Najdi forum

SARAJEVO

A je kdo od tukaj bil za novo leto kdaj v Sarajevu? zanima me kako je?

Ola,
ne vem če nisem že prepozna, vendar jest sem bila pred 2 letoma v sarajevu za novo leto, šla doli z agencijo zaradi spanja in tega, tolk da sem imela prenočišče, drugače ti ne svetujem da ne vzameš kakršno koli ponudbo od agencij za silvestrovo večerjo ali karkoli ker je bull ****!!! Ful drago plačaš pa še nič ne dobiš za to razen ponaredka vzdušja sarajevčanov,…
Je pa grozna gužba (tako kot povsod seveda) vse gostilne so večinoma ali za plačat vstopnina ali so že razervirane ali polne,.. tako da če samo vletiš tja bo zelo težko kak pravi žur najdet razen seveda na prostem,….

Je pa tako, da jest sem polnoč pričakala kar v enem lokalu kjer se je pilo in tako, ob dveh zjutraj sem pa začela iskat kak lokal z pravo bosansko muziko, in sem ga najdla (bliz centra) ker je bil pred polnočjo čist poln, potem se je pa dalo it notri, in je blo super!!! bosanske sevdalinke so špilal celo noč bosanci, nobenga turista notri sami domačini vsi pijani in peli na vse grlo, denar se je zatikal v hlače, srajce … uff u glavnem čisti odklop,.. tak da , srečno v sarajevu!!
Lp
Tina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close