Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samsung, Sony, LG

Samsung, Sony, LG

Kupujemo LED TV,mnenja so različna. Mene pa zanimajo tudi vaša; torej kakšno TV bi kupili in zakaj – Samsung, Sony ali LG. Hvala!

Ne izbiraj med znamkami, ker je nesmiselno, ker itak vsi ti “strici” kupujejo dele pri bolj ali manj istem dobavitelju, imajo identične standarde kakovosti, nekateri imajo tudi isti proizvodnji trak le plastika na kateri je logo podjetja je drugačna.
Kupi si tistega, ki ti najbolj ustreza glede na tvoje želje in potrebe. Malo se informiraj kaj vse tiste kratice zraven pomenijo v interakciji druga z drugo in kakšne možnosti uporabe ti kak izdelek nudi.

Ni pa zanemarljiv podatek kraj nakupa, ker imajo za posamezna področja nižje standarde kakovosti, nap za Balkan bodo sestavili produkt z nekoliko slabšimi deli kot za severni del Evrope. To naredijo tako, da pri nap. izdelavi nekega čipa preverijo njegovo zmogljivost, ki mora biti v neki toleranci od-do in tiste pri dnu te lestvice porabijo za nekoliko “manj zahtevne trge”……

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

NEEEE -nikoli LG. Sony ni vec tisto kar je vcasih bilo, zato Samsung. Najbolje pa je da gres v trgovino kjer so dostikrat skoncentrirani zelo skupaj in si ogledas – primerjas kvaliteto slike. Samo ne glej prezentacije ampak naj priključijo poljubni kanal. Ko sem zadnjic to naredil je precej drag Sony izgledal v primerjavi z drugimi … smesno.

Če imaš dovolj prostora in ti finančno znese, se odloči raje za domači kino.

Jaz sem leta kupovala neke super duper LCD-je (SONY; LG; Samsung ima mama…) in v končni fazi ugotovila, da bolj kot sem pazila na kvaliteto (in zapravljala denar, več težav sem imela z očmi.

Projektor in platno – je super, če le imaš dovolj prostora.

To je res…Je pa žarnica precej draga. Za projektor namreč.

To pravi tudi moja draga polovica. Ampak v realnosti imamo zadevo že 3 leta, žarnica je pred pol leta dosegla svojo življenjsko dobo … in zdaj še vedno dela v redu, tako da držim pesti, da bo tako še nekaj časa…

Vsekakor, če ti finančno znese, se mi zdi bolj,d a zapraviš malce več za žarnico pri projektorju, kot da zapraviš svoje oči… Sploh če jih imaš že ful obremenjene z računalnikom… .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close