani in zliva gnojnico po Tilnu. V resnici pa je Saša prava bi č.

Drži, so neprecenljivi v socialni mreži otroka, a so pogosto kar edini, ki za otroka dejansko skrbijo. To je ta razlika.
Imam sosedo, ki ima 5 otrok, sama je vdova, zaposlena. Pa vendar, ko je lovila prvega in drugega moža, ji je otroke gor spravila mama. Tudi sedaj, ko je vdova so večino časa otroci pri babici. Mama pride ali pa tudi ne.
Saj ne gre le za Sašo. Gre za mnoge, ki se gor dajajo z materinstvom, pa razen tega, da so dale noge narazen in rodile ne naredijo kaj dosti za svoje otroke.

Bo pa Saša s svojim zgledom svojim hčeram povedala le to, da se uspe s fračo.

Še dobro, da so prisotni očetje, ki so z otroci![/quote]

Saj niste normalne. Kakšne imate. Kaj pa veste kako bo z otroci. In povej mi kaj je drugače če so otroci cel dan doma z zateženo, obremenjeno, zafurstrirano mamico? A to je pa ok??

Eksluzivno skrbništvo?? Denar?? Ali si mogoče že slišala za želje otrok? Mogoče pa čisto slučajno želi obiskati stare starše ali pa očeta?? Eksluzivno skrbništvo je za moje pojme želja otrok in spoštovanje le teh. Če otrok želi k očetu bo pač šel. Jaz pa opažam, da mamice manipulirajo z otroci in na veliko “šuntajo” otroke, češ očka je zelo slab. Ne sodite če niste v čevljih nekoga ki je v taki situaciji. Po navadi so tisti, ki so najbolj pametni najslabši “reditelji”.

Eksluzivno skrbništvo?? Denar?? Ali si mogoče že slišala za želje otrok? Mogoče pa čisto slučajno želi obiskati stare starše ali pa očeta?? Eksluzivno skrbništvo je za moje pojme želja otrok in spoštovanje le teh. Če otrok želi k očetu bo pač šel. Jaz pa opažam, da mamice manipulirajo z otroci in na veliko “šuntajo” otroke, češ očka je zelo slab. Ne sodite če niste v čevljih nekoga ki je v taki situaciji. Po navadi so tisti, ki so najbolj pametni najslabši “reditelji”.[/quote]

meni je pri teh otroških željah zelo zanimivo sledeče … da se nihče nič ne vpraša zakaj teh otrok noben ne povpraša ali bi raje ostali pri mamici ali šli k očkatu oziroma zakaj si želijo biti na “obisku” pri očku 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} časa pri mamici pa si želijo živeti le 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} časa … in seveda to, da mamica zanje dobiva preživnino, jest jim daje pa očka

Uff…tejle zenski pa menjava partnerjev in stevilni zajcji zarod ni prav prizanesel z izgledom?pri 58 zgleda kot da jih ma 70… no ja na mlatenju prazne slame je kao mocna?

Odgovor na objavo uporabnika
Kukulele733, 22.08.2025 ob 10:54

Uff…tejle zenski pa menjava partnerjev in stevilni zajcji zarod ni prav prizanesel z izgledom?pri 58 zgleda kot da jih ma 70… no ja na mlatenju prazne slame je kao mocna?

Nesramen komentar. Saša je prebolela tudi raka. Rodila je pet otrok.

Daj gor svojo sliko, da ocenimo, kakšna lepotica si.

To si pa ne upaš, kajne?

Saša Einsiedler je srčna oseba. Zna lepo govoriti, je kulturna, prijazna. In ja, mati 5 otrok in že 8 let v vezi z novim partnerjem. Veliko je dosegla v življenju. Ne vem, kaj ste dosegle ve, račje ustnice, botoks in metle namesto trepalnic?

V to, kaj in kako, kar ste izpistavill, ne bom. Sem gledala pa ta video spodaj. Ne vem, toliko zrela ženska pri 60? Meni je ta odziv res bolj kot za 20, kot sama omenha z naalavljanjem ‘lupčki moji. Kot se nekaj spomnem, naj bi imela več možov. S to reakcijo morda ni dorasla ali nima dovolj samozavesti, izkušenj, da razumno in samozavestno pohefta take komentarje. Če se gre poroko na prvi pogled. Ne oa na xy plastni. V provokativnih situacijah ji ne gre. In ce zeliš biti na vso izpostavljenost medijev samozavesten in da jih pelješ na lep način naokrog, je nujno, da ne padeš tako čustveno nazaj. Temveč diplomacijo uporabiš, s humorjem. Pa bi ja rekla, likam že dolgo ne al pa likalnik imam na servisu, ko bostecpa brez likalnikov, se sprijaznite, da biste zmecklani, če nimate dibrih genov in pkastikiv zboitoksi. ???☺️☺️☺️☺️. Al kaj vem kaj. Posodi mi likalnik, vse obsem na obešalnik, ni treba likati ??☺️☺️☺️☺️☺️ Ta čustvenost je minus Saša. Sploh z izazoslovjem 20 letnice lupcki moji. ☺️?☺️☺️☺️ Nisi delala na samopodobi ali samozavesti – 60/20. Odziv pričakovan. Ne vem no, premisli. Večkrat tam in tam, potem pa nasveti. Ker no, tud župnikov ne marajo ljudje z nasveti, ki se jim potem ne sezide. Želim povedati, da morda za na poroko na prci pogled niso orave izbrali za komentirqnje, vodenje. Lupčki moji je pa nedoraslost izazoslovja,.in če te aka 20 letnice iztirijo, še zdavnaj nisi dozorela, vsaj čustveno ne. Sorry. Nič osebno, le komentiram to čustvenost, ki jo v medijih ne obvladaš. ?

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/baba-stara-sasa-einsiedler-ostro-udarila-nazaj-lupcki-moji-video/

Rezi*, 01.09.2025 ob 18:55

V to, kaj in kako, kar ste izpistavill, ne bom. Sem gledala pa ta video spodaj. Ne vem, toliko zrela ženska pri 60? Meni je ta odziv res bolj kot za 20, kot sama omenha z naalavljanjem ‘lupčki moji. Kot se nekaj spomnem, naj bi imela več možov. S to reakcijo morda ni dorasla ali nima dovolj samozavesti, izkušenj, da razumno in samozavestno pohefta take komentarje. Če se gre poroko na prvi pogled. Ne oa na xy plastni. V provokativnih situacijah ji ne gre. In ce zeliš biti na vso izpostavljenost medijev samozavesten in da jih pelješ na lep način naokrog, je nujno, da ne padeš tako čustveno nazaj. Temveč diplomacijo uporabiš, s humorjem. Pa bi ja rekla, likam že dolgo ne al pa likalnik imam na servisu, ko bostecpa brez likalnikov, se sprijaznite, da biste zmecklani, če nimate dibrih genov in pkastikiv zboitoksi. ???☺️☺️☺️☺️. Al kaj vem kaj. Posodi mi likalnik, vse obsem na obešalnik, ni treba likati ??☺️☺️☺️☺️☺️ Ta čustvenost je minus Saša. Sploh z izazoslovjem 20 letnice lupcki moji. ☺️?☺️☺️☺️ Nisi delala na samopodobi ali samozavesti – 60/20. Odziv pričakovan. Ne vem no, premisli. Večkrat tam in tam, potem pa nasveti. Ker no, tud župnikov ne marajo ljudje z nasveti, ki se jim potem ne sezide. Želim povedati, da morda za na poroko na prci pogled niso orave izbrali za komentirqnje, vodenje. Lupčki moji je pa nedoraslost izazoslovja,.in če te aka 20 letnice iztirijo, še zdavnaj nisi dozorela, vsaj čustveno ne. Sorry. Nič osebno, le komentiram to čustvenost, ki jo v medijih ne obvladaš. ?

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/baba-stara-sasa-einsiedler-ostro-udarila-nazaj-lupcki-moji-video/

Jaz bi rekla samo eno besedo bedakom in bedakinjam slovenskim primitivnim.

Odjebite.

To bi rekla v video in ne bi nič takole dolgovezila. Kaj se ima  komu za opravičevat, a tem čenčuljam od katerih je samo vstran za zbežat.

Obrekulje da ste lahko tako pokvarjeni, fuj babe obrekljive stare.

Od ebite.

Res, 01.09.2025 ob 18:27

Saša Einsiedler je srčna oseba. Zna lepo govoriti, je kulturna, prijazna. In ja, mati 5 otrok in že 8 let v vezi z novim partnerjem. Veliko je dosegla v življenju. Ne vem, kaj ste dosegle ve, račje ustnice, botoks in metle namesto trepalnic?

Kaj pa je dosegla? To, da je pretirano suha in jo to ful postara? Faksa ni končala in take potem vedno naredijo neke terapevtske tečaje.

Ko jo gledam se sprašujem- kaj je ona sploh nudila moškim med fukanjem?

Odjebite, 01.09.2025 ob 19:10

Jaz bi rekla samo eno besedo bedakom in bedakinjam slovenskim primitivnim.

Odjebite.

To bi rekla v video in ne bi nič takole dolgovezila. Kaj se ima  komu za opravičevat, a tem čenčuljam od katerih je samo vstran za zbežat.

TO glih ne. Ampak ja, da se opravičuje, je zaznati. Kdo pravi, da mora zgkedati 20, po izjavah? Če je preobčutljiva, na se ne preizkuša ponovno v medijih. Bolezen pusti tudi posledice na videzu. Novona ni Blagne ali Seve, ki so mljaše zgledale hujš kot pepelnik z vseni krivuljami na obrazu in so jih pooravili. Čustvena je preveč za v medije, ki trgajo. In če je prebolela, njej tole čustveno z ljubcko otročje zgolj gradi negativna čustva v njej. Ki za njeni razžiranje niso pozitivna popotnica. Sploh, ker bo  odzivanje, ki jo je prizadelo, obslo čustvwno, kjer si bajmanj želi. Če ni trdna in stabilna, jo bo tako odzivanje le bolj ppdalo dol. Samozavest nabildaj smSaša, kee ljzdje niso vwdno plus mehurčki. Če te moti pa mnenje drugih, brez botoksa, ne isci ppzornosti v medijih. Ali zastavi drugace. Saj so brez bitoksa bri 20 tudi že ostarele, likalnik jim posodi ane, ce jim mama ne bo speglala. Razen, če znate orati? Pa skor likat ni treba. ?☺️??☺️☺️☺️☺️☺️ Ta odziv je bil nerazrešen za tvoj image. Sploh ta ‘ljubčki moji’. Morda Saša ni več za medije, da ji bolezen soet orebudiji. Ali se naj usmeri, kjer bo zdravhe šw večji napredek. Je pa dejstvo, da rak pusti posledice, ki ga niti Blagne ali Seve z ooeracijam ne bi popravile. Bog ne daj, da jima zmanjka glasu. Kaj pa pol, Al goritwm namesto njiju? ???☺️☺️☺️☺️ Ne razumem to peglanje. Da se je tok zasekirala. A zaradi kerih gubic al kaj? Iščete nepomembbe točke kot Šasa zarad peglezna. Saša, teorija in praksa. Če zaradi peglezna travmiraš z izrazoslovjem ljubčki moji. To oa res bolj 20letnica reče no. Brez otrok. ? Ni osebno, ampak odziv je bil otročji.

Mogoce klempava usesa?kaj ves kaksne fetise imajo mamini sinkoti

ena je Saši celo napisala, da naj zlika svoje gube ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close