Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjski moški, mladost je norost.

Sanjski moški, mladost je norost.

Točno tako. Tale Gregor se je izpostavil, da zdaj cela Slovenija blebeta o njemu, na koncu mora pa ven metat punce, ki so mu všeč in notri (po scenariju POP TV-ja zaradi drame in intrig ter posledično višje gledanosti) obdržati najbolj zoprne, grde in primitivne babure.

A ga je kdo silil?

Je bil še malo preveč naiven – saj se bo (iz) naučil.
Pa saj zastonj zagotovo tega ne počne, honorar tudi pade; si je lepo svoje domovanje na Lavrici zrihtal :). Zakaj pa ne, koneckoncev? Prijetno s koristnim. Bo po koncu šova še kak “mesec” muha enodnevnica, potem pa bo pozabljeno in bo lahko živel naprej normalno življenje.
Saj to, da je to cena izpostavitve, da Slovenija gleda in kometira, pa je sprejel in mora sprejeti, je podpisal s pogodbo. Če je v mejah normale, reale in nežaljenja, je to čisto OK. To je cena, ki jo mora sprejeti vsak tak, ki gre v tak licenčni šov in podpiše pogodbo o sodelovanju. Ker licenčni šovi so z namenom šovi – ker imajo vedno v ozadju scenarij ustvarjalcev. Vedno.

a ni bilo rečeno, da je igral nogomet v avstriji?
moj bratranec je bil en tak povprečen fuzbaler, ki je šel igrat v žnj ligo v avstrijo kot popoldansko obrt. hkrati je bil redno zaposlen pri nas.
s tem žnj brcanjem si je lahko kupil stanovanje v mariboru, da ga je oddajal. tak mimogrede.

ne razumem kaj je narobe s tem da je tip hišnik. Pač obvlada razno razna popravila. Kaj bi dala, da moj obvlada popravila hiše, da nama nebi bilo treba za vsako stvar nekoga plačevat. Ne razumem zakaj se tako utikate v to kaj on dela. Nekdo z resno službo se ne more prijavljat v take šove. Eni ljudje ste res kratki in počasi dojemljivi. Sicer so mi trapasti vsi, on in ženske ampak nimam težav s tem kaj kdo dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close