SANJA LONĆAR
Saj verjetno to ne spada pod to temo, toda debata se je pač razplamtela.
Bi dodal le še to, pogledal sem VSE komentarje nekoga z vzdevkom FIF0…
Oglasil se je samo pri Sanji Lončar (pri obeh temah), da je obelodanil svoje veliko znanje, da kajenje ne more povzročiti nobenega raka… nekaj, kar je ENA NAJBOLJ ZNANSTVENO DOKAZANIH ZADEV V ZGODOVINI MEDICINE. To vemo že od 50. let dalje, če koga zanimajo kriteriji vzročnosti so imenovani po Siru Bradfordu Hillu, da smo malo didaktični.
Dodal je še nekaj žalitev, to je ves ”prispevek”.
Kakšna grozljiva laž in neumnost. Od kod pa mislite, da pride skoraj 2 mio. primerov pljučnega raka in 1.600 (900 moških in že 700 žensk) pri nas? V vsaj 90% zaradi kajenja… in še približno 20 drugih vrst raka povzroča (to sem tudi naštel).
A tobačni plačanci/troli vedo, da tudi največje neumnosti najdejo svoje vernike, zlasti, če so že zasvojeni… zato so povsod, zato se tako bojijo resnice. Zato so uvedli filtre, zato so uvedli prevaro ”različnih cigaret” (ki nikoli niso obstajale – vse so identične) z vrednostmi nikotina/katrana/CO – čeprav so le delali luknjice v filtre… Zato toliko plačujejo novinarjem za to grozljivo omerto. Zato je nekdo takoj zahteval moderatorja, cenzorja. To je njighov rakotvorni klic na pomoč- 100% verjamem, da pokojna Sanja Lončar ne bi imela popolnoma nič proti mojim zapisom, bila je velika in razgledana oseba.
Niti ene same novice ni, kjer bi si katerikoli slovenski novinar upal zapisati: ta in ta je umrl zaradi raka, ki je posledica kajenja. Zabiti, skorumpirani novinarji si mislijo, da bi s tem krivili to osebo za bolezen, čeprav je 100% kristalno jasno, da je za bolezen kriva tobačna industrija skupaj z vsemi pomagači (vključno s prodajalci).
Pomislite samo, kako velik vpliv ima to namerno prikrivanje in laganje na zdravje Slovenk in Slovencev…
Forum je zaprt za komentiranje.