Sanja Grohar, kakšna se vam zdi? Lepa? Fajn? Imela je lepotni poseg.
Gre samo za predsodke. Hecni so tisti, ki se tetovirajo, a do botoxa na drugih so kritični, čeprav gre v bistvu za isti princip. No, pri obeh zadevah se učinkovina vbrizga v podkožje in ostane v mišicah, le da tatoo barvilo (kdo zagotavlja neoporečnost?!) bolj kot ne trajno, botulin pa se po par mesecih razgradi na nenevarne spojine in se izloči iz telesa.
No, saj to je meni hecno …vse tako fensi šmensi … živi pa v mikro majhnem stanovanju, da se komaj premikajo. Kje je tukaj kakovost bivanja in “njena vplivnost”?
Meni osebno ona ni in nikoli ne bo (rasna) lepotica.
Pač povprečno simpatično dekle, ki se v množici izgubi.
Se pa sprašujem od česa živi? Mogoče od poziranja po Londonu?
Tudi na slikah pred in po “operaciji” ni nobene razlike.
Nisem žleht in fouš, samo jasno povem kaj si o nekom mislim.
[/quote]
pa saj pri polnilih ni bistvene razlike.sploh če si redno dodajaš.in 2 ml kolikor si je ona dala (oz dodala) je res minimalno.
prvič ko greš je treba dati par ml(nad 35 let) nato pa le dodajaš 2 krat letno 1-2 ml za ohranjanje volumna.
tudi to je južnjaška faca, pa kaj, vsi smo Slovani
https://www.youtube.com/watch?v=vjuOCJKgnkY
ti si budala in nacionalist medtem, ko so mnogi slovenci temni, pa kaj
slovenceljka, ti si Romkinja pa tega ne veš.
poglej malo okoli sebe
sicer pa vsake oči imajo svojega malarja, žaljivke, ki jih serjejo tukaj, žalijo svojce od ljudi, ki jih ogovarjate, sram naj vas bo svinje smrdljive. Vaš link
[/quote]
LJudje so zelo zmotno prepričani, da so te lepotice kaj lepše od povprečnih deklet na ulici. So običajno le bolj urejene in veliko dajo nase tako od oblačil do nege obraza vse tja do lepotnih posegov , rednih težkih športnih treningov, prehrane, treningov samozavesti ipd….
Če bi vsaka navadna ženska vložila toliko v sebe bi lahko veliko lepša kot katerakoli znana oseba s področja lepote.
Me pa zanima koliko nekdanje missice letno dobijo denarja za to, ker so nekoč imele naziv miss Slovenije.
Naključna dekleta z ulice so veliko lepša kot kvazi “manekenke”.
Naslov pozicije “miss” je za večino mikaven zaradi ego napihovanja, pod drugo pa jim omogoči, da se medijsko izpostavijo in etablirajo ter tako izkoristijo marketing, da jim pricurljajo cekinčki v žepe.
LJudje so zelo zmotno prepričani, da so te lepotice kaj lepše od povprečnih deklet na ulici. So običajno le bolj urejene in veliko dajo nase tako od oblačil do nege obraza vse tja do lepotnih posegov , rednih težkih športnih treningov, prehrane, treningov samozavesti ipd….
Če bi vsaka navadna ženska vložila toliko v sebe bi lahko veliko lepša kot katerakoli znana oseba s področja lepote.
Me pa zanima koliko nekdanje missice letno dobijo denarja za to, ker so nekoč imele naziv miss Slovenije.
[/quote]
Saj zato pa podpiram ocenjevanje lepote še zjutraj ko so še zalepljene brez mejkapa in obvezno morajo imeti svoje naravne lase in odstraniti vsa polnila v telesu. To bi bilo edino realno, vse drugo je izmišljotina.
Forum je zaprt za komentiranje.