Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sanjala kačo

sanjala kačo

Pozdravljeni

Danes sem sanjala, da se je v loncu na štedilniku kuhala ena temna kača, med kuhanjem je  v tistem loncu migala/se je zvijala/,

Po določenem času sem dala lonec v korito, ker je uzgledalo, da ni več živa.

Ko sem kasneje pogledala v lonec, se je zopet začela premikati in kar naenkrat sem videla, da se je splazila ven in elegantno izginila za koritom – kako je zlezla zadaj , ne vem.

Je morda kdo tukaj in zna razložiti pomen takih sanj?

Kač se sicer ne bojim in ne zganjam panike če jo srečam po naključju v naravi.

Hvala za morebitne razlage- sicer sem nekaj guglala, ampak nisem dobila zadovoljive razlage.

Ti si kuhala, kuhanje pomeni, da ti v realnem življenju nekaj “kuhaš”. Npr. “kar si si skuhal, to pa tudi pojej”, v tem smislu, da nekaj načrtuješ, planiraš. Nisi povedala kakšen je odnos tebe do kače, to je ključno.

Ne vem a maš kakšno spletko v mislih, mogoče kakšne spletkarske misli? Lahko da se nanaša na zapeljivost. Hočeš tko malo zapeljati nekoga? Mogoče si se spravila na nasprotnika.

Nič od tega ne bo šlo skozi.

Kačo sem le opazovala od strani. Nisem jo jaz dala v lonec, nisem jo odstavila iz štedilnika, bila sem kot tihi opazovalec dogajanja.

Bolje bi bilo, da si sanjala mojega royal pitona.

Odgovor na objavo uporabnika
in to bo…., 24.07.2021 ob 09:54

Nič od tega ne bo šlo skozi.

Kačo sem le opazovala od strani. Nisem jo jaz dala v lonec, nisem jo odstavila iz štedilnika, bila sem kot tihi opazovalec dogajanja.

Zakaj pa potem ne opišeš sanj, take kot so bile? Tvoji občutki so ključni, ravno tisto, česar ne poveš, ker pove za razmerja.
Če si samo tihi opazovalec, potem je pa tudi jasno, čemu si priča, nič kar bi se tebe zadevalo.

Hvala za podatke. Sem v prvem zapisu bila malo”kratka” v opisu, ker je bil zapis dolg, sem ga krajšala z opisovanju.

Kraljevega pitona imam pa že doma, pa vseeno hvala za ponudbo, ne rabim je.

Odgovor na objavo uporabnika
in to bo…., 24.07.2021 ob 08:43

Pozdravljeni

Danes sem sanjala, da se je v loncu na štedilniku kuhala ena temna kača, med kuhanjem je  v tistem loncu migala/se je zvijala/,

Po določenem času sem dala lonec v korito, ker je uzgledalo, da ni več živa.

Ko sem kasneje pogledala v lonec, se je zopet začela premikati in kar naenkrat sem videla, da se je splazila ven in elegantno izginila za koritom – kako je zlezla zadaj , ne vem.

Je morda kdo tukaj in zna razložiti pomen takih sanj?

Kač se sicer ne bojim in ne zganjam panike če jo srečam po naključju v naravi.

Hvala za morebitne razlage- sicer sem nekaj guglala, ampak nisem dobila zadovoljive razlage.

kača je sovražnik… torej v reali se pazi sovražnikov, zahrbtnih, očitno ko boš že mislila,da si ga “premagala” se bo potuhnil in lahko kam skril, da ne boš opazila in  potem napadel…

Sanje o kačah te opozarjajo da  nekdo s katerim si v stiku pripravlja nekaj slabega za tvojim hrbtom. Resno vzemi to svarilo in poskusi pogruntat, koga se moraš pazit. Tvoja podzavest je že, zato si to sanjala.

Kača je po Freudu, simbol za moški penis.  Kako pa kaj spolno življenje? Obstaja, ga ni? 😉

Tudi jaz sem nedavno sanjala kače in sicer dve. Dva velika rumena pitona. Zvijala stas se tam v bližini mene, ampak noben me ni napadel ali ugriznil. Sicer se kač ne bojim.

Sem pa res zdaj v službi doživela neprijetno spremembo od človeka, za katerega si ne bi mislila. Bo nekaj na tem. Ampak ta sprememba zna na daljši rok biti navsezadnje pozitivna….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close