Sanjska ženska
Sadni, tole je samo zate….Tu ji je wasabi (po njenem mustard oz. gorčica) prečistil nos:
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › Sanjska ženska
a ni ta že malo predebela zate? 🙂
Ma ti si debela.
evo, je že užaljen :)))))))
sam vprašam, no. ker skoz praviš, kako morajo bit punce suhe :))))
Zgin vn z moje teme. Pogršala jo boš.
ja, sej sm vedla, da imaš fetiš na stare mame. sej maš prav. te lahko še kaj naučijo. :)))
fran? the babysitter ? hm….men pa od teh starejših res ful cindy crawford, sandra bullock, eva mendes pa halle berry…od mlajših pa adriana lima, jessica alba, mila kunis, natalie imbruglia,….
[img]http://projectshanks.com/wp-content/uploads/2014/05/eva-longoria-4.jpg[/img]
pa eva 🙂
Torej medijsko promovirana klišejska lepota, ki ne presega znanih osebnosti s področja zabave in mode? 😉
ja seveda…. govori se tle izključno o izgledu…ka te spet matra?
Ne vem, kaj je z menoj narobe…. Zakaj moram človeka spoznat, preden mi postane všeč. No, če mi postane.
haha nč ni narobe s tabo wd- jst sm sam povedla kire so pa men sexy vizualno 🙂
P.S. megan fox sm pozabla pa angelino k je bla še ful huda….zdej je katastrofa…pa severino 🙂
Vizualno… redke, da mi niso všeč. Da bi pa dol padel… v življenju sem srečal samo tri take, da so me pustile brez besed, kar je pri meni zelo redko. In vse so bile v živo.
jooo….ne štekaš v čem je point? nobena na netu al pa v kakem filmu ti še ni bla fajna? pust zdej karakter….. jao bože mili 😀
A to je tista igralka, ki govori skozi nos (noslja) in ima naglas iz Bronx-a? :)))) Sicer je zelo fejst bila, sedaj ne vem, kako izgleda….
Kar se pa tiče Eve L. je pa treba videt nekaj njenih fotografij, kjer ni našminkana in kjer ni fotošopirana.
haha…..smo že zabredl 😀 zdle čakam sam unga, da se razpizdi, k smo mu temo smetil 😀
Razumem, samo- nobena tako, da bi dol padel.
Sadni, tole je samo zate….Tu ji je wasabi (po njenem mustard oz. gorčica) prečistil nos:
Razumem, samo- nobena tako, da bi dol padel.[/quote]
če ti je bla kira v filmu, je to čist logičn…ne morš dol past, če že itak sediš al pa ležiš 😀
Filozofka, štos je v energiji, ki jo ženska oddaja. Lahko je lepotica, ampak hladna, dolgočasna, nezanimiva…
haha….jp, drži….sam to so že karakterne sfere….nas zanima sam lepota, remember! 😀
če bi blo to res, bi bla angelina vsem brezvezna, najbolj fatalna ženska na svetu bi bla pa helen mirren
Forum je zaprt za komentiranje.