Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sarah, Modra

Sarah, Modra

Luna se začne danes okoli 14 ure….
Bomo zopet skupaj?

O, Sangrija, pozdravljena! Ja, danes ob 14,40 začnemo. Mmmm, kaj bo jutri slastno (zakasnelo) Valentinovo kosilo! Ampak saj ti ne hujšaš, ampak se bolj čistiš, če se ne motim?

lp
Modra

Ne motiš se. Tudi meni bo teknilo jutrišnje kosilo , brez skrbi:)
Danes grem še na malico okoli 11 ure…..in to bo vse.
LP

Ja jaz imam namen biti zraven. Samo imam ed drug problem, sem pred mensesem in takrat se mi apetit poveča, prav tako želja po sladkem. Prijateljice mi je svetovala, da naj kako uro pred luno pojem kaj sladkega. Bomo videli. Se bom trudila, da uspem.

Joj, Sarah, škoda bi bilo, če bi tokrat spustila. Takale ura sredi dneva je najboljša.
Nisi še nič poročala, kako je s tvojo težo – je kaj manj na tehtnici?

lp
Modra

O.K. ne bom se vdala. Grem zraven. Ja glede teže je pa takole. Ena kila manj je. Sicer pri luni zgubim vedno tam okoli 1,5, sam pol nazaj dobim. Sam bom nadaljevala, ker kot sem že napisala, se pravi efekt pokaže baje šele po 2 ali 3 mesecih (tako sem prebrala na luna.net-u). Ne vem. Še nimam izkušenj.

Ja, punce, a smo tokrat samo me tri na dieti? Najbrž je kriv Valentinček.

lp
Modra

Ja zgleda. Saj tudi jaz že komaj čakam na naše pozno kosilo. Zjutraj pa sem bila že z mojmu na bližnjemu hribu, tak da sem kar pridna. Sam laačnna. Pa stehrala sem se tudi in bila eno kilo lažja. Še malo…..

Kdaj je pa naslednja luna???

Lp

No, smo zmagale???

Sarah, tudi meni se je tehtnica nasmehnila z dvema kg manj, od katerih bom najbrž polovico spet pridelala nazaj glede na kulinariko tega vikenda. Prav imaš, takšen koristen trimček je kar OK, sem ga tudi jaz uporabila, da je hitreje minilo do konca.

Sunshine, naslednja luna je spet v petek malo pred pol enajsto dopoldan. Če hočeš do minute natančno, poglej na Lunin.net.

Od Sangrije še ni glasu. Sporoči, če ti je uspelo!

lp
Modra

Točna ura je v petek 10:19.

Hvala – upam, da nam bo uspelo.

Ker bo ta petek zame prva luna se mi na vsake toliko časa porodi kakšno vprašanje, upam, da nisem preveč tečna. Torej, petek, 10.20 – zanima me ali do takrat lahko kaj ješ? Kakšen bo vaš delovni dan oz. kako so zgledali prejšnji?

Hvala.

LP

Ni priporočljivo, da ješ do zadnje minute. Kakšno uro prej pojej kaj lahkega, potem pa kar začni piti čajčke. Kakšnih šest ur kasneje (vsaj po mojih izkušnjah) začne črvičiti po želodcu, ampak ti se boš seveda zavedala, da kilogrami s tebe kar letijo in ti niti na misel ne bo prišlo, da bi ugriznila v hrano….:))))

Potem začne malce mraziti, pa kakšen glavobol se tudi lahko pojavi, ampak to olajšaš s čajčki in kakšno kavico. Zato se tudi s Sarah in Sangrijo hecamo, da se bomo toplo oblekle, kadar je luna.

Skratka, če boš disciplinirana, ti bo ob 10,20 naslednjega dne tehtnica pokazala 1-2 kg manj, ki jih tudi ne boš zlahka spet pridobila, če boš jedla toliko, da boš zgolj potešila lakoto in ne boš poskušala nadomestiti ves deficit za 24 ur nazaj.

In tako nadaljuješ pri vsaki lunini meni.

Morda ne bo odveč še kakšen nasvet Sarah in Sangrije.

lp
Modra

Hvala. Sedaj imam kar nasmešek na ustih, saj sem se resno odločila, da poskusim z luno. Ta ima že tako dosti vpliva name. In vidim, da nisem sama (podpora ima veliko vlogo, pozitivno seveda). :)))) Kakšne čaje pa pijete (pravi, iz vrečk), se sme dodajati limona??
Hvala za odgovor.

LP

Jaz pijem čaj iz vrečk, nesladkan seveda in brez limone. Dan preživim kot ponavadi. Grem v službo. Popoldne po opravkih, če se da, še kaj pomigam. Ja lakota pri meni vedno nastopi. Samo prva luna mi je bila najtežja. Res me je bolela glava, tako, da sem sam čakala, da grem spat.
Moram pa reči, da potem, ko jo uspešno opravim, je zadovoljstvo veliko, pa tudi kile gredo dol. Tako, da ti se nam kar veselo pridruži.

Imam podobne izkušnje kot Sarah in Modra. Verjetno boš prvič malo “premražena”, tako da se malo bolj toplo obleci. Drugače pa veliko nesladkanega čaja, ter vode….
Meni osebno v službi ni problem zdržat. Težje je doma. Vendar se kar zamotim z pospravljanjem ali pa grem ven. Tisti dan ko imam post, grem tudi bolj zgodaj spat.
Kile gredo dol! Preverjeno! In pa seveda dobrodošla!

Hvala za odgovore. Danes sem stopila na tehtnico in le ta je pokazal – 2 kg. Jupi!!!! Kasneje grem še na aerobiko, potem pa še luna v petek, naslednji teden bom pa že kot misica (hahaha).

P.S. Bom toplo oblečena! :)))

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close