Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjska ženska ????

Sanjska ženska ????

Kaj pa pravte na to ? Po moje en kup sranja.

sej si vidla kaj je blo pri sanjskem moskemu….bedarija!!!

Jaz pravim, kaj pa drugega. Spluvajmo jih že zdaj. Gledali boste pa spet vsi, hehe. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

dejte se men povedat, ko zadnje case bolj ne sledim TV-ju. a mamo spet eno reality show al kaj?
no, me prav zanima!!!!

Bomo mel-do knca januarja se zbirajo kandidati, začetek februarja bodo začeli s snemanjem, tako da lahko to serijo pričakujemo enkrat marca po mojm.

kdo ve kakšna grda debilna zafrustrirana čefukrka bo tokrat na tapeti.
ti pa ko govoriš da bo to eno sranje , kaj si pša rekla prej ko je bil un tip?
a isto kot sedaj ali si rekla sranje zato, ker bo pač ***** namesto kurca??

jest ne vem ker jim da denar za to sranje .
rinijo z glavo skozi zid, večje sranje več oddaj naredijo

Mene pa firbec matra, kakšni tipi se bodo prijavljali pa kako se bodo obnašali itd. Po moje bo še večja tragikomedija kot pa sanjski moški. 🙂

Kje imajo denar za to? Kot sem slisala je veliko ljudi gledalo tistega Sanjskega moskega. Ni nujno, da folk gleda zaradi obcudovanja, lahko vecina jih je gledala, da so se lahko potem zgrazali, ampak to sploh ni vazno – vazno je, da se gleda.

tako kot na tuji tv , vse je samo biznis saj je damir tudi dobil lepo finančno nagrado treh milijonov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close