Sarah, Sangrija…
Evo še mene. Do sedaj sem spila 3 skodelice toplega nesladkanega čaja.
Sem pa imela danes tako jutro…..najprej se mi je kotliček od WC-ja pokvaril, nakar mi še avto ni vžgal (zgleda da je akomulator fuč) in sem šla z busom.:))))) Popoldan bom imela ful opravkov tako da ne bo čas misliti na hrano.
Zdržmo punce, pa bomo ziher pol kile spet lažje.
LP Sangrija
Pred petnajstimi leti, ko smo zaorali ledino luninega posta (in smo bili zaradi tega odrinjeni na rob družbe in izpostavljeni posmehu smrk, smrk), je veljalo, da je ta abstinenca namenjena hujšanju in prečiščevanju telesa. Zatorej bi bilo nesmiselno hkrati jesti, hujšati in se prečiščevati.
Tudi jaz mislim, da je kar v redu en dan neješčnosti. Če je komu do tega, pa lahko itak nadaljuje še s tridnevnim postom s kislim zeljem, ki ga lahko konzumiraš v neomejenih kličinah.
lp
Modra
Oj punce!!!!
Šele zdajle sem zasledile tole….No, če je danes lunina mena, potem se vam pridružujem tudi jaz. Zdajle pa do 16,h sem v službi, potem kak čajček, ker me gripa še vedno daje(prejšnji teden bi se mirne duše lahko položila v krsto), ob 21. pa nazaj v službo, pa tja do dveh (smrk, smrk..), tako da mislim, da ne bo problema.
Z D R Ž I T E ! ! !
Forum je zaprt za komentiranje.