Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjski moški in še tri dekleta…

Sanjski moški in še tri dekleta…

po resnic povedan, moj mnenje je, da so vse avše, pa Damir je tut tak samovšečnež da kr res ni. tko da tega sranja js raj ne gledam

Spadey, to bi itak rekli za vsakega, kdorkoli bi nastopil. Zanimivo, da pri debati o tej nemški oddaji ni takih komentarjev. Le zakaj?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ahhhhh

samski moški

je pa izbral največji “duvatorki”

Sej una mojca je res ena trapa

No ta druga pa itak misli samo na seks…

jao jao

“Sej una mojca je res ena trapa”

Zakaj že?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

joj “lubi” bojan, saj nisem rekla da sem pametna, a to še ne spremeni dejstva, da ste vi prfuknjeni!

zakaj že?

ja samo poglej jo. Obnaša se kot ena 14-letnica in je otročja kot ne vem kva…

Se dela kao neki simpatično, v resnici je pa grebatorka, ki je zvisela kot feferon!

A taka da je, praviš? No ne vem, ker nisem gledal.

Nataša ti komanduj v vojski in ne lajaj,da so forumovci po tvoji brutalni nekulturi “prfuknjeni”.Obnašaj se kot normalen človek,ne pa kot ena sexualna divja prepotentna keš pi_ka.

Bravo Bojan, Nataša grow up…

Hvala.Tale Damir bo pod komando in diktaturo “velike”keš bejbe postal en velik copatek in ga bo imela zapeljiva Nataša še kako pod nadzorom,pod komando in jo bo moral vse ubogati,kot kakšen ubogljivi kužek.No mogoče mu pa mazohizem v lažji obliki ustreza.Nataša je nezrela in ji ustreza samo medijska pozornost.Svetujem ji,da se še nekaj let udeležuje norih in primernih zanjo rave zabav.

Kar se tiče moškega na RTL moram povedati tistim, ki ste to oddajo gledali, da potem ni ostal z zadnjo izbrano dimnikarko, pač pa hodi sedaj s tisto, ki je bila predzadnja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close