Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SANJSKI MOŠKI

SANJSKI MOŠKI

Mene pa zanima, če kdo ve, katero punco si je izbral Damir – svetlolaso Simono, ali vojakinjo Natašo ?
Govori se namreč oboje .

Mina

Natašo. Preberi si v novi Jani – sem jo slučajno dobila danes v roke … Baje je vse skupaj ena velika polomija.

LP

Svetlolaso Simono.Piše v novi Novi.

Znimivo. Potem Je v Jani narobe oz. v Novi. Je to spet reklamna poteza, da se bo to bolj gledalo?!

LP

jst sem pa slišala za uno eno iz slovenjgradca (ne vem imena)… pa da ma una clo tipa že doma…

Skupaj je s ta temno, kajti zadnjič sem ju videla skupaj v Ljubljani pri Prešercu, kako sta se držala za roke, ampak se mi zdi neumna poteza oddaj sploh še ni konec, pa se že kažeta:)…

Trapasta oddaja, da se jo še gledati ne da.

Pa se vam ta tip zdi take sorte, da se bo po končanem snemanju samo z eno družil?:)

Točno to….se strinjam s samostojno….mislim da je tale tipček pošteno aktiven tudi ko se kamere ugasnejo….

A z Natašo je polomija? zakaj pa?

Mislim, da je bilo z včerajšnje oddaje jasno katero je izbral

Zakaj je z Natašo polomija?

meni je tip grozen…in zares…sigurno je hiperaktiven…

Za vse njegove oboževalke…

ja, pa tip je u iber ego

ena je lepo povedala, ” eni moški nikoli ne odrastejo”

edina skrivnost je še, ali je Natašo izbral kot njemu najprimernejšo ali kot Queen of his hart

in pa seveda kako gurata skupaj

In kaj če je ego.

Sej na take ženske palijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

he he he Spider

to je pričakoval tudi g. Sanjski, samo ženske niso pokazale preveč navdušenja, vsaj glede na najegove komentarje: “…ja bi mogle več pokazat, pa bolj izstopat, pa energija …”

Groza. Polomija vse skupaj. Tale tip je najbolj navaden kreten. Taki so se včasih s spuščenimi O’Neill jugoti po vaseh furali, a zdaj pa jih predstavljajo kot sanjske moške? Še o moški bi se dalo debatirat, kaj šele o sanjski.

Jaz sem gledala že nekaj časa nazaj zo oddajo v ZDA. Sanjski moški pa je bil vnuk od FIRESTONE-a. Moški fejst ko hudiča, bogat da te kap, urejen, uglajen in s tako karizmo da ni res. Vsako punči je očaral.
Bilo je tako napeto, ker res nismo do zadnjega vedeli katero si je zbral.

Do žensk je bil pozoren, uglajen in vsaki je dal vedeti da je nekaj posebnega. Ženske so norele. Nobena ni rekla, da ona se pa že ne bo borila zanj?! HALOOO????? Ženske so spletkarile ena proti drugi, se jokale,pravi reality show.

Potem pa tu postavijo Damira, ki živi doma, ki ni fejst, ki nima nobenega čarma, nobene karizme, nobene uglajenosti. Tip bo šel za vsako ki ima dve minuti časa. Ne vem no, ni čudno da ženskam ni bilo do igre. Škoda, oddaja bi bila lahko dobra je pa zanič.

Mojca

Se strinjam z Mojco, pa še menda da nima ravno zavidljive preteklosti.
Pa njegov poklic???? Mislim, da je en navaden švercar.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close