Sanjski moški, mladost je norost.
Ja in , pa kaj potem? Vsako delo je častno. Kaj pa ti delaš?
Morda “komolce drgneš” na vodilnem položaju in druge psihopatsko hjebeš v glavo -kar je značilno za nekatere vodilne, ko priplezajo do glavnih stolškov v firmah?
Če je dečko pameten in se ne bo ozmolil sedaj na hitro z eno samo zato, da bo imel potomce, se bo že znašel v življenju. Ima več kot časa dovolj – do 50ega, če je treba.
Ja in , pa kaj potem? Vsako delo je častno. Kaj pa ti delaš?
Morda “komolce drgneš” na vodilnem položaju in druge psihopatsko hjebeš v glavo -kar je značilno za nekatere vodilne, ko priplezajo do glavnih stolškov v firmah?
Če je dečko pameten in se ne bo ozmolil sedaj na hitro z eno samo zato, da bo imel potomce, se bo že znašel v življenju. Ima več kot časa dovolj – do 50ega, če je treba.
[/quote]
se popolnoma strinjam, da je vsako delo častno. Ni pa sanjsko, daleč od tega. Njegovo je zelo povprečno, če ne celo en malce podpovprečno. Tudi hot-dog je lahko večerja, je tako? Bi tudi tukaj ženske rekle, da jih je peljal na sanjsko večerjo?
To nikakor ne drži.
Dobit je ne bi mogel samo kot “cabin crew” torej kot stevard pri letalskih družbah ala Etihad, Qatar in Emirates ( arapini), ker se vidijo ven izpod obleke – pa še to, če nosi dolge rokave, verjeno se ne vidijo.
Ameriška vojska naprimer tudi brez težav zaposljuje tudi tetovirane, ne smejo jih imet samo na vidnih delih rok, pa na vratu in na obrazu. Samo toliko, za tvoje nebuloze.
To nikakor ne drži.
Dobit je ne bi mogel samo kot “cabin crew” torej kot stevard pri letalskih družbah ala Etihad, Qatar in Emirates ( arapini), ker se vidijo ven izpod obleke – pa še to, če nosi dolge rokave, verjeno se ne vidijo.
Ameriška vojska naprimer tudi brez težav zaposljuje tudi tetovirane, ne smejo jih imet samo na vidnih delih rok, pa na vratu in na obrazu. Samo toliko, za tvoje nebuloze.
[/quote]
Naštete kariere so pa res sanjske, wow, steward ali pa celo vojak…. to pa ni kar tako 🙂
se popolnoma strinjam, da je vsako delo častno. Ni pa sanjsko, daleč od tega. Njegovo je zelo povprečno, če ne celo en malce podpovprečno. Tudi hot-dog je lahko večerja, je tako? Bi tudi tukaj ženske rekle, da jih je peljal na sanjsko večerjo?
[/quote]
Vsekakor. Če je moški oseba na mestu, predvsem z nepokvarjenim karkterjem in moralnimi vrednostami ( kar je v teh časih že prava rednost, iščeš lahko pri belem dnevu z lučjo); je lahko tudi hot dog odlična večerja. Kot meni ne pomeni to, da bi se moral z nekim “plehom” pripeljat na zmenek. zaradi mene se lahko s kolesom, ali pride peš – če ima glavo popšlithano, je vredno vse.
Sem vozila avtomobile za 70.000-120.00 EUR, ki jih je lahko vozil moj po službenih privilegijih, pa ga ni denarja, da s tako osebo ostanem do konca življenja. jih izpridi in pokvari marsika, potegne noter v vrtinec odvisnosti od materialnega in sedenja na določenm službenem stolu – pa ne s trudim lastnih možganov in rok – nastavljenosti ( to je še najbolj sramotno). Predvsem denar, oblast in moč nadvlade drugih pokvarinekatere moške, zelo. zato pa še enkrat – četudi je vzdrževalec strojev v fabrki, pa se vozi z nevpadljivim avtomobilom -če je v glavi normalen in ceni moralne vrednote, ga ne bom odfrcala s svojih ramen.
To nikakor ne drži.
[/quote]
Pišuka si mu pa ti fouš, koliko zaničevalnega negativnega gneva po njem zlivaš, pa niti osebno ga očitno ne poznaš, samo glede na videno.. Toliko za tvoje nebuloze.
Naštete kariere so pa res sanjske, wow, steward ali pa celo vojak…. to pa ni kar tako 🙂
[/quote]
Brez skrbi, oba taka kot cabin crew ali army soldier zaslužita več, kot ti v kakšni JU službi – par tisoč evrov ali pa dolarjev na mesec :). In primerjava je bila zgolj infomrativne narave, ne za “prgmej”.
Men mora bit moški seveda najprej tko vizualno všeč, sam mora biti pa tud uspešen. Povprečneži me ne zanimajo. No money, no honey. Je pa tud res, da nisem ločenka. Sama zaslužim od 7 do 10 tisoč na mesec, odvisno od meseca. Moški mora zaslužiti več od mene, drugače me ne zanima. Tiste ki sanjate od nekem dobrem srčku, ste pa bodisi neprivlačne ali pa zgolj butaste
Kokoška. Smo živele, mnogo let, držale skušaj družino in tudi krile zadnjico takemu, kot ga ti iščeš xD; zaslužki preko 10.00 eur mesečno – netto. Pa tudi moji so bili par tisoč mesečno, da ne bo pomote, ko me je spoznal – je pa ON iskal tako, načrtno, sem bila njegov plen in ulov, takrat še nevedoč, ker sem bila mlada, naivn na njegove lepe besede in zaljubljena. pa takrat ni imel toliko plače, o ne…. Na mojem hrbtu je delal svojo kariero, z vsem mojim odobravanjem in odrekanju marsičemu. Pa ga ni denarja, da takemu še kdaj kaj od sebe dam na voljo. Ja, raje nepokvarjenega , nematerialističnega, dobrega po “srčku”, kot praviš. Visoke vsote denarja pokvarijo in izpridijo veliko in večino ljudi. čakaj in se čudi xD
Mislim, da tu ni problem, kaj on dela. Pa če bi odvažal smeti pa kaj. Samo ne se potem sprenevedati oz lagati o drugem boljšem delovnem mestu. S tem samo o sebi pove, da ni zadovoljen, kaj dela, če to taji pa še smeši se s tem. Enako kot, da bi nekdo rekel, da je diplomiral pa v resnici ni. Sicer pa so mu punce po izobrazbi in njihovih delovnih mestih čisto primerljive, ene še tega ne delajo, kar dela on.
verjetno ao to z sluzbo malce zavili v celofan, da se slisi bolj sanjsko. sicer pa z delom, ki ga opravlja ni nic narobe in ne vidim v tem neke sramote. po vsej verjetnosti je za celofan in pentljo odgovoren pup tv.
drugace pa kot je ze nekdo napisal, novena od kandidatk ni niti priblizno sanjska z bajno kariero in zasluzki. tako da je cisto ok, ce so glede tega na nekje podobni ravni.
[/quote]
Sanje so različnih žanrov, imaš od ekstatičnih, prek dramatičnih, pa vse do mor 😉
Naziv tega delovnega mesta je “vzdrževalec proizvodnje linije”, “vzdrževalec v proizvodnji”, če še ne veš.
https://www.ess.gov.si/ncips/cips/opisi_poklicev/opis_poklica?Kljuc=3443
Ja, in nič ni narobe – vsako delo je častno. Tudi tistih, ki delajo na prozivodnji liniji v tovarni. Dekline v šovu kot kandidatke pa so res “cvet in ibor” producentov, očitno z namenom :). So iskali prav take “težke” karakterje in s čutveno travma prtljago iz preteklosti.
Forum je zaprt za komentiranje.