Sanjski moški
Nekaj časa nazaj sem gledala pri Oprah njihovo verzijo Sanjskega moškega in kako je cela Amerika vzdihovala in stokala. In kako je sočustvovala z eno izmed zanjih dveh kandidatk,ki je ni izbral.
In sedaj, samske ženske – imate priložnost spoznati sanjskega moškega in uživati v soju kamer – isto oddajo začnejo na POP tv.
Punce – v napad.:)
Edini firbec je samo ta – kakšen bo po njihovem sanjski moški? Oziroma – katerega so po njihovem mnenju izbrali za sanjskega?
lp
Moje skromno mnenje je, da bo kot sanjski moški nastopil kar producent in si je oddajo zamislil samo zato, da se bo malce poigral z naivnimi najstnicami.
Sam sem direktor večjega podjetja in vsake toliko časa objavim razpis za tajnico, čeprav je dejansko ne potrebujem. Samo zaradi avdicije in informativnih razgovorov da se malce pozabavam in da čas hitreje mine.
Podobna fora so tudi razni izbori za misice. Za gledalce show v zakulisju pa …
Em,
sem pogledala razpis na http://www.sanjskimoski.com
pol smo se pa s sodelavkami vprašale kaj je kriterij za “uspešnega” moškega?
hiša, stanovanje, glamour, da je iz dobre familije, …. koliko mora na mesec prinesti domov …. pa smo hit ugotovile, da so naši kriteriji “uspešnosti” zelo različni
moja stava je, da gre za Jana Plestenjaka
Hm, hm, hm…
Glede Škratkovega confession-a: vsak ima svoje fetiše in s tem posledično zadovoljitve svojih potreb: takšne ali drugačne. Nekateri vsaj to priznajo, nekateri pa ne. Pa čeprav tukaj. PA čeprav je lahko nakladanje, ali pa tudi ne. Nekateri se kar zabavamo, ko to beremo! In ne potrebujemo španskih nadaljevank in rumenega tiska :-)))))
Aiken
Ravno ta vikend sem gledala ameriško zadnjo potegavščino. Izbrali so sanjskega moškega……..in določeno število kandidatk…..in jih zaprli v nek grad v Franciji.
Vsem kandidatkam so povedali, da je on ravno podedoval 50 miljonov dolarjev. V resnici pa je on navadni gradbeni delavec.
In sedaj jih zanima kaj bo zmagalo, ko bo izbranka izvedela resnico? Denar ali ljubezen?
Mislim, kaj vse počnejo za rating…….to se mi pa zdi, da je šlo predaleč.
Kakšno foro si bodo izmislili pri nas?
lp
Forum je zaprt za komentiranje.