šarkelj-silikon-ni šlo ven!
Katastrofa! Pekli smo marmorni kolač v čisto novem silikonskem pekaču. Navdušila sem se nad vašimi izkušnjami in ga šla kupit. Nisem pa videla tistega sporočila, da je treba pred prvo uporabo namazati, zato ga nisem. Testo se je lepo speklo, a smo ga iz modela dobili samo pol, drugi pol smo pojedli z žlico. 🙁
Pekač je znamke Fackelmann, kupljen v Šparu. Kar strah me je poskusit še enkrat (seveda tokrat z namazanim modelom). A ima katera izkušnje s tem modelom? A je to ena tistih “ž” kvalitet, kjer tudi drugič ne bo nič boljše? A bi bilo bolje it v Muller kakega kupit?
Pa tako smo si želeli en lep kolač na mizo postavit… 🙁
Se strinjam z eno.
Pri nas se prodaja tudi veliko slabih nekvalitenih stvari, določene pa sploh niso priporočljive z v prodajo.
Slaba kvaliteta silikonskih pekačev: Fakelman (ga sploh ni priporočljivo uporabljat zaradi slabe kvalitete materiala – nav. Oko test), Tescome ..
Dobre pa Kaiser-ja, Dr Oetker, Lurch…..
LP
Se strinjam z eno.
Pri nas se prodaja tudi veliko slabih nekvalitenih stvari, določene pa sploh niso priporočljive z v prodajo.
Slaba kvaliteta silikonskih pekačev: Fakelman (ga sploh ni priporočljivo uporabljat zaradi slabe kvalitete materiala – Oko test), Tescome ..
Dobre pa Kaiser-ja, Dr Oetker, Lurch…..- verjetno iz istega materiala
LP
Pri nas je še vse vedno ratalo, pa imam pekače od Kaiserja, dr. Oetkerja do Fackelmana, Tescome in tiste iz Hoferja, enega iz Ikee. nIkoli se ni še nič ponesrečilo. Imam nove iz Leclerca, kot za mini mafine, samo niso toliko globoki, vzela sem dva, ena francoska znamka, eden 990 SIT, pa sem ju že preizkusila. Mafinčki so lepo uspeli.
Forum je zaprt za komentiranje.