Sarah, Modra
O.K. ne bom se vdala. Grem zraven. Ja glede teže je pa takole. Ena kila manj je. Sicer pri luni zgubim vedno tam okoli 1,5, sam pol nazaj dobim. Sam bom nadaljevala, ker kot sem že napisala, se pravi efekt pokaže baje šele po 2 ali 3 mesecih (tako sem prebrala na luna.net-u). Ne vem. Še nimam izkušenj.
No, smo zmagale???
Sarah, tudi meni se je tehtnica nasmehnila z dvema kg manj, od katerih bom najbrž polovico spet pridelala nazaj glede na kulinariko tega vikenda. Prav imaš, takšen koristen trimček je kar OK, sem ga tudi jaz uporabila, da je hitreje minilo do konca.
Sunshine, naslednja luna je spet v petek malo pred pol enajsto dopoldan. Če hočeš do minute natančno, poglej na Lunin.net.
Od Sangrije še ni glasu. Sporoči, če ti je uspelo!
lp
Modra
Ni priporočljivo, da ješ do zadnje minute. Kakšno uro prej pojej kaj lahkega, potem pa kar začni piti čajčke. Kakšnih šest ur kasneje (vsaj po mojih izkušnjah) začne črvičiti po želodcu, ampak ti se boš seveda zavedala, da kilogrami s tebe kar letijo in ti niti na misel ne bo prišlo, da bi ugriznila v hrano….:))))
Potem začne malce mraziti, pa kakšen glavobol se tudi lahko pojavi, ampak to olajšaš s čajčki in kakšno kavico. Zato se tudi s Sarah in Sangrijo hecamo, da se bomo toplo oblekle, kadar je luna.
Skratka, če boš disciplinirana, ti bo ob 10,20 naslednjega dne tehtnica pokazala 1-2 kg manj, ki jih tudi ne boš zlahka spet pridobila, če boš jedla toliko, da boš zgolj potešila lakoto in ne boš poskušala nadomestiti ves deficit za 24 ur nazaj.
In tako nadaljuješ pri vsaki lunini meni.
Morda ne bo odveč še kakšen nasvet Sarah in Sangrije.
lp
Modra
Jaz pijem čaj iz vrečk, nesladkan seveda in brez limone. Dan preživim kot ponavadi. Grem v službo. Popoldne po opravkih, če se da, še kaj pomigam. Ja lakota pri meni vedno nastopi. Samo prva luna mi je bila najtežja. Res me je bolela glava, tako, da sem sam čakala, da grem spat.
Moram pa reči, da potem, ko jo uspešno opravim, je zadovoljstvo veliko, pa tudi kile gredo dol. Tako, da ti se nam kar veselo pridruži.
Imam podobne izkušnje kot Sarah in Modra. Verjetno boš prvič malo “premražena”, tako da se malo bolj toplo obleci. Drugače pa veliko nesladkanega čaja, ter vode….
Meni osebno v službi ni problem zdržat. Težje je doma. Vendar se kar zamotim z pospravljanjem ali pa grem ven. Tisti dan ko imam post, grem tudi bolj zgodaj spat.
Kile gredo dol! Preverjeno! In pa seveda dobrodošla!
Forum je zaprt za komentiranje.