Sanjska ženska
Nak Lucy Lawless je boljša:-))))
Pa tale jeimela precej komentarjev:-))
https://www.youtube.com/watch?v=Q6omsDyFNlk%5B/quote%5D
Jap, Xena je res dobra baba. 🙂 Pa La Isla Bonita tudi. :))[/quote]
xena fix boljša ja… v vseh pogledih! 🙂
jst je neb dala v nobeno komedijo špilat, k je res dolgcajt od babe + totalno nikakva za pogledat…siva miška, nevpadljiva….boljšo srečam na cesti… 🙂 pazi zdej matkiča…. :D[/quote]
Zdej se mu bo strgalo in bo zahteval, da greva z njim na kavo, da si naju ogleda. :)) Moja mami je za Jen rekla, da ima čudno podolgovat obraz oziroma šiljasto brado. ;))[/quote]
haha…jst pr njemu odpadem, k pada na bjonde vidm…tko da me bo vsakmu primeru spluvu, tud če me vidi 😀 ma ja…pa tanke ustnce pa tak grob fris…men ne potegne no
Filozofka, midve pa imava res podoben okus. Jennifer A. sploh ne zna igrat oz. vse vloge igra na enak način.
Tisto Rachel iz Prijateljev šverca skozi vse kasnejše filme. :))[/quote]
jst je neb dala v nobeno komedijo špilat, k je res dolgcajt od babe + totalno nikakva za pogledat…siva miška, nevpadljiva….boljšo srečam na cesti… 🙂 pazi zdej matkiča…. :D[/quote]
Pa kdo bi mel Jennifer A doma da bi delal komedijo….. noben tip ki ga poznam 😛
saj verjamem filozofka, ti si boljša kot te po štelu pa faci, ziiiiiher 😛 Jaz pa sem bolj definiran kot Arnold, v svojih najboljših časih, NOT 🙂
Pa kdo bi mel Jennifer A doma da bi delal komedijo….. noben tip ki ga poznam 😛
saj verjamem filozofka, ti si boljša kot te po štelu pa faci, ziiiiiher 😛 Jaz pa sem bolj definiran kot Arnold, v svojih najboljših časih, NOT :)[/quote]
haha…sm vedla, da boš začel nazaj nergat….k en gargamel si 😀 povem kire so mi hot pa kire ne… ti maš pač kontra okus…. 🙂 kako postavo pa ma jen? včasih je vsaj joške mela…zdej še tega nima…ja mam bolš geštel k una, k nima glih nč posebnga, razn roke ma zdefinirane… ej za faco pa če ti je ona luštna, ti jst res ne morm bit-kar je logičn 🙂
Nicole Kidman v “Birthday Girl” (btw, beden film)
Pa ko ste že pri Jennifer Aniston pa Friendsih, Courtney Cox (Monica) je pri 20ih še boljš zgledala od nje :
Glede tenisačic, mam pa samo tole fotko shranjeno na kompu :
🙂
nergat? ne vem zakaj pri sanjski ženski po zunanjosti omenjamo igralsko oz katerokoli kariero…….. nima veze.
Sicer pa če boš zgledala boljše kot ona (večini planeta) pri njenih letih, potem reči da je slaba…….. Ti si kolko? Proti 30tim ona pa proti 50tim, pa verjemi, da bi najverjetneje, več tipov zbralo njo kot tebe če bi mogli…. pa ne samo zaradi denarja.
Sicer pa napisal sem, da je NEKOČ bla boljša, če sem bolj natančn, tam pri enih 40tih
Ampak nima veze, vsaka ti čast, če boš ti pri 45 zgledala tak dobro (postava) al pa boljše od nje (po oceni moških ne tebe seveda in ne 1 moškega ampak tisočih)
http://img.izismile.com/img/img2/20090806/bonus//1/jennifer_aniston_01.jpg
Pa veš da je ona visoka skor tolko kot jaz, ene 1-2cm manj če sploh………… Giant! Kolko vem ma kar par centimentrov ČEZ 180………. Zdaj pa da še da kake seksi petke gor, pa je 190+ …..
Je pa luštna ja. Ampak samo na slikah ob sebi je ne bi mel je previsoka 😛
Sadni….. tole si poglej 😀
Ufffffffffffffffffffff, postroj bi jim naredo pol pa še kak ukaz 😛
nergat? ne vem zakaj pri sanjski ženski po zunanjosti omenjamo igralsko oz katerokoli kariero…….. nima veze.
Sicer pa če boš zgledala boljše kot ona (večini planeta) pri njenih letih, potem reči da je slaba…….. Ti si kolko? Proti 30tim ona pa proti 50tim, pa verjemi, da bi najverjetneje, več tipov zbralo njo kot tebe če bi mogli…. pa ne samo zaradi denarja.
Sicer pa napisal sem, da je NEKOČ bla boljša, če sem bolj natančn, tam pri enih 40tih
Ampak nima veze, vsaka ti čast, če boš ti pri 45 zgledala tak dobro (postava) al pa boljše od nje (po oceni moških ne tebe seveda in ne 1 moškega ampak tisočih)
http://img.izismile.com/img/img2/20090806/bonus//1/jennifer_aniston_01.jpg
Pa veš da je ona visoka skor tolko kot jaz, ene 1-2cm manj če sploh………… Giant! Kolko vem ma kar par centimentrov ČEZ 180………. Zdaj pa da še da kake seksi petke gor, pa je 190+ …..
Je pa luštna ja. Ampak samo na slikah ob sebi je ne bi mel je previsoka :P[/quote]
hingisova je bla bl mala, pa tud luškana….ana je pravi model ja…sj take ne nosjo petk, al pa si basketaša ubodejo, da normaln zgleda pol 😀
Kylie Minogue, v temle videju :
Ma meni pa visoke ženske nikol niso ble dobre (večinoma) ker pri večini vlkih žensk izpade, al da zgledajo kot deske, al pa kaj hujšega…………
http://iv1.lisimg.com/image/4740292/600full-ana-ivanovic.jpg
Tu na sliki zgleda super, ko bi pa bla ob meni, pa bi se čudno počuto, ker bi bla 10cm višja od mene……. Aja, pa ljubimkuje z Bastianom (fuzbalerom) ki je nižji od nje……….
Iz tega razloga, mi tudi večina Charlijevih angelčkov sploh ni dobrih (bivših in sedanjih) pa tudi večina manekenk…….. deske in obešalniki, nič več 😀
Forum je zaprt za komentiranje.