Najdi forum

Samsung telefoni

Imela sem Nokio, ki pa me je razočarala, ker je bila več ali manj skos na servisu. Razmišljam o nakupu Samsunga, in se ne bi rada spet nasrala zato me zanimajo izkušnje tistih ki imate Samsung telefon, kako ste kaj zadovoljni z njim.

V zakup morš vzet, da taki foni k so bli včasih niso več, vse delajo masovno, pocen in hitro, sploh te na naročnine, k jih za tistih 5 eur po kosu al pa še manj nardijo za cele vagone, posledično majo več napak in slabše materiale. Tko da sama firma telefona sploh ni več merilo, lahk maš najboljš firmo, najboljši fon pa ga boš lahk mela skoz na servisu.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz osebno sem najbolj zadovoljna s Samsung telefoni, samo se pa strinjam s tem, kar je Gunnar napisal.
Morda bi ti še najbolj odsvetovala LG (sem imela dva, pa katastrofa od telefona), samo se bo spet našel kdo, ki ti ga bo pohvalil.

LG je mel kolega, pa zmer k me je klical sem ga komaj kaj slišal, ker je blo tko slišat kt bi stal ob enem velikem zvočniku v kermu se slišjo motnje k jih povzroča signal telefona, pa je bil lahk kje zunaj, pa se je isto slišal.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Jaz imam tudi LG, pa moram hodit na stol stat, da lahko telefoniram. Drugač sam telefon dela čisto ok. Prej sem imela vedno nokie, nikoli nič težav, tudi tegale bom zamenjala za nokio. Samsung ima pa mož, pa ga ima skoz na servisu

jaz sem tudi razočarana. moja stara nokia je zdržala 6 let.potem sem kupila novega, samsunga. in to ne enega čist poceni.skoraj 300 evrou sem dala za telefon z vezavo.po parih mesecih, že na servisu.

dejstvo je, da si mel včasih telefon, cegu, ti je pal v sekret pa je še delal. zdej ti pa sam zarad mal več vlage crkne.

ne glej znamke, znamka nima veze.

Imam Samsung Omnio – neverjetno trpežna. Dnevno jo vsaj 2x mali trešči ob tla, se igra z njo…in to že dobro leto. Ni pa najbolj praktičen ali pa všečen telefon. Sem bila bolj zadovoljna z Ericssonom

Tut jst sem dolgo prisegala na Nokie….potem pa sem dobila Samsunga SGH F480 in sem bla z njim res zadovoljna!!!!!
Lani sem ga potem zamenjala za model S 8300, ki pa mi ni potegnu:-((
Zdej sem ga prodala in po doooooolgih letih bom postala lastnica Sony Ericssona Experia X10 mini pro!!!

Imam Samsunga S5560 in mi zaenkrat dela dobro. Sicer ima ekran ta tach, kar je rahlo moteče.

Prej imela LG in bla tri leta ekstra zadovoljna, pa je prestal marsikaj, tudi v juhi je plaval ;)) pa je delal naprej.

jaz zelo zadovolna, nokia se skrije, prav tako sonny ericson- sem že vse sprobala pa je samsung za mene daleč najbolj kvaliteten

Pozdravljena Čveka2010,

Verjamemo, da odločitev za nov telefon res ni lahka in upamo, da vam bodo izkušnje uporabnikov pri tem pomagale. Ko se boste odločali med konkretnimi modeli, vam odločitev lahko olajšajo tudi iskalniki po telefonih, kot se nahaja na naši strani. Izbor telefonov tako zožate na tiste telefone, ki imajo vse lastnosti, ki si jih pri novem telefonu želite. Telefone lahko tudi neposredno primerjate med seboj.

Želimo vam, da boste z novoizbranim telefonom res zadovoljni.

Lepo vas pozdravljamo,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

jas si bi pa samsunga s5560 kupla, samo nisem čisto prepričana…

drugače pa imam nokio in mi še zmeraj zelo fajn dela.

prosim če mi lahko svetujete za samsunga. hvala:*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close