Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Santorini v septembru

Santorini v septembru

Konec septembra se odpravljam na Santorini, pa me zanima, če ima kdo izkušnje s tem otokom v tem mesecu: kakšne so temperature, gužva z absolvetskimi izleti, …
Ali pa, če mi kdo lahko predlaga, kateri otok se takrat najbolj izplača obiskat za bolj romantično potovanje in ne 24-urno popivanje?
Hvala za pomoč 🙂

Če bo vse po sreči, greva midva tudi v petek dol. Sicer z agencijo, ampak vseeno. Temperature so baje od 25-30 stopinj C, voda okrog 22-24 stopinj. Za absolventske izlete ne vem, kako je, pomoje jih je po drugih otokih precej več. Menda otok velja bolj za romatničnega/družinskega, manj žurerskega. V tem času se že hitro stemni (računaj, da so eno uro pred sreednjeevrospkim časom). Jaz komaj čakam …

Kot nadomestno varianto bi ti pa predlagala (če že ne bosta šla na Santorini) Kefalonijo ali pa Karpathos.

Santorini je super varianta in najbolj romantičen otok, kar sem jih vidla (pa sem jih že nakaj v Grčiji)
Gužve pa ne bi smelo biti.Ne pozabi na ogled sončnega zahoda v mestecu Fira ( verjetno nisem prav napisala )Joj, kje so tisti časi……..

Sončni zahod je najlepši v Oji.
Fira se pa napiše kot Thira.
Santorini je res božanski.

Hoj Aja, ja če bo vse po sreči greva tudi midva v petek. Jaz imam še ene obveznosti, zato kar ne upava vplačat in bova počakala še do jutri. Če ne bo več prostih mest, pa nameravava it 24.9.. V kateri hotel gresta?
No, če greva v petek, se pa vidimo, ane? Uživajta!

Ja…s prostimi mesti bosta morala imet res hudo srečo, ker so avioni ful polni. Midva greva prek Ilirike, aranžma je od Atlasa. Hotel naj bi bil najprej Astro, pa bo zdaj Orion (***).

Mogoče se pa vidimo 😉 Tudi vama želim uživancijo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close