Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjski moški, višek primitivizma

Sanjski moški, višek primitivizma

Danes je v oddaji ‘blestela’ neka naduta šarlatanka, kvazi psihološka astrologinja, ki ljudi zmerja z luzerji, nekateri po njenem cenjenem mnenju menda ne znajo šteti niti do pet. Se je res treba spustiti na absolutni moralni poden za višjo gledanost?

Teodora Erhatič je menda ime tej motenki.

Psihološka astologinja. Muhahahah.

vse je del scenarija; kot tista  koketna in nerodna natakarica ( je pravzaparav dramska igralka), na zmenku z Lauro 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Katastrofa, 22.05.2021 ob 21:11

Danes je v oddaji ‘blestela’ neka naduta šarlatanka, kvazi psihološka astrologinja, ki ljudi zmerja z luzerji, nekateri po njenem cenjenem mnenju menda ne znajo šteti niti do pet. Se je res treba spustiti na absolutni moralni poden za višjo gledanost?

Teodora Erhatič je menda ime tej motenki.

Ko ji bo crknil laptop, bo mrzla. Ona ni A od astrologinje. V drugih oddajah samo neko ugibanje….deluje tako zdolgočaseno. Skratka, brezvezna baba.

To je ful lepo psihološko povedala, da izgleda Nina kot da do pet ne zna štet. Si je naredila dobro reklamo za svoje psihološko svetovanje. Groza in taki ljudje se imajo za kvazi psihoterapevte.

Koliko ste vi vsi stari? Jaz sem manj od vas vseh in na daleč vidim, da ljudje sploh ne znajo igrat, šova se mi pa tudi sploh ni dalo gledat. V drugih oddajah je bilo vsak tako narejeno, da je zgledalo resnično in sem padla na vse mjihove fore, tole je pa drek že od starta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close