Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjski dečko rousta dalje

Sanjski dečko rousta dalje

Kaj je sluzasta ta Tina, v sanjskem moškem, ki je imela z njim zmenek. Skozi rine tisti jezik na gornje zobe. Pomanjševalnice nonstop iz njenih ust.

Pogrnila je pa z uno izjavo – zaupaj mi svojo sanjsko turistično destinacijo – je izjavila “izi” -je rekla Portofino.  Si predstavaljam romatično , na balkonćku, peninca, izjavila je celo izi lajf…  – mal je svoje izkušnje opisovala.

Ženska pri 29ih ni še nič ustvarila,  se kaj pretirano pretegnila, pa bi ona izi lajf že zdej. Hahaha…

Tipična prodajalka češplje, iskalka šugadadija. Unih tajahtarskih.

Ji je Blaž lepo nazaj povedal:  In kako boš ti prišla do tega, da boš lahko uživala v Portofinu?.

Pa je spet bluzakala naprej: spakiraš in greš, samo “dobro družbo” rabiš Pa ji je Blaž lepo nazaj rekela, hm, nja, pa verjetno “kakšen evro ” 🙂

Glupka.

Dobro jo je zroastal, ko se je že mal nacukala “pjenušavog vina” – se ji je kar jezik zapletal. …

JI je rekel, da bi verjetno še njegov kozarc zeksala, če bi šel on na WC.. 🙂

Ni neumen tale dečko – še mal cukrčka in izkušenj – čez ene 10 let bo taprav.

Portofino pa res ni neka hudo nedostopna destinacija. To si lahko skoraj vsak privošči, če ima ta cilj.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2280, 22.10.2022 ob 21:47

Portofino pa res ni neka hudo nedostopna destinacija. To si lahko skoraj vsak privošči, če ima ta cilj.

Pazi: to so njene besede – besede 29 letnice, ki bi imela pri teh letih že  izi lajf, kot da je že kaj dosegla v življenju…., Ne moje besede 🙂

Evo izvoli – v povprečju milijonček, pa še malo precej čez:

..https://www.idealista.it/en/immobile/18407687/

Ko da ste mone kaj bolje…

Zadnjic tema o krvaveci pekoci vagini… Kolk se vas je javlo? Znaci imate i tog iskustva…

Maka čivčata, 22.10.2022 ob 22:05

Ko da ste mone kaj bolje…

Zadnjic tema o krvaveci pekoci vagini… Kolk se vas je javlo? Znaci imate i tog iskustva…

Ne posplošuj vse  ženske v jednu vrećicu, milenijsko detece.

Sanjska oddaja sanjskih sponzoruš, 22.10.2022 ob 22:12

Ne posplošuj vse  ženske v jednu vrećicu, milenijsko detece.

ne posplošujem. nikjer ne piše vse… blo vas je pa ene par… jel znaš…

mogo bi te nazvat matora stara.

Božo, 22.10.2022 ob 22:28

ne posplošujem. nikjer ne piše vse… blo vas je pa ene par… jel znaš…

mogo bi te nazvat matora stara.

Jaz ne – ne meči mene v ta koš te teme – ni niti enega mojega prispevka v tisti temi. Zdaj pa hitro si usta umij in se opraviči.

???

a sem kje rekel da si ti…

nočem bit nespoštljiv… ampak ne morete si vi mene podredit. al pa mi bit avtoriteta… lej kako vam je no… pa kje stari. od duhovnega premoženjskega družinskega stanja… kje model… kaj se ma tak človek sploh kaj za javljat. lekcije dajat… pričat nešto… takvom je bolje da sluša.

Sanjska oddaja sanjskih sponzoruš, 22.10.2022 ob 22:02

Pazi: to so njene besede – besede 29 letnice, ki bi imela pri teh letih že  izi lajf, kot da je že kaj dosegla v življenju…., Ne moje besede 🙂

Evo izvoli – v povprečju milijonček, pa še malo precej čez:

..https://www.idealista.it/en/immobile/18407687/

Najbrž mišljeno kot izlet, ne da tam živiš.

Sanjska oddaja sanjskih sponzoruš, 22.10.2022 ob 22:29

Jaz ne – ne meči mene v ta koš te teme – ni niti enega mojega prispevka v tisti temi. Zdaj pa hitro si usta umij in se opraviči.

Pust Boža budala se vtakne v vsako temo. Pojma nima o življenju, ustvaril nič s svojimi rokami a pametan, to pa ja. Ko zrela trešnja.

Zdaj pa hitr nekaj verskega nalepi.

Anonimno 4913, 22.10.2022 ob 22:35

Najbrž mišljeno kot izlet, ne da tam živiš.

vseeno – ena taka nima keša niti za dnevce…, rabi sponzorja. Kavica, enaka cena ko u Veneciji, cca. 5 eur na glavni piaci.

?

sej ne rabim met. piše mi sve tamo… dani mi vsi napotki.

a vi??? vi pa veste boukše… mhm… jst nimam tega. sem zahvaljujoč Bogu veliko bolj komotnejši.

Božo, 22.10.2022 ob 22:32

???

a sem kje rekel da si ti…

nočem bit nespoštljiv… ampak ne morete si vi mene podredit. al pa mi bit avtoriteta… lej kako vam je no… pa kje stari. od duhovnega premoženjskega družinskega stanja… kje model… kaj se ma tak človek sploh kaj za javljat. lekcije dajat… pričat nešto… takvom je bolje da sluša.

kopiram tvoj zapis, od zgoraj:  22.10.22 ob 22.28:

blo vas je pa ene par… jel znaš…

Zdaj pa spokaj  dol z mene. In ne serji več po temi. Hvala.

jih.

jel uredu sad?

Hahaaha ??? res so ene zgonjene do amena

Anonimno974, 23.10.2022 ob 05:50

Hahaaha ??? res so ene zgonjene do amena

Za mako ker noče citirat

ta od včerej pa tist bjonda njenih let itak nimata šans še za en krog.., saj sta prestara za tega poba, ajde ta je dobila vrtnico..

Je ok. ampak so druge še bolj ok.. Ta bi enga 10 let starjšga rabila, ne pa skor 10 let mlajšega.. Zdi se mi  tud majhna proti njemu, ni tipu glih neki hudo jebozovno, ko se more skor pol metra sklont, da bejbo zaliže..

Od kje njej keš za vse pridobljene licence??

rekel si: kot da STE monklje kaj boljše. Vključil si torev vse ženske na tem forumu.

Tale Tjaša iz prejšnje sezone je pa izgubila veš šarm. Kaj se je zgodilo s to punco? Kile? Slab smisel za modo? Prepoznavnost stopila v glavo? Življenje v Slo ji ni prizaneslo.

Kaj študira, da je pri tridesetih še vedno študentka ???

Hiha, 23.10.2022 ob 11:08

Kaj študira, da je pri tridesetih še vedno študentka ???

Verjetno študira in preučuje tiče  🙂

Una z licencami, 23.10.2022 ob 07:18

Od kje njej keš za vse pridobljene licence??

Jah od kje? Pametni starši so investirali pametno v svojo hčerko. In dobro jim je uspelo. Arijanna  Sara je top punca.

Pa dobro, saj če greš na dopust v Portofino, ni nujno, da greš v luksuzen hotel, ne? Imajo tudi tam poceni prenočišča. To mi je bilo malo čudno od Blaža …

In pokvarili so prijetno oddajo s temi tremi kokošmi od lani. Prej je bilo gledljivo (za razliko od prejšnje sezone), zdaj nič več 🙁

assa524, 23.10.2022 ob 13:21

Pa dobro, saj če greš na dopust v Portofino, ni nujno, da greš v luksuzen hotel, ne? Imajo tudi tam poceni prenočišča. To mi je bilo malo čudno od Blaža …

In pokvarili so prijetno oddajo s temi tremi kokošmi od lani. Prej je bilo gledljivo (za razliko od prejšnje sezone), zdaj nič več 🙁

Nisi štekala.

On ji je dobro nastavil realno ogledalo.. Nakazal, da kako visoko leta, pa še sama nič nima za pokazat, kaj je dosegla. Pa je od njega starejša 5 let.  🙂
Ona ni tipica za poceni nastanitve, se je tako sklasirala v sovjih odgovorih  – ona se steguje po mondenih predelih pri 29ih, jasno  zavedajoče se svojega  atributa med nogami  🙂 Štekaš sedaj?

Pa tipica je bila pjana po kozarcu penečega, saj ji je Blaž v kamero rekel, da bi spila verjetno še njegov kozarec, če gre on zdaj na WC – po tistem ko sta trknila in je rekla – ma moj je že prazen.  🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close