Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sandi ta je psihopat

Sandi ta je psihopat

Samo o odlomkih sem vidla in na socialnih omrežji in takoj mi je bilo jasno, da je ta “direktor” Sandi čist usekan v glavo. Strokovnjaki, bi mogl njega takoj izločit iz oddaje, ker je absolutno žaljiv do žene in nasplošno vseh žensk. Kakšen je to direktor, ki nima osnov iz bontona in lepega vedenja. Groza. On hoče bit skoz glaven, tud med moškimi. Sicer pa mislim, da on bi imel rajš moškega, kot žensko.

Kateri Sandi?

Kaj imas spet tiste dneve v mesecu ?

Aja, tale Sandi.

Južnjaki me ne zanimajo.

Ne vem, zakaj ne ukinejo teh šovov Ljubezen po domače in Poroka na prvi pogled.

Za Poroko na prvi pogled so kar 2 leti zbirali prijave. Pa tudi po 2 letih ni videti, da bi bilo užitno za gledat.

Je on Golobinijev plesalec?

Taksen zgleda patriarhalni moski…pa naj se kdo rece kaj cez feminizem…

Odgovor na objavo uporabnika
Krenaroža, 25.09.2025 ob 11:53

Samo o odlomkih sem vidla in na socialnih omrežji in takoj mi je bilo jasno, da je ta “direktor” Sandi čist usekan v glavo. Strokovnjaki, bi mogl njega takoj izločit iz oddaje, ker je absolutno žaljiv do žene in nasplošno vseh žensk. Kakšen je to direktor, ki nima osnov iz bontona in lepega vedenja. Groza. On hoče bit skoz glaven, tud med moškimi. Sicer pa mislim, da on bi imel rajš moškega, kot žensko.

Noben psihopat ni. Vsi te sovi so rezirani. Ustvarjalci oddaje presodijo po karakterju posameznika, kaksno vlogo bodo komu dodelili, da bo sov bolj zanimiv.  75% je zaigranega po navodilih.

Sandija sem vcasih srecevala par x mesecno. Ce ne bi videla clanka, da je zmagal v nekem sovu, po tem pa baje sel v Ameriko …, ga sploh ne bi opazila. Za pogledat nevpadljiv, vedno sam, skljucena ekstremno nesamozavestna drza. Men je deloval cisto izgubljen.

V katerem šovu je zmagal?

Odgovor na objavo uporabnika
cien, 25.09.2025 ob 16:21

V katerem šovu je zmagal?

Sem mogla poguglat ? Zmagal je v sovu Dvor, omenjajo, da je sodeloval tudi v Zadrugi. Nimam pojma, razen po clankih v medijih ne poznam teh sovov, jih ne gledam. Ena v nasi druzbi je zaposlena na komercialni tv pa pove, da udelezence usmerjajo, po svoje zmontirajo, da delajo zgodbo, sicer bi bilo marsikdaj prevec dolgocasno za gledalce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close