Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjska ženska

Sanjska ženska

Malo študiram, mogoče
https://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs&list=PLCA1CE83DF7E26F10

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

če bi blo to res, bi bla angelina vsem brezvezna, najbolj fatalna ženska na svetu bi bla pa helen mirren[/quote]

Angelina je meni brezvezna…. Od nje so ostale samo ustnice in tetovaže. :))

Zanimivo je, da je Angelina bolj všeč ženskam kot moškim.

Malo študiram, mogoče
https://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs&list=PLCA1CE83DF7E26F10%5B/quote%5D

A to je tvoj tip ženske, če prav razumem?

če bi blo to res, bi bla angelina vsem brezvezna, najbolj fatalna ženska na svetu bi bla pa helen mirren[/quote]

Angelina je meni brezvezna…. Od nje so ostale samo ustnice in tetovaže. :))

Zanimivo je, da je Angelina bolj všeč ženskam kot moškim.[/quote]

men je bla prej bomba…zdej je pa nikakva k je čist presušena… + edini žnabli, k so naravni 😀

To je res. Scarlett Johansson npr. mi zlo vredu zgleda, samo kaj ko ima na smrt dolgočasen personality.

Overall pa se meni zdijo starejše filmske igralke, pri svojih 20ih, 30ih, enkrat lepše od teh, ki so šele kratek čas na sceni.

ženskam je angelina všeč zato ker je anoreksična, in ker je tako “dobrosrčna in pomaga revnim”. samo vedno pozabijo dodat, da le do tiste meje, ko ji to gre v davčno olajšavo. zeh.

Malo študiram, mogoče
https://www.youtube.com/watch?v=j-fWDrZSiZs&list=PLCA1CE83DF7E26F10%5B/quote%5D

dido ja…taka nežna, nedolžna, simpatična pač….men je povprečna….glas pa nadpovprečn 🙂

Ne. Mi je pa všeč. Tip popolne ženske je neumnost. Od tistih treh za dol past, ki sem jih omenil, je bila ena črnolaska, ena brinetka in ena blondinka in so si bile zelo različne tudi po postavi in še čem. Bile so preprosto… lepe in to brez make upa.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

No meni se zdijo lepe naslednje znane ženske: Monica Bellucci, Catherine Zeta Jones, Salma Hayek (ni klasična lepotica, ampak je zelo zanimiva), Kate Hudson, Katherine Heigl, Charlize Theron.

To smo opazili. 🙂
Sicer pa razumem wd-ja, da ne pada le na neko lepoto, ker nam je nekaterim moškim pomembno še kaj drugega, kot lepota in zato neka ženska, pa čeprav prava lepotica, na sliki zgleda kot knjiga brez vsebine. 🙂
Težko je to razložiti v par besedah.

Scarlett Johansson je ena najbolj inteligentnih, zanimivih in izobraženih igralk :)))
ne pa tko kot tista glupača megan fox, ki igra v franšizah ipd. ala transformerji in z drugo glavno “zvezdo” uspeta posnet cel film z 2-imi besedami (gogogo, runrunrun)

Rachel Weisz , aishwarya rai, Eva Mendez, mi pride še na misel, kaj vem. Grdih žensk pravzaprav ne poznam.

glih ti pravim, da mi je zdej katastrofa, k je anoreksična…prej je bla fajna….dobr, men so všeč tud tattooji drgač, ampak nema veze to z njo, pač jih tud ma…. humanitarc je pa res full, ne sam kadar kdo snema, tud drgač je mislim da največ naredla od teh zvezdnic na tem področju…

p.s. isto je z nino osenar…prej bomba, zdej adijo…čist je shujšana, brez oblin… (pustmo karakter)

Tudi, meni, mogoče še Sharon Stone včasih. Ampak, nobena ni presežek razen mogoče Monice.

pa sj je tud fajna no…ampak tko no…men ni med top….sam vizualo glej, če lahk…. pustmo inteligenco, dosežke, itd.

Tista mi je bla tud dobra, k je igrala v Karate Kid, Cocktail (s Tom Cruisom), Back to the Future,…

kaj dela obup, tale bi še s čepinko hodu 😀 😛

Elizabeth Shoe? Ja, tista je zelo simpatična.

Pa Uma Thurman, Liv Tyler… en kup jih je, pa vseeno…

Mene ljubezen ves čas, poznaš kak protistrup? :)[/quote]

seveda- sovraštvo 😀

če pa sadni jamra, da ni zanimiva :))) on, ki baje sam na lepoto gleda (se se še sam ne more odločit, kaj bi rad) 😀
meni je scarlett ful huda. tud samo vizualno.

evo se najdejo…men še charlize theron recimo…

kaj dela obup, tale bi še s čepinko hodu 😀 :P[/quote] V bistvu ne, če bi hotel bit v vezi, bi tudi bil. Vseeno poznam precej žensk.

evo se najdejo…men še charlize theron recimo…[/quote]
simpatična
https://www.youtube.com/watch?v=m3TTi_gAS5c

kaj dela obup, tale bi še s čepinko hodu 😀 :P[/quote] V bistvu ne, če bi hotel bit v vezi, bi tudi bil. Vseeno poznam precej žensk.[/quote]

haha….evo…smo že zajadral…konc poante teme….gremo spet na isto debato kot vedno, jeeeejjjj 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close