Sanjski moški in še tri dekleta…
PA KAJ SI JA NOR, KAK JE BLO TO ZDAJ SMESNO, KO SEM BRALA VASE POSTE. SIMONA, NATASA, MOJCA, PA KAJ NE VIDITE DA JE V IGRI SAMO DENAR IN POPTV, MOJCO SO DO KONCA VLEKLI ITAK SAMO ZARAD POPSTARS, KER SE JE ZE TAM POKAZALA IN JE BILO BOLJ VABLJIVO YA POPTV. CE MENE VPRASATE, UNI S POPTV/JA LEPO DIRIGIRAJO DAMIRJU KAKO SE MORA VEST, DA JE JA BOLJ GLEDANO. CE BI JIH SAMO NA DALEC GLEDAL, NE BI BILO ZA NAS GLEDALCE ZANIMIVO. SLATANJE, JA, SEKS NAVIDEZEN, JA, VSE JE BIZNISSSSSSSSSS, MJAMI.
sem brala na njihovi spletni strani komentarje gledalcev in je en komentar Damir ful pohvalil, ko sem ga prebrala sem videla kako ta človek nima vse pošlihtano. Pohvalil je post v katerem Simono ful pokažejo v negativnem smislu, Natašo pa v super oh in sploh, tako da mislim sploh ni vprašanje katera je tista. Sanjski človek toliko bi imel sigurno toliko dostojanstva, da ne bi želel drugih deklet pokazati v negativnem smislu, žal, žal
Gledala sem to oddajo na RTL pred kakšnim letom. Tisti sanjski moški je bil res tak, da so ti šli mravljinci po hrbtu: visok, temnolas, kar pa je najpomembneje, pravi kavalir – olikan, njegovo vedenje je bilo brezhibno. Pa še potomec nekih grofov je bil … Skratka, ko sem gledala slovensko različico, sem bila zelo razočarana – pa ne toliko zaradi videza sanjskega moškega, kot zaradi njegovega vedenja. Kakšen bonton pa bi lahko prebral, da bi vedel, da se zobotrebcev ne žveči … to je samo ena cvetka, saj jih je bilo toliko, da sem kar televizor ugasnila. POP TV bi se res lahko bolj potrudil pri iskanju sanjskega moškega!
Men se tale sanjski moški zdi ena huda pomota. A je sploh mogoče, da se en moški tako brezhibno spozna na tolk reči? Najbrž bi nas moral držati v negotovosti, odkar pa se z mečka z Natašo, je vse jasno. No, če bo izbral kako drugo, bo izpadel še večji čobme, kot je do zdaj. No, sicer mi je vseeno, ampak jaz se zabavam, moj dec pa tud, ko gledava!
fak pa kakšne ma ta damir…non stop kr neki govori kokr da on vse ve…..ma neb se nikol tko ponižala kokr so se te punce….neb rekla da bi ja res bil sanjski moški…..ma da bi mi ga podaril ga neb hotla…nenormalno me nervira z njegovimi izjavami…kokr da on vse ve…pa največji glumac je….ej pa kako ga ni sram dons pogledat v oči simoninim ta starim…..gnoj!!!!
Moji kriteriji za sanjskega moška:
– da ne živi pri starših
– da ne glede na izorazbo je uspešen v tem kar dela
– da uživa v življenju
– da ima čarm, karizmo
– da je nekaj na njem, da ne moreš pogledat stran
– da ko te gleda veš da si edina ženska na celem svetu in da je celo življenje ćakal samo tebe,………..
Zame Damir ni to.
Mojca
———————————
Se strinjam :)) sam tist zadnje je mal naivno, drugač pa vse drži pa OK recimo da si vsaj misliš da je tako :)))
men je tale Nataša ena perverznica pa radodajka. Škoda mi je Simone, ki deluje poštena punca, da zgublja čas s tem tipom. Pa še to – groza kakšne kretene oz. glupače plačujemo iz davkoplačevalskega denarja. Pa taka profesionalna vojska! Lepo prosim, če je dvignjen sredinec profesionalen pol sem jaz papež.
Zgleda da vojska vse pobere…
Bolj ko tole gledam bolj se mi zdi da bo tale Damir sam denar popokal, svoje sanjske ženske pa ne išče preko oddaje. Glede na to, da si je zgleda ogrel za največjo kretenko, ki jo po kmalu dal na čevelj…
Forum je zaprt za komentiranje.