Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SANJA LONĆAR

SANJA LONĆAR

kdo je bila SANJA LONČAR, piše da je bila vodja nekega zavoda Za ZDRAVO ŽIVLJENJE. Piše da je imela dolgotrajno bolezen, kaj to pomeni. Škoda, izgleda da nič ne pomaga, niti zdravo živeti več

naj počiva v miru!

Krasna ženska! Naj počiva v miru. Prav šok, ker niti v sanjah ne bi si mislila, da je kaj bolna. Rada sem prebirala njene nasvete, všeč mi je bila tudi majhna revija Skupaj za zdravje človeka in Zemlje.

Prebrala sem nekaj njenih knjig: Resnice in zmote o soncu, Obvladajte kandido, preden ona obvlada vas, Resnice in zmote o kandidi, Kako ohraniti možgane, Kako do več energije.

R.I.P.

Strašno.

ampak kako. če je pa živela in propagirala zdravo, kaj je potem vzrok za boleznim ali je res pomembno jesti zdravo, gibanje, dobre misli, zdrava psiha, ekološko bio……………………………dajmo kaj na to temo

Odgovor na objavo uporabnika
NIVSEGAK0NEC, 01.08.2025 ob 20:12

ampak kako. če je pa živela in propagirala zdravo, kaj je potem vzrok za boleznim ali je res pomembno jesti zdravo, gibanje, dobre misli, zdrava psiha, ekološko bio……………………………dajmo kaj na to temo

vprašanje kakšen rak je bil, dolgotrajna bolezen običajno pomeni rak

Seveda se splača živeti zdravo, jesti ekološko pridelano hrano, polno antioksidantov, se veliko gibati in se izogibati stresu. Zdrav življenjski slog za 40% zmanjša tveganje za nastanek kroničnih bolezni in raka. Ljudje, ki živijo zdravo, imajo tudi lepšo starost, saj so dolgo sposobni skrbeti sami zase. Ni pa življenjski slog čudežen in vsemogočen. Bolezen, v konkretnem primeru rak, nastane tudi zaradi dejavnikov okolja, dednosti itd. Nekaj pa je tudi v usodi, v to vsako leto bolj verjamem.

Sanja, počivaj v miru.

JA TI VSE OK IN TAKO DALJE…

AMPAK POTEM ZAKAJ PA GLIH NJEJ VSE TO, KAR JE VEDELA NI ZNALA UPORABITI NA SEBI = IN V BISTVU JI NIČ POMAGALO!?

Anonimno 3848, 02.08.2025 ob 09:53

Seveda se splača živeti zdravo, jesti ekološko pridelano hrano, polno antioksidantov, se veliko gibati in se izogibati stresu. Zdrav življenjski slog za 40% zmanjša tveganje za nastanek kroničnih bolezni in raka. Ljudje, ki živijo zdravo, imajo tudi lepšo starost, saj so dolgo sposobni skrbeti sami zase. Ni pa življenjski slog čudežen in vsemogočen. Bolezen, v konkretnem primeru rak, nastane tudi zaradi dejavnikov okolja, dednosti itd. Nekaj pa je tudi v usodi, v to vsako leto bolj verjamem.

Sanja, počivaj v miru.

Ja, se strinjam.  Je več dejavnikov, kot praviš. Pa vprašanje je, kaj človek nosi v sebi, lahko je veliko trpljenja in slabih mislih, samo to se na zunaj ne vidi nujno. Lahko je celo obratno.

Skratka, nič nam ne zagotavlja dolgega in zdravega življenja. Kar lahko naredimo je, da se potrudimo po najboljših močeh na vseh področjih. Zagotovila pa ni.

Anonimno 7243, 02.08.2025 ob 10:37

JA TI VSE OK IN TAKO DALJE…

AMPAK POTEM ZAKAJ PA GLIH NJEJ VSE TO, KAR JE VEDELA NI ZNALA UPORABITI NA SEBI = IN V BISTVU JI NIČ POMAGALO!?

Debilno, kako pa bi ti naj vedelo, da ji ni nič pomagalo ?

Proti debilizmu pa res nič ne pomaga.

kje pa je imela raka, a kdo ve, ker ni dolgo nazaj ko sem jo videla je bila videti zdrava R I P

POZNAM LJUDI ALKOHOLIKI, KADAR IMAJO PRILIKO JEDO MESO, SO KADILCI ŽE VEČ DESETLETIJ IN SO PO TUDI 70 LETU ŠE VEDNO ŽIVI IN ZDRAVI.

Ja na žalost se strinjam gospod

robi9

Proti debilizmu pa res nič ne pomaga!

Debili ne govorite na pamet nekaj kar nimate pojma.

Žal mi je zanjo, zelo sem jo cenila. Blaga ženska z veliko znanja, ki ga je nesebično delila. Njeni nasveti so mi pomagali v konkretnih primerih. Je bila pa tudi moja prva misel: kako, da ravno ona? Morda pa si je s svojim znanjem in zdravim načinom življenja pomagala, da je lažje prenašala bolezen, živela dlje, bila dolgo čila. Se strinjam s predhodniki, da je tu zelo verjetno še genetika in usoda in še kaj.

…na tak ali onak način…vse je le FARSA…prodajajo eno zgodbo…živijo pa drugo…imam eno takšno v sorodu…vse naravno bio, vegetarijanci, vegani…duhovno razviti, dooookler…ko pa poznaš stvar malo bližje in globlje pa…je ta “duhovna” razvitost povsem drugačna zgodba.

Tako je verjetno tudi z Lončarjevo…in vsemi ostali “rešitelji” družbe, življenja, narave…prodajajo eno zgodbo, živijo pa drugo…slediti je treba sebi in nikomur drugemu!

Gospa Sanja, počivajte v miru, na drugi strani mavrice.

Omenjene gospe nisem poznala, naj počiva v miru.

Kar se pa tiče zdravega življenja: sigurno nobenemu ne pomaga, da kadi, da pretirano uživa alkohol, da pretirava s hrano.

Drugače pa – vsem stresom ne moremo ubežati, prav tako ne žalosti in raznim razočaranjem. To nam škodi bolj kot vsa hrana skupaj. Povrh vsega vpliva na nas tudi dednost in razne bolezni, ki se prenašajo iz roda v rod. V nekaterih rodbinah je pogostejši rak, v drugih kap, infarkti, itd. Nimamo garancije prav za nič.

In res je, da na žalost, sebi največkrat ne moremo pomagati.

Naj počiva Sanja Lončar v miru, hvaležni smo ji za ves trud za samo-oskrbnost in zdravje!

Se je pa spet oglasil nov debil, tokrat z imenom Anonimni anus 7243 in spet pozna cel kup ljudi-kadilcev zdravih kot dren (kar nekaj takih debilov se je že oglasilo, prav zanimivo, da se tako množično oglašajo in tako očitno lažejo. Bo že nekaj na tem… razmislite!!). Verjetno so se iz svoje greznice oglasili samo zato, ker sem pojasnil, da so raki žrela, jezika (spadajo pod rake glave in vratu) v veliki večini zaradi rakotvornega sesanja malih belih zasužnjevalk (cigaret). To je pač dejstvo, in lahko se oglaša še na tisoče podobnih debilov in raznih plačancev – pa bo to dejstvo ostalo.

Japajade, najbrž bo tako: na miljone je 100-letnokov kadilcev pozna nek neizobražen trol, tako sam pravi – no, če takemu debilu kaj verjamete… ste si sami krivi.

A potem hočeš reči, da je Sanja kadila?

Ne, tega ne vem. Niti ne namigujem na to. Sem pa reagiral, ker ljudje v tri krasne nabijajo o zastrupljenem okolju, travmah, stresu, ipd. Vem pa, zelo dobro, da je glavni vzrok vseh rakov glave in vratu (kamor spada tudi rak jezika, ipd.) – kajenje. To je dejstvo. Se pa najdejo taki, ki zanikajo znana dejstva, poglejte samo komentarje…

Cigarete je treba odpraviti, to ne sme biti več legalen izdelek za vse naslednje generacije. Dovolj je tega groznega masakra!

Zdravko Mamić Maminjo, 04.08.2025 ob 08:39

Ne, tega ne vem. Niti ne namigujem na to. Sem pa reagiral, ker ljudje v tri krasne nabijajo o zastrupljenem okolju, travmah, stresu, ipd. Vem pa, zelo dobro, da je glavni vzrok vseh rakov glave in vratu (kamor spada tudi rak jezika, ipd.) – kajenje. To je dejstvo. Se pa najdejo taki, ki zanikajo znana dejstva, poglejte samo komentarje…

Cigarete je treba odpraviti, to ne sme biti več legalen izdelek za vse naslednje generacije. Dovolj je tega groznega masakra!

lej, ti nimaš pojma zakaj rak nastane in se malo zamisli zakaj sploh pišeš nekaj o čemer nimaš pojma. To, da si nekje prebral VEČKRAT da zaradi kajenja dobiš raka kjer koli, ne samo na jeziku ni res, ampak ti boš gonil svoje naprej in kar goni-. vosu

Sanja Lončar je sama večkrat povdarila, da je bila zdravstveno zelo načeta, dolga leta, preden se je ‘spreobrnila’ v zdravo življenje.

Nekaj najbolj debilnega je po njeni prezgodnji smrti pomisliti, da zdravo življenje očitno sploh ne vpliva na dolgoživost in propagirati toksinacije vseh vrst, ker bojda ne škodijo.

Sonja, vzornica v mnogih smislih, naj ti bo lahka zemlja. Hvala za dobre misli in tvoj pogum. Pustila si nepozaben pečat.

Fufo, k nogi, smrduh tobačni!

Zdravko Mamić Maminjo, 04.08.2025 ob 10:03

Fufo, k nogi, smrduh tobačni!

živim zdravo, ampak točno vem, da to ni olajšava za bolezni. Bolezen nastane zaradi konfliktov in stresa v telesu, ti pa verjemi naprej o kajenju. Kadilce je vedno bolj strah- vsako leto jih je bolj strah, saj jim na vsakem koraku nabijajo da bodo dobili raka in  več let kot kadija, bolj jih je strah- STRAH in STRAH je pri vseh konfliktnih situacijah, takšen ali drugačen- STRAHOV JE VELIKO VRST. Vse to je odkril nemški zdravnik dr. Hamer poišči malo na netu in se izobrazi dokler imaš še čas, ko boš imel prave informacije, te ne bo več strah in boš pustil svojemu telesu da se samozdravi in ne boš iskal pomoči od ljudi, ki bi ti radi dali kemoterapijo, ker se s tem fajn zasluži

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close