sanjska ženska na RTL
Spodaj sem opazila burno razpravo o našem sanjskem moškem…Z vsem povedanim se strinjam, “naš” sanjski moški je vse prej kot sanjski, kar se pa tiče pikantnih zadevic pokazanih pred kamero, pa se mi zdi fajn…Pa ne me razumet narobe- če ne bi bilo takšnih pikantnih dodatkov, pa bi vsi govorili,kako je vse neresnično in kako smo Slovenci zadržani…Kapo dol.
Sem pa gledala včeraj na RTL sanjsko žensko-ženska izbira moškega-in kar sem videla me je šokiralo v pozitivnem smislu-moški takšni da te kaaaap!!!Odvetniki,manekeni,glasbeniki,igralci,….Luštni pa da dol padeš….Jaz ne bi mogla izbrat 15 naj naj..To si naj naši malce ogledajo…….Ženska pa res sanjska….Zanimivo si ogledat-tako za primerjavo….Vsako sredo ob 20.45 na RTL.
Pa uživajte….
Na straneh RTL http://www.rtl.de/tv/bachelorette/ piše, da je sicer rojena v Sttutgartu, starši pa :
Ihre Eltern stammen aus Kroatien und Slowenien.
Men so pa grozni ti tipi,vsi toooook preveč negovani,da mi vsi izpadejo samovšečni pedri,grozni so,pa vsi direkt iz solarija,blek!Pa imam drugač rada negovane moške,sam tole je pa res preveč.Ženska je pa res lepa.Jaz sem pa slišala,da je Nizozemka.Če je pa na pol Hrvatica in pol Slovenka,je pa fajn,vsaj mal reklame,čeprav je lepoto itak podedovala po hrvaški strani verjetno.
Njami, tudi meni je Karim najbolj stopil v oči…Mislim pa, da ima punca dober okus, saj je takoj skenslala one samovšečne tipe..Npr.tistega, ki si je takoj ko je prišel do nje,šel skozi lase,češ,a sem ti všeč…Fuj…To še bo zanimivo, saj me res zanima kako bodo njeni zmenki potekali…
Pa lepo nedeljo, Sandra
Oddaje ne gledam, me pa nekaj zanima. A vi mislite, da je vse to resnično? Taki hudi tipi, menedžerji, manekeni, si ne bi znali najti sami svoje sanjske ženske? Ali rabijo malo reklame in zato grejo na TV? Ali grejo zaradi denarja?
V Italiji imajo tako oddajo že dolgo časa in vsi točno vedo, da je vse zrežirano, ampak folk vseeno gleda, ker je kao zanimivo.
Forum je zaprt za komentiranje.