Najdi forum

Sardinija

A je bil kdo na dopustu na Sardiniji (družina – z otroki <8 let)? Kam se nastaniti, kako je s hrano in cenami, cena trajekta,… Kaj priporočate – hotel, apartma? Hvala…

Mi smo bili na Sardiniji 3x.Bili smo na severu na Costa Smeraldi.Čudovite plaže.Bili smo v apartmaju in si kuhali sami.Cene v trgovinah nižje ali take kot v Sloveniji.Apartma nas je prišel 800 evrov pa trajekt okrog 300 evrov.Potem pa še bencin okrog 150 evrov.Ampak to ni nič v primerjavi s Hrvaško,kjer zapraviš isto,ker na Sardiniji imaš občutek kot,da si na karibih.Tako lepe plaže imajo.Zelo priporočam,še bolj pa Korziko.

Kateri apartma pa je bil? Kaj pa Korzika?

Bil je hotel Cala di falco v kraju Cannigione.Ta hotel ima tudi apartmaje.Če so ti všeč take plaže.kot jih ima Grčija ali Hrvaška se lahko kopaš pred hotelom.Če pa želiš videti tiste prave terkizne plaže z belim peskom pa se moraš peljati do Costa Smeralde približno 20 minut.In ko enkrat vidiš to morje se zaljubiš vanj.
Zakaj priporočam Korziko?
Otok je precej manjši od Sardinije in je ravno dovolj za en teden.Tam je veliko rek in tolmunov,kjer se lahko kopaš.I pokrajina je bolj zanimiva.Predvsem Bonifiacio.
Bil sem na Karibih in tako lepo morje kot je tam sem videl le na Mallorci,Korziki in Sardiniji.

Kateri hotel/apartma na Korziki pa?

Na Korziki smo bili mi nastanjeni pol ure bolj severno od Bonifaccia.Jaz pa priporočam apartma bolj v okolici Bonifaccia,tako,da ti ne vem povedat.Poglej na netu jih je ogromno.Še par slikc na spodnji povezavi.
http://www.capotestayachting.com/la_corsica.php

Mene pa zanima če je kdo letel na Sardinijo in s katero letalsko družbo? Gledam lete in cene so enormne, sem pa že nekajkrat slišala da so leteli za mali denar. Za 4 člane sem najugodnejše našla 400€.
Hvala za pomoč

Na Sardinijo zagotovo leti Ryanair, Easyjet, Volotea, mogoče še kdo.
Meni se 100 evrov na osebo res ne zdi enormna cena za povratno letalsko vozovnico. Se pa po moje da najti tudi ceneje, odvisno, koliko časa vnaprej iščeš oziroma za kateri termin.

Če so 4je odrasli se da, če pa je družina z dvema otrokoma 2 in 4 leta pa je kar. Iščemo za junij. Vendar Ryanair še nima odprtih letov, jih ima le do marca. Ve kdo daj se odprejo leti za ostale mesece?

Ne vem, kje in kaj iščeš, ampak Treviso-Cagliari 4. 6. – 13. 6. = 260 evrov. Ryanair.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close